Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
caroole pisze:Trzeba chyba będzie pójść z nią do weterynarza, a ja już nie mam na to funduszy przez poprzednie kociaki więc bardzo proszę o jakieś informacje i wsparcie w związku z Tosią.
Efcia1 pisze:Aga, a dlaczego buraski nie mają ogłoszeń?
wejaga pisze:W sumie nie muszę czekać na opis kotów, żeby zrobić im ogłoszenia (choć te pewnie uda mi się zrobić dopiero wieczorem), ale muszę się upewnić chociaż, czy wiem, które kotki mam ogłaszać:
1. Rudy
2. Dymny
3. Buraska
4. Burasek bez ogonka
Tak?
Efcia1 pisze:wejaga pisze:W sumie nie muszę czekać na opis kotów, żeby zrobić im ogłoszenia (choć te pewnie uda mi się zrobić dopiero wieczorem), ale muszę się upewnić chociaż, czy wiem, które kotki mam ogłaszać:
1. Rudy
2. Dymny
3. Buraska
4. Burasek bez ogonka
Tak?
Wysłałam Ci wczoraj na pw opisy kociaków. Nie dostałaś?
wejaga pisze:Będę wdzięczna za kilka słów o burasku bez ogonka na potrzeby ogłoszeń.
Efcia1 pisze:wejaga pisze:Będę wdzięczna za kilka słów o burasku bez ogonka na potrzeby ogłoszeń.
Bardzo milutki, cichutki, grzeczny. Lubi głaski, bawić się piłeczką, myszką. Jest czyściutki, wie do czego służy kuwetka. Ma rozbrajające spojrzenie, takie na zasadzie: czy te oczy mogą kłamać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości