Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:Dziewczyny!
Pani ze Słupska szuka starszego kotka, ma 2 przyjazne psy, niedługo założy wątek. Mówi, że u niej największe szanse ma starszy kot z małą szansą na adopcję.
Do boju zachwalać koteczki!
Kocia dusza pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=101910 tytuł: Dam DS!!!
Pani się wstępnie zdecydowała albo na kotkę wczoraj uratowaną, dziś u Moniki, albo na Lotosika, lub na kotkę od dzidzi. Przed chwilą ktoś podał link do Słupska i pani się chwilowo tym zainteresowała..
wysłałam maila w pw
Kocia dusza pisze:Na pewno niedługo będziemy czytać o jakimś szczęśliwym zwierzaczku
A ja mam inne pytanie. Tę moją marmurkę będę próbować łapać. Jak mi się poszczęści, to od razu zawiozę do weta. Nie mam pewności, że jak się umówię na sterylkę, to kotka będzie złapana, więc być może będę musiała sterylizować u innego weta, który jednak nie przetrzymuje zwierzaków po zabiegu. Czy na czas po sterylce znalazłby się dla kotki kącik? Nie wiem jeszcze, kiedy uda mi się złapać kotkę. A może zapolować jednak z klatką łapką np. dzień przed umówionym zabiegiem i w ten sposób próbować.. Kotka dziś chciała przyjść chyba spać do klatki, ale mój pies ją przepłoszył, jak wchodziła. Przegapiłam szansę..
Agnieszka Marczak pisze:Niech ta pani bierze kota ze Słupska tam jest bardzo mało DT a kotów mnóstwo
Mam nowego kotka na DT
Pojechałam do zoologicznego i wróciłam z całym czarnym kocurkiem w kartoniku.Jest z tego samego źródła co Grejs i Gato
Ma na imię Gruzin
Trzymajcie kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości