Marzenia11 pisze:to ja się tu zamleduję - jestem przerazona ilością stron do przeczytania![]()
![]()
Gibutku czy możesz mi strescic wątek na pw? Poważnie pytam.
Done

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:to ja się tu zamleduję - jestem przerazona ilością stron do przeczytania![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:to ja się tu zamleduję - jestem przerazona ilością stron do przeczytania![]()
![]()
Done
sebow pisze:A Mrówka obawiam się, że w przyszłości to raczej nie będzie szukać domu, ale na razie cicho sza
horacy 7 pisze:Właśnie wróciłam ze schronu i mam złe wieści idę zabrać Brysia do piwnicy bo załatwił się na dywan,niestety boję się ,że w piwnicy gdzie będzie samotny jak będzie się załatwiał i będzie zapach nie będę mogła go trzymać bo przyczepi się administracja.Nie wiem co mam,m z nim zrobić?Czyli macie odpowiedź na" kuwetkowy"trzeba nad tym pracować lecz kto da mu szanse.Myślę ,że to jego złośliwość bo był wychodzący i chce na podwórko.
Gibutkowa pisze:30 szt. to jest ilość "do przerobienia", póki nie pojawią się kociaki.
Koty dzikawe (choć ich nie skreślamy oczywiście) zostawiłabym "na potem".
Druga grupa to koty zdrowe miziaki, które mogą być wyadoptowane bezpośrednio ze schroniska.
Trzecia grupa to koty lekko chore (do obróbki domowej, bez wielkiego doświadczenia - koty szukające DS "na szybko" i DT "w drugiej kolejności".
Czwarta grupa to koty mocniej chore - do DT na leczenie.
Grupa pierwsza - "na potem" ew. do oswajaczy.
Grupa druga - zdjęcia, ogłoszenia DS.
Grupa trzecia - zdjęcia, ogłoszenia DS, miau/FB DT
Grupa czwarta - zdjęcia, miau DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości