Maluchy w KAN do GRUDNIA mogą czekać na dt/ds! Pilne adopcje

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 12, 2011 17:00 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

Wczoraj byłam na rozmowie w Urzędzie Miasta i w Starostwie.
W Urzędzie Miasta zaproponowano mi postawienie kontenerów / bez problemu , bez pozwoleń/ na terenie oczyszczalni ścieków PGK / koło schroniska/ . Jest to 4 km od osiedla gdzie mieszkają wolontariuszki. Nie jeździ tam ani jeden autobus czy cokolwiek. Jest to odludzie. Jestem po rozmowie z chętnymi do chodzenia do kociaków, ale na taką odległość nikt się nie zgodził. Są to osoby ponad 60-letnie , nie mające samochodu. Latem jeszcze można ale zimą to strach tam chodzić. Wiem nawet dlaczego mi to zaproponowano - żebym odmówiła. Sama nie wiem co chcę i jestem chyba za wygodna. W najbliższej okolicy nie ma weta . A przy dużej ilości kotów nie ma dnia aby nie być u lekarza.Tutaj ludzie przynosili mi chore kocię i ja w ciągu 7 minut byłam na miejscu aby go zabrać do lekarza. Tam aby dotrzeć na pieszo potrzeba 1 godzinę.
Na tej samej ulicy gdzie był KAN jest jeszcze jeden zakład należący do PGK - ciepłownia , która ma także ogrodzony teren , ale na moją propozycję odpowiedź była negatywna . Tutaj nie można , tam owszem.
Czyli tam nie potrzeba pozwoleń na budowę ? :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto lip 12, 2011 17:22 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

Jutro dotrze do mnie młoda, biała koteczka która przyszła do ludzi na podwórko razem z kocurkiem / pewnie ktoś podrzucił/. To co usłyszałam od chłopca przeraziło mnie. "Ciocia daje jeść tylko kocurkowi - on może u niej zostać. Kotce nie daje jeść bo chce żeby odeszła, a ona tak strasznie miauczy z głodu". :cry: :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Śro lip 13, 2011 12:54 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

andzelika1952 pisze:Jutro dotrze do mnie młoda, biała koteczka która przyszła do ludzi na podwórko razem z kocurkiem / pewnie ktoś podrzucił/. To co usłyszałam od chłopca przeraziło mnie. "Ciocia daje jeść tylko kocurkowi - on może u niej zostać. Kotce nie daje jeść bo chce żeby odeszła, a ona tak strasznie miauczy z głodu". :cry: :oops:

Zycze owej pani, gdy juz bedzie wymagac opieki tez nie dostawala jedzenia. Szybciej zejdzie z tego swiata. Czego jej zycze.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro lip 13, 2011 12:55 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

kociamysza pisze:
andzelika1952 pisze:Jutro dotrze do mnie młoda, biała koteczka która przyszła do ludzi na podwórko razem z kocurkiem / pewnie ktoś podrzucił/. To co usłyszałam od chłopca przeraziło mnie. "Ciocia daje jeść tylko kocurkowi - on może u niej zostać. Kotce nie daje jeść bo chce żeby odeszła, a ona tak strasznie miauczy z głodu". :cry: :oops:

Zycze owej pani, gdy juz bedzie wymagac opieki tez nie dostawala jedzenia. Szybciej zejdzie z tego swiata. Czego jej zycze.

:evil: głupia krowa :evil:

Naprawdę ostatnio mam dość tej głupoty która siedzi w ludziach :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 14, 2011 13:07 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

eh.. ludzie???? 8O 8O 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw lip 14, 2011 22:53 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

:(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 15, 2011 9:29 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

Koteczka jest u mnie / zdjęcie wstawi Hanulka /. Pani przywiozła ją i bardzo szybko uciekła. Zdążyła nazwać siebie Matką Teresą , bo wszystkim pomaga. Koteczka cała w kleszczach. Jest cudowna , bodzie główką , liże , przytula się , mruczy na cały regulator :1luvu: Jest drobniutka , wygląda na ok. 9 mieś. / może być nieco starsza. Nie wiem czy przypadkiem nie miała małych lub będzie miała. Cycuszki dość duże , brak koło nich sierści. Dzisiaj będziemy u weta.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Pt lip 15, 2011 11:24 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

No nie! :evil:
Matka Teresa, coś podobnego! :evil:

taizu

Post » Sob lip 16, 2011 19:25 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

nowa Kanowiczka prosi o kochający domek

Kalinka - to jest ta nowa o. roczna koteczka, którą pani nie chciała karmić, aby jej nie przyzwyczajać. Została już odrobaczona i odpchlona, pousuwałam mnóstwo kleszczy. Płacze cichutko, kiedy widzi szykowane jedzonko, nie może się po prostu doczekać. Bardzo miła i przytulaśna. Praktycznie cała biała, tylko na główce ma szarą plamkę i szary ogonek. Kuwetkowa.
Domek bardzo POTRZEBNY!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lip 16, 2011 22:45 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

Kalinko, slodyczko, trzymaj się! Zasługujesz na najwspanialszy domek!

taizu

Post » Nie lip 17, 2011 10:36 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

Kalinka to niespotykanie cudowna kocinka. Musi zawsze dostać się do mojej twarzy i całować , przytulać , lizać , mruczeć, ugniatać - możecie mieć w pakiecie wszystkie czułości jakimi kot może obdarować opiekuna. :1luvu:
Podejrzewam,że Kalinka miała maleństwa, ponieważ ma dość duże obessane wokół cycuszki. Może się mylę, ale tak to wygląda.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Pon lip 18, 2011 9:55 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

nowy nabytek KAN.. do wzięcia od zaraz...

Kubuś to 2 miesięczny koteczek, przyniesiony do Andżeliki z chorymi oczkami, głodny, płaczący, bez mamy. Po 2-ch dniach oczka śliczne. Odrobaczony, odpchlony - 18.07. szczepienie, kuwetkowy.
Obrazek Obrazek[/quote]
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lip 18, 2011 14:01 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

Hanulka pisze:nowy nabytek KAN.. do wzięcia od zaraz...

Kubuś to 2 miesięczny koteczek, przyniesiony do Andżeliki z chorymi oczkami, głodny, płaczący, bez mamy. Po 2-ch dniach oczka śliczne. Odrobaczony, odpchlony - 18.07. szczepienie, kuwetkowy.
Obrazek Obrazek
[/quote]
Kubuś Mały Puchatek :(

taizu

Post » Wto lip 19, 2011 10:17 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

maluszki czekają na domeczki :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lip 20, 2011 9:28 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! małe nówki cały czas...

maluchy po domeczki start!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]