Ciezko bedzie wszystkim znalezc bardzo dobre domki,szkoda bo teraz wygladaja na szczesliwe.Czy masz zamiar oddac wszystkie kotki? Czy kotki przechodzily choroby zakazne np.kk?moj kot jest szczepiony ale czasem mam w domu awaryjnie tymczasowiczow dlatego pytam, rozumiem ze kotki maja ksiazeczki zdrowia.Przepraszam za tyle pytan PS.Co z tym domkiem ktory sprawdzalas bylo nie tak, o jakiego rodzaju nieodpowiedzialnosci pisalas?
zwitek catsbest eco plus kuweta odkryta ale pewnei nauczylyby sie z zamknietej korzystac mozna sprobowac karma rc najlepiej dieteczna z mala ilosci abialka np idoor jadly hilsa snabel bionila nutro chois al najlepiej dla nich teraz to rc chyba ze dziewczyny maja mozliwosc to najlepsza bylaby mokra to bylby ideal ps chlopaki sa spore ale kuweta nie musi byc duza tylko stabilna i ciezka zeby wygodnie im bylo oba chlopaki sa bardzo czyste siusiaja nisko wiec nie musi byc wysoka oba chlopaki tez sa gadajace nie wiem czy o tym pisalam lubia czesanie niebieski nie znosi obcinania pazurkow ale daje sie przekonac bialy zero problemow z tym oba lubia glaskanie brzusia ale to juz na dlugo po oswojeniu wiadomo cicho bardzo mrucza sa pzrytulasne ale nie usiedza dlugo na kolanach niebieski ewentualnei podawanie tabletek czyszczenie uszu ect bez problemow niebieskiemu w domu robilam kroplowki wiec tez zna to dobrze byloby ta mokra karmme jesszcze mu nawet rozcieczac woda aby jak najwiecej pil to moze wcale nie byloby problemow z siusianiem jak cos to pytaj ja pisze haotycznie ale trudno zebrac info z kilku lat i spisac
w oedp tak wszytskie kotki musza miec nowe domki katar przechodzily 2 razy wszystkie nieodpowiedzialni to malo powiedziane wiecj ewentualnei na pw
Które kociaki CI zostały ? Zależałoby mi na tym jasnym długowłosym, który na zdjęciu bije się z kolorowym długowłosem, napisz mi jaka to płeć i czy kastrowane, zdrowe ? Zresztą masz mój numer gg, napisz proszę na gadu jak tylko wstaniesz. Jestem ze Śląska, ale myślę, że jakiś transport się znajdzie. Jestem pewniakiem, możesz o mnie spytać makaranki-poświadczy.
napisz cos wiecej o sobie o warunkach jakie mozesz zapewnic widzialam ze pisalas szukalas na innych watkach troche mam wrazenie ze jest ci wszystko jedno jaka to kicia...
Zaraz będą u ciebie po syjamka a i ja może dziś jeszcze przyjade Widziałam ,że tosiatoja cos tam chce przygarnać dla kogoś to mówie: jest transport mogę zabrać!!!! tylko szybka decyzja!!!
tosiatoja pisze:renatka jesli mozesz to przeslij mi na poczte zdjecia najwiekszych miziakow jakie ci jeszcze zostaly, pokaze je zainteresowanym niech sobie wybiora
no tego to nie wiem, zauwazyłam taki post... a ze mieszka 30km ode mnie więc....