BarbAnn pisze:Biedny Bałwanek
Biedna kotka
smutno
No, a ja miałam nadzieję.
lutra pisze:Super, że Milenka ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze, wyciągając wnioski ze zdjęć.
Barbann mówiła o linku do fot Nuszki, czyli schroniskowe Mili, co miała stracić łapkę, oto on [link]:
https://picasaweb.google.com/ameliawydra/NogaNuszka#
j3nny pisze:lutra pisze:Super, że Milenka ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze, wyciągając wnioski ze zdjęć.
Barbann mówiła o linku do fot Nuszki, czyli schroniskowe Mili, co miała stracić łapkę, oto on [link]:
https://picasaweb.google.com/ameliawydra/NogaNuszka#
mam wrzucic dla niej jakis tekst i namiar do ogłoszeń?
Bungo pisze:Amadeusz i Bałwanek są już w swoich domach.
Bałwanek - niestety - na krótkoMa FIP, co wyszło już po ukazaniu się ogłoszenia w DP.
W jego sprawie dzwoniły dziesiątki osób. Domek, który go zabrał, został oczywiście powiadomiony o sytuacji. Mimo to ludzie zdecydowali, że choć na koniec zapewnią mu miłość i bezbolesne odejście. Bałwanek na razie czuje się nieźle, ale miewa gorączkę no i juz pojawia się płyn w brzuszku.
Czarno-biała kotka z nowotworem - nie żyje. Została zoperowana, ale w trzy dni po operacji odeszła [*]
W najbliższych dniach dr Olga przyjmie zapewne następną biedę.
mahob pisze:Bungo pisze:Amadeusz i Bałwanek są już w swoich domach.
Bałwanek - niestety - na krótkoMa FIP, co wyszło już po ukazaniu się ogłoszenia w DP.
W jego sprawie dzwoniły dziesiątki osób. Domek, który go zabrał, został oczywiście powiadomiony o sytuacji. Mimo to ludzie zdecydowali, że choć na koniec zapewnią mu miłość i bezbolesne odejście. Bałwanek na razie czuje się nieźle, ale miewa gorączkę no i juz pojawia się płyn w brzuszku.
Czarno-biała kotka z nowotworem - nie żyje. Została zoperowana, ale w trzy dni po operacji odeszła [*]
W najbliższych dniach dr Olga przyjmie zapewne następną biedę.
Znowu FIP...![]()
Jakie to paskudnie przewrotne wszystko.
I kotki żal biednej![]()
Ech...
Tweety pisze:koszmarny ten FIP, a jakoś szczególnie go dużo ostatnio![]()
biedne kociuchyAle jak pomyśleć, że Bałwanek miałby kończyć życie w schronie ...
Dać możliwość dobrej śmierci to cholernie dużo.
dagmara-olga pisze:Japiszon - grzebię w wątku ale nie znalazłam opisu stanu zdrowia - widzę zdnaie o opiece hospicyjnej - coś o chorobie immunologicznej i o tym, że ma 100 lat
Czy możecie napisać coś o tym kocurze? Na zdjęciach prezentuje się godnie!
mahob pisze:Tweety pisze:koszmarny ten FIP, a jakoś szczególnie go dużo ostatnio![]()
biedne kociuchyAle jak pomyśleć, że Bałwanek miałby kończyć życie w schronie ...
Dać możliwość dobrej śmierci to cholernie dużo.
Pewnie, że tak.
To cudownie, że kotek choć chwilę może pomieszkać w swoim domu.
Chwała tym ludziom dobrym, którzy go przygarnęli na te ostatnie chwile.
Ale właśnie dużo tego ostatnio...wszędzie - w schronisku, u fundacji, u znajomych w dt.
I to tak wrednie - że już jest dom, że radość, że wydaje się, że szczęście i cud - a tu nagle taka diagnoza
dagmara-olga pisze:no pięknie
a ja się przypomnę, by nie umknęłodagmara-olga pisze:Japiszon - grzebię w wątku ale nie znalazłam opisu stanu zdrowia - widzę zdnaie o opiece hospicyjnej - coś o chorobie immunologicznej i o tym, że ma 100 lat
Czy możecie napisać coś o tym kocurze? Na zdjęciach prezentuje się godnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości