OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 15, 2013 9:55 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Asiu, jak to czytam, to mam wyrzuty, że jeszcze rozmowy o Lotka będziesz prowadzić... Ale dzięki temu wiadomo, że jak koty od Ciebie trafiają do domu, to na pewno do dobrego. A jesli coś jednak okazuje się nie tak, to nie są pozostawione same sobie, tylko wracają.

:1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pt lut 15, 2013 10:09 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

_ogonek_ pisze:
Patmol pisze:
ASK@ pisze: zagroziła złozeniem pisemnej skargi na mnie we władzach schroniska, które reperezentuję. Jak sie dowiedziała,ze m nie posiadająca nadrzęnych panow nad sobą to wkurzyła sie jeszcze bardziej,.

jak to nie masz? a TŻ???? :mrgreen:

a ja myślałam że Asia dowodzi :mrgreen:
bazarek się zrobi, teraz się nudzę w szkole...

Dobrze myślisz. :mrgreen:
Ale TZ ma inne zdanie.
Wyobraźcie sobie,ze on mną "szczuje" wszelkich robotników, roznosicieli... Jak ma się żonę pyskatą to nie waha się jej użyć :mrgreen:

Edytko, takie rozmowy są meczące ale na codziennym porządku. Ta była ciekawsza bo ktoś wreszcie do pionu miał odwagę mnie ustawić.Znaczy się podjęte zostały próby zastraszenia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 15, 2013 16:15 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Znów mnie Asiu rozbawiłaś swoimi opisami chociaż wiem jak wkurzające są takie rozmowy. :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lut 15, 2013 17:54 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Szkoda, że nie powiedziałaś, że się numer wyświetlił i o Ty ją oskarżysz o nękanie i zastraszanie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 15, 2013 18:54 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Spoko, jak znam Aske, to i tak tej pani bylo przykro. ;) Aska sie moze powscieka, ale nie odpusci zlym ludziom. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lut 15, 2013 19:20 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

MalgWroclaw pisze:Szkoda, że nie powiedziałaś, że się numer wyświetlił i o Ty ją oskarżysz o nękanie i zastraszanie.

Wiesz Małgoś nie raz mam ochotę powiedzieć i zrobić coś "paskudnego". Nawet rodzina wczoraj mnie namawiała by postępować podobnie, mówić podobnie...Kusi i to bardzo. Święta nie jestem i wymsknie mi się paskudny ton.Ale walcząc tą samą bronią :wink: zrównamy się w poziomie z nimi i ich płaskimi pobudkami.Brak reakcji na bezczelność często jest gorsza dla nich niż jakbyśmy wybuchli.
A może to moja jakaś chora teoria ,którą sobie ukułam by łatwiej było.

Strasznie mnie dziś głowa boli. Bardzo. Może zatoki, może coś tam...Może migrena mi się szykuje.

Martwi mnie posesjowa. Nie ma jej wiele tygodni. Wczoraj stanęłam przed płotem i trochę trwało zanim zaskoczyłam co się stało.Zrąbane zostały prawie wszystkie drzewa i krzaki odsłaniając nędzę domu. Jej drzewo to pieniek.A dziś płotu nie było i wszystko znikło wywiezione. Nawet pieniek wyrwano.Część płotu została zdjęta .Może go założą a może szykują się do wyburzenia. Nadzór b. już dawno wydał wyrok na tę ruderę.W domu świeciło się światło.Mieszka tam dowoje starych ludzi i ktoś młody.Weszłam na teren i zostawiłam jedzenie pod walącą się werandą. W środku domu pełno śmieci.Na zewnątrz to samo. Martwię się co z kotami w tamtej okolicy będzie. Tam tak wiele kotów ma schronienie w tych walących się deskach.Szczególnie w zimę. I wywalonych domowców też .Tam odłowiłam niebieściucha, Czesia, Witusia, Manię a teraz Piotrusia... Były koty, którym nie zdążyłam pomóc bo znikły.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 15, 2013 19:56 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Agneska pisze:Spoko, jak znam Aske, to i tak tej pani bylo przykro. ;) Aska sie moze powscieka, ale nie odpusci zlym ludziom. :)

siem mnie przecenia. :oops:

Wzięłam mega dawkę Ibupromu i trochę głowina mi odpuszcza.Miałam nerki odebrać ze sklepu ale obowiązek mnie nie ruszył. Idę poleżeć w towarzystwie kotów.Jeśli zechcą.

Piotruś siedzi sam.Codzienne próby zjednoczenia Marchewki ze stadem spełzają na niczym.Tak zagorzałego jedynaka nigdy nie miałam. Smutno mi z jego powodu. Jak Danki nie ma to TZ chodzi z nim spać. :mrgreen: Strasznie to brzmi :? i zaraz jakieś protesty się odezwą w obronie kota. Tylko czy ktoś o mnie pomyśli.Przegrywam z marchwią i futrem. :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 16, 2013 12:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Głowa boli nadal. Leczę się tonami proszków i próbą drzemania. Ale tylko próba jest.

Zapytania o koty som. Som, som...i koty nadal som. :mrgreen: U mnie.
Znaczy się ostatki.

Nie zakupiłam nerek wczoraj i sklep przechował mi je do dzisiejszego ranka.Dzikuny skrzętnie wydłubały nereczki zostawiając rzeczy mniej smaczne a nawet ohydne. Jak chrupki i puszeczka.Swojej śmiałości nadziwić sie nie mogę. One też :mrgreen:

W domu leniwie jest.Pani leży to i one mogą poleżeć. Umęczone całym tygodniem jednoczą się w moim bólu i profilaktycznie polegują.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 16, 2013 17:00 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Merlok i ultra serdecznie dziękuję za wpłaty :1luvu:
Zerkłam na konto :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 16, 2013 20:48 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Nie ma za co :-).

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Sob lut 16, 2013 21:09 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:Merlok i ultra serdecznie dziękuję za wpłaty :1luvu:

Jestem blondynką, bazarek wystawię w poniedziałek. Jutro ogłaszam mordki i śpię do południa po całym tygodniu, potem zwlekam się do schronu :P

Wczoraj sobie pisaaaałam opisy, nie wiem po co skoro mam je już porobione od dawien dawna - ale tak, jestem blondynką :D

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob lut 16, 2013 21:29 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:Merlok i ultra serdecznie dziękuję za wpłaty :1luvu:

:1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Sob lut 16, 2013 21:37 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

To nie jest "walka ich bronią", tylko czasem człowiek ma prawo mieć dość. I może - ale w to akurat nie wierzę - coś dotrze. Oj tam, na pewno nie dotrze, nie ma się co łudzić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 16, 2013 21:42 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

MalgWroclaw pisze:To nie jest "walka ich bronią", tylko czasem człowiek ma prawo mieć dość. I może - ale w to akurat nie wierzę - coś dotrze. Oj tam, na pewno nie dotrze, nie ma się co łudzić.
Zgadzam się. Niestety.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lut 17, 2013 11:23 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Wiadomo, Dzień Kota, jakżeby inaczej - najlepszego Kotom i Służbie
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]