Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2009 19:21 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Fiona, to mnie pocieszyłaś z Pamirem :lol: W koszyku jedzie Falkor? A dobre mają zamki? :lol: Już mi się śni że koty skaczą po przedziale jak oszalałe :mrgreen: Jedzenia pewnie tez nie zjedzą ze stresu?
A chłopaki bardzo miauczą w transporterkach? :D

Z domku dla Shili jestem bardzo szczęśliwa, szczególnie że po nią przyjadą :ryk:
Za Idę mocne :ok: :ok: :ok: :ok:
A za Kleksa jeszcze mocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Wto wrz 08, 2009 19:40 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko już wysłałam obu paniom prośbę o potwierdzenie odbioru w poniedziałek o 13.28 na dworcu :) Transportery maja bardzo dobre zamki. Jeszcze nawet zaden dziczek się z nich nie wydostał więc powinno byc bez zadnych ucieczek. Falkora zapakujemy do mniejszgo koszyka i wtedy zazwyczaj jeszcze sznurkiem zawiązuje klapki coby niespodzianek nie było ;)

Czekam na odpowiedź.

Z shila zobaczymy jak bedzie bo jeśli będzie transport w ciagu tego tygodnia to kocinka pojedzie. Jesli nie ludzie sami po nia dojadą.
Rozmawiałam juz z Panią i poprosiłam o przemyslenie kwestii podwójnej adopcji :mrgreen:
Kazałam na spokojnie się zastanowić, przemysleć kilka razy i dac znać nie koniecznie kutro a nawet za dwa trzy dni ;)
Więc prosimy o zmasowane kciuki znów !!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto wrz 08, 2009 19:50 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

fiona.22 pisze:
Z shila zobaczymy jak bedzie bo jeśli będzie transport w ciagu tego tygodnia to kocinka pojedzie. Jesli nie ludzie sami po nia dojadą.
Rozmawiałam juz z Panią i poprosiłam o przemyslenie kwestii podwójnej adopcji :mrgreen:
Kazałam na spokojnie się zastanowić, przemysleć kilka razy i dac znać nie koniecznie kutro a nawet za dwa trzy dni ;)
Więc prosimy o zmasowane kciuki znów !!

Właśnie miałam Cię prosić o namiary, żeby porozmawiać z Panią o tym samym :) A czy Pani widziała zdjęcia siostrzyczek, jak się kochają?

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto wrz 08, 2009 19:52 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Nie mam pojęcia ale jak powiedziałam o siostrzyczce to od razu wiedziała, że o czarna chodzi ;)
Być może w tym tyg bedzie transport. Jestem na etapie załatwiania ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto wrz 08, 2009 19:54 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za siostrzyczki, właśnie dostały kolacyjkę i wróciły do zabawy...

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto wrz 08, 2009 19:57 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Falkorowy domek juz potwierdził gotowośc odbioru w pon o 13.28 ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto wrz 08, 2009 22:29 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Kciuki za nierozdzielanie siostrzyczek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oraz za znalezienie Kleksika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Śro wrz 09, 2009 7:48 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Jak z Kleksikiem?
Chucham i dmucham żeby oba gacki zmieniły obywatelstwo na śląskie :lol:

Fiona,
1.aktualizuję Allegro myszowatych. Które futra mają domki? Było na nie sporo chętnych :lol:
2.Jeśli znajdziesz chwilę, wrzuć trochę fotek Beza-dodamy chłopaka do ogłoszeń.
3.Czy Niusię można zacząć ogłaszać?
4.No i co z Gretą?

Niteczka 1

Post » Śro wrz 09, 2009 11:10 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Myszate już wszystkie mają domki ;)
Tylko kwestia odbioru przez domki. Dzisiaj jeden jedzie do domku i zostanie jeszcze Arnika i Albin do dostarczenia

Beza dorzuce ;) postaram sie jak najszybciej ;)

Niusia w zasadzie ma domek w okolicach grudnia. Na razie jeszcze goimy rany a o szczepieniu i sterylce na razie nie ma co mysleć.

Grata ciągle na ulicy i dla niej potrzebny jest dom bardzo cierpliwy, mający doświadczenie z kotami.

Pamirowy domek potwierdził gotowośc odbioru kocinki, a na Śląsk jadą obie siostrzyczki "S" :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro wrz 09, 2009 13:34 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Czy przemyśleliście sprawę przekazania kotów w Poznaniu domkom? Czy będziecie przekładać koty z tansporterów do innych transporterów? Pytam, bo czytałam o przypadkach ucieczki kotów podczas takiego przekładania...

Bardzo cieszę się, że Samba i Shila znalazły wspólny domek :D

Chciałabym podpytać jeszcze o Fantę. Ona chyba nie ma żadnych ogłoszeń... Czy jest w domu tymczasowym? Jaki ma charakter? Czy została już wysterylizowana?

Jesli chodzi o Niusię, ma ona od dawna allegro i alegratkę. Wydaje mi się, że można ją ogłaszać - może znajdzie się dobry domek, a ten, który ma ją adoptować w grudniu, adoptowałby innego kota, ale jeśli się mylę, napiszce, to usunę ogłoszenia :-).
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Śro wrz 09, 2009 14:18 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Mam pomysł żeby futra przekładać albo w samochodzie oczywista zammkniętym albo w jakimś zamkniętym pomieszczeniu :lol: Mogę się mylić więc jakby ktoś miał pomysł, to poddajcie :lol:
Ewentualnie możemy wypuścić je dopiero w domkach :lol:

Aga, Fancie robię Gumtree i inne strony :lol: Co do Allegro, odezwij się proszę na pw

Fiona, Twoja decyzja - mogę wrzucić Niusię i Gretę gdzie się da :lol:

Niteczka 1

Post » Śro wrz 09, 2009 15:23 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

ten domek od grudnia to ja. niestety na wszelki wypadek niech Niusia ma ogloszenia:( Zakladalismy z mezem, ze do grudnia znajdziemy jakas atrakcyjna oferte pracy w Pl, ale poki co, srednio to wyglada (chociaz moze do grudnia cos sie jeszcze wyklaruje, bo mimo wszystko czas jeszcze jest). Wprawdzie moj maz zaczyna rozkrecac cos wlasnego, ale to dopiero poczatki :( W kazdym razie robimy wszystko aby swieta spedzic juz w Pl i z Niusia i dwojka naszych futer (ale ten gorszy scenariusz, tez trzeba wziac pod uwage:( ).

kreska

Od: Śro kwi 08, 2009 20:55

Post » Śro wrz 09, 2009 16:28 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Cioteczki, nigdy nie przekładamy kotów na dworcach, w samochodzie czy w innych miejscach. W tym przypadku oba przyszłe domki dostana koszyki do łapek i rozpakuja koty dopiero jak wejda do domu :wink:
Nie przezyłabym gdyby kocinka nawiała w trakcie przekładania...

Jesli chodzi o Fantę to jest juz po sterylce i po szczepieniach, jest u mnie w dt i robi powoli postepy. Daje się juz głaskać, daje sie brać na ręce ale ciegle spięta i nie do końca ma jeszcze zaufanie. Ona bedzie potrzebowała od nowego domku troszke cierpliwości i serca.

Ogólnie tak jak dla mnie daje sie głaskać i miziac za uszkiem ale na widok obcych niestet okazuje przerażenie.

Niuśke ogłaszajmy w takim razie. Chociaz i tak mam nadziej e, że zamieszka u kreseczki ;)

Wejago, dopiero teraz zobaczyłam, ze mam PW od Ciebie :oops:
Kolorowe dziewczynki można wyrzucic z ogłoszeń, niech ludzki wzrok bez potrzeby nie kieruje się gdzie nie trzeba ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro wrz 09, 2009 18:01 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

A co z domkiem dla Gali?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Śro wrz 09, 2009 18:08 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Fiona, które kolorowe dziewczynki wyrzucić z ogłoszeń?

Niteczka 1

[poprzednia][następna]