SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 19:38 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Tu jest rudas i bardzo potrzebuje pomocy
viewtopic.php?f=1&t=126147&start=15
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie kwi 03, 2011 19:45 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

hopsne :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 04, 2011 17:00 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!
I tak naprawdę, w tym poście nie była ważna pomoc kotu ale by zgnoić kolesia. Dobro kota zniknęło po 4 stronie. Paranoja sama si nakręciła. Jakby ważne było dobro kota to był by on już dawno w nowym domu. A tak gnije na ulicy.

Margot23

Od: Pon kwi 04, 2011 16:45

Post » Pon kwi 04, 2011 17:01 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!
I tak naprawdę, w tym poście nie była ważna pomoc kotu ale by zgnoić kolesia. Dobro kota zniknęło po 4 stronie. Paranoja sama si nakręciła. Jakby ważne było dobro kota to był by on już dawno w nowym domu. A tak gnije na ulicy.

Margot23

Od: Pon kwi 04, 2011 16:45

Post » Pon kwi 04, 2011 17:05 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Margot23 pisze:Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!

Po pierwsze: Nie post, tylko wątek :wink:
Po drugie: Witamy z powrotem Haldeman7? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon kwi 04, 2011 17:36 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Zofia&Sasza pisze:Po drugie: Witamy z powrotem Haldeman7? :ryk: :ryk: :ryk:

Wyjęłaś mi to z ust :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
To kolejne wcielenie, jak rozumiem :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon kwi 04, 2011 17:48 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Margot23 pisze:Podczytuję ten post od początku... mam mieszane uczucia. Robię kopie. I zadziwia mnie wasze zakłamanie i obłuda. Same żeście schrzaniły sprawę i całą akcję. Na początku facio pisał, że dawał schronienie kotu i że ktoś miał go odebrać. W sumie sami schrzaniliście całą akcję. Haldeamanowi się nie dziwię się. Koleś wyraźnie pisze że ma swe problemy i że nie wisi na necie, nie ma go kilka dni, a tu cała histeria! A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji! I JD nie tłumacz Ask@ ma takie a nie inne doświadczenia...jak ma problem z wyobraźnią to niech idzie do lekarza i niech nie wrzuca innych do jednego wora i niech nie zatruwa postu!!!!

skąd wiesz,być może ktoś go już przygarnął :roll: Handlemanie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon kwi 04, 2011 17:59 przez kotx2, łącznie edytowano 1 raz

kotx2

Post » Pon kwi 04, 2011 17:49 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

:roll:

kotx2

Post » Pon kwi 04, 2011 17:58 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

bulba pisze:
Zofia&Sasza pisze:Po drugie: Witamy z powrotem Haldeman7? :ryk: :ryk: :ryk:

Wyjęłaś mi to z ust :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
To kolejne wcielenie, jak rozumiem :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: też tak myślałam że to on 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 04, 2011 17:59 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Margot23 pisze:A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji!

To ja się nadstawiam 8)

Dziewczyny może zamknijmy wątek 8) po co sie ma Margot23 tyle denerwować jeszcze jej/jemu żyłka pęknie :( :ryk: 8)

CatAngel

Post » Pon kwi 04, 2011 18:05 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

CatAngel pisze:
Margot23 pisze:A babkom które pisały, że to kola kot, itp. Albo co gorsza, że kota NIE MA.... obiłabym ryja za niszczenie akcji!

To ja się nadstawiam 8)

Dziewczyny może zamknijmy wątek 8) po co sie ma Margot23 tyle denerwować jeszcze jej/jemu żyłka pęknie :( :ryk: 8)

wątek może zamknac tylko autor :roll:

kotx2

Post » Pon kwi 04, 2011 18:09 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

kotx2 pisze:
CatAngel pisze:

To ja się nadstawiam 8)

Z tego co wiem to już nie :)
Można do moda z prośbą :) że to i tamto :) raz jeden wątek zamkneli :roll: tylko nie pamiętam jaki :roll:

CatAngel

Post » Pon kwi 04, 2011 18:11 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

o a jak sie pisze prośbe do moda :?: :D

kotx2

kotx2 pisze:

skąd wiesz,być może ktoś go już przygarnął :roll: Handlemanie :mrgreen:

Przecież to Haldeman7 a on wie, że gnije :D Toć może to jego Pani :P

CatAngel

kotx2 pisze:
CatAngel pisze:

To ja się nadstawiam 8)

Ale przecież modzi też mogą zamknąć. Wystarczy tylko zgłosić.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]