Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 16:32 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Rozmawiałam z kolegą, który mógłby mi pomóc w transporcie Trufelki. Jeżeli uzbieramy na paliwo i dostanie wolne w pracy Trufelka mogłaby przyjechać do Motodramy w środę lub czwartek [z naciskiem na czwartek].
Motodrama czy pasowałoby Ci wtedy?

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Pon lis 16, 2009 18:49 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Jest na jutro bezpłatny transport dla kici do Warszawy. Jeśli potrzebny dajcie znac jak naszybciej.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon lis 16, 2009 19:36 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

eneda, daj znać na PW odpowiednio wcześniej, bo muszę się przygotować na przyjęcie gościa.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pon lis 16, 2009 21:25 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Dzięki Fiona.22, ale już mam zaklepane, że będzie to środa, albo czwartek.
Przy okazji jeszcze zabiorę Jagódkę, bo w pobliżu mam pewien domek to odrazu zrobię dwie wizyty naraz :)
Choć z tego co rozmawiałam z domkiem Jagódki wizyta przedadopcyjna nie będzie potrzebna:)

Bardzo chętnie też poznam osobiście naszą wybawczyni Motodrame :1luvu:

eneda

Post » Pon lis 16, 2009 21:58 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

To są fantastyczne wiadomości :lol: :lol: :lol:
bardzo się cieszę i czewkam na wieści z nowego domku
Trufelko, słoneczko - dla Ciebie :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

Motodrama - w Warszawie swietna lecznica na "trudne przypadki" to Białobrzeska - jeśli jesteś zainteresowana to dam namiary.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 16, 2009 23:13 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

fiona.22 pisze:Jest na jutro bezpłatny transport dla kici do Warszawy. Jeśli potrzebny dajcie znac jak naszybciej.

Eneda, a czy na ten transport w środę lub czwartek będzie kasa?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lis 17, 2009 9:13 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Kaska powinna być już dziś :)

Cieszę się bardzo, że znalazł się DT, pieniążki, osoba, która ją zawiezie, a przy okazji Jagódka znalazła [mam nadzieję] domek :D

Więcej takich wieści prosze :)

eneda

Post » Wto lis 17, 2009 11:03 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Marzenia11 pisze:Motodrama - w Warszawie swietna lecznica na "trudne przypadki" to Białobrzeska - jeśli jesteś zainteresowana to dam namiary.

Gdzie jest lecznica wiem, jeśli chcesz dać namiar na lekarza godnego polecenia to b. poproszę.

Motodrama

Post » Wto lis 17, 2009 12:01 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Motodrama pisze:
Marzenia11 pisze:Motodrama - w Warszawie swietna lecznica na "trudne przypadki" to Białobrzeska - jeśli jesteś zainteresowana to dam namiary.

Gdzie jest lecznica wiem, jeśli chcesz dać namiar na lekarza godnego polecenia to b. poproszę.

Ja chodzę do dr Uznańskiej, Cetnarowicz, Czubek albo Altrych (kolejność przypadkowa, choć do przypadków neurologiczno-kardiologicznych chyba najlepsze są dr Uznańska albo Czubek).
Dwa białaczkowce dodatkowo konsultowałam u doktora Jagielskiego, ale pierwszy przypadek był moim pierwszym w życiu przypadkiem białaczki, zaś w drugim przypadku kotka miała bardzo dużo limfocytów (prawie 90%), więc konsultacja została zalecona przez dr Cetnarowicz ze względu na możliwość białaczki limfatycznej. Trzeciego białaczkowca już nie konsultowałam.
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Wto lis 17, 2009 20:41 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Galla, kiedy kicia będzie już u mnie przeniosę się do białaczkowców, ale tutaj jeszcze zapytam - jak często robisz swoim morfologię? Od czego to zależy?

Motodrama

Post » Wto lis 17, 2009 21:56 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Obowiązkowo robię raz w roku, chyba że są wskazania do robienia częściej, ale to dotyczy wszystkich kotów, też tych bez wirusa.
Na białaczkowca zwracam uwagę jeszcze mocniej i np. zrobiłam mu badania, jak wydało mi się, że coś mi za bardzo schudł. Zrobiłam najpierw na miejscu w lecznicy, automatem, żeby mieć orientację. Było ok, to już nie dawała do labu na ręczne oznaczenia, ale gdyby było cokolwiek niepokojącego, to krew poszłaby do labu.
Okazało się w każdym razie, że schudnięcie było spowodowane zmniejszeniem dziennej racji mięska 8) Bo wcześniej uznałam, że trochę przytył, tylko jakoś nie powiązałam faktów :lol:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Wto lis 17, 2009 22:06 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Pieniążki już są :)
Wstępnie umówiłam się z kolega na wyjazd w czwartek około 8 :)
Motodrama podaj mi prosze na pw nr telefonu to będę do Ciebie dzwonić jak coś :D

eneda

Post » Czw lis 19, 2009 6:50 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Wyjeżdzamy z Trufelką :ok: :ok: :ok:

eneda

Post » Czw lis 19, 2009 7:36 Re: BŁAGAM O MIŁOŚĆ NA KILKA DNI !!!!!!!

Hej, hej!
Dajcie znać, co i jak, bom ciekawa bardzo, czy Trufelka już w domu.
Pozdrawiamy ja i moja gromada

szept

Od: Sob wrz 26, 2009 20:21

[poprzednia][następna]