Kielce - mała Sonieczka-moja znajdka :)Już w super domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 10:09 Re: Kielce - mała Sonieczka-moja znajdka :)Już w super domku :)

Wrzucam zdjęcia małej w nowym domku :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw mar 18, 2010 23:37 Re: Kielce - mała Sonieczka-moja znajdka :)Już w super domku :)

Jak tam moja śnieżyneczka? Czy zgrubienie pod szwem znikło?

Niteczka 1

Post » Śro lip 07, 2010 8:52 Re: Kielce - mała Sonieczka-moja znajdka :)Już w super domku :)

Jejku, ale dawno mnie tu nie było... :oops: Sonia ma się bardzo dobrze, zgrubienia na brzuszku nie ma, bez problemu daje się na troszkę podotykać i pogłaskać po brzuszku :) Jest strasznie rozbrykana i ciut nam przytyła, śmiejemy się, że niedługo nie zmieści się do swojego drapaka :wink: Aktualnie zastanawiamy się nad dobraniem jej małego kolegi :) Tzn ja jestem zdecydowanie na tak, ale mój luby ma zastrzeżenia :( Ja sobie zdaję sprawę, że początek tej nowej kociej znajomości może być mało przyjemny, aczkolwiek z historii z netu wnioskuję, że to normalne i nie powinno być tak źle. Mielibyśmy nie jedno tornado w domu, a dwa :wink:

mei

Od: Śro lut 24, 2010 21:21

Post » Pt lip 09, 2010 20:52 Re: Kielce - mała Sonieczka-moja znajdka :)Już w super domku :)

Mei, nareszcie udało mi się zalogować :piwa: Przyślesz jakieś nowe zdjęcia tego tornada? Strasznie bym chciała ją zobaczyć :1luvu:

Niteczka 1

[poprzednia]