Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Margot23 pisze:Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!
I tak naprawdę, w tym poście nie była ważna pomoc kotu ale by zgnoić kolesia. Dobro kota zniknęło po 4 stronie. Paranoja sama si nakręciła. Jakby ważne było dobro kota to był by on już dawno w nowym domu. A tak gnije na ulicy.
Zofia&Sasza pisze:Po drugie: Witamy z powrotem Haldeman7?![]()
![]()
Margot23 pisze:Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!
I tak naprawdę, w tym poście nie była ważna pomoc kotu ale by zgnoić kolesia. Dobro kota zniknęło po 4 stronie. Paranoja sama si nakręciła. Jakby ważne było dobro kota to był by on już dawno w nowym domu. A tak gnije na ulicy.
bulba pisze:Zofia&Sasza pisze:Po drugie: Witamy z powrotem Haldeman7?![]()
![]()
Wyjęłaś mi to z ust![]()
![]()
![]()
![]()
To kolejne wcielenie, jak rozumiem
Margot23 pisze:A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji!
CatAngel pisze:Margot23 pisze:A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji!
To ja się nadstawiam
Dziewczyny może zamknijmy wątekpo co sie ma Margot23 tyle denerwować jeszcze jej/jemu żyłka pęknie
![]()
![]()
kotx2 pisze:CatAngel pisze:Margot23 pisze:A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji!
To ja się nadstawiam
Dziewczyny może zamknijmy wątekpo co sie ma Margot23 tyle denerwować jeszcze jej/jemu żyłka pęknie
![]()
![]()
wątek może zamknac tylko autor
kotx2 pisze:Margot23 pisze:Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!
skąd wiesz,być może ktoś go już przygarnąłHandlemanie
kotx2 pisze:CatAngel pisze:Margot23 pisze:A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji!
To ja się nadstawiam
![]()
![]()
wątek może zamknac tylko autor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości