Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 14:13 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Sorry :oops: przecież to ma być na kolację!
mam nadzieję ,że będzie Saszce smakowało!
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lip 02, 2010 14:14 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

W pierwszych dniach,to Sasza nawet na indyczą pierś gotowaną się rzucał,ale potem mu zapał miną :lol: Rybkę dostanie wieczorkiem,to u nas czas dla wszystkich na ekstra przekąski.
Obiecuje foty! :lol:
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 14:19 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

oj będzie miał Saszka wyżerkę, ciekawe jak rybka mu będzie smakowała?
mój Emir za rybę to by się dał pokroić w plasterki, tak lubi ryby - ale mu nie wolno, czasem skubnie kawałeczek dla smaku, oblizywania potem jest jak za całą michę :ryk:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt lip 02, 2010 14:29 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Moje koty też lubią rybkę ale takich luksusów jak pstrąg nie dostają :lol:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lip 02, 2010 15:10 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

PearlRain pisze:oj będzie miał Saszka wyżerkę, ciekawe jak rybka mu będzie smakowała?
mój Emir za rybę to by się dał pokroić w plasterki, tak lubi ryby - ale mu nie wolno, czasem skubnie kawałeczek dla smaku, oblizywania potem jest jak za całą michę :ryk:

Czemu rybki nie może?
Rybka jest zdaje się dietetyczna,nie uczula...tak mi się wydaje...
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 15:55 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:
PearlRain pisze:oj będzie miał Saszka wyżerkę, ciekawe jak rybka mu będzie smakowała?

Czemu rybki nie może?
Rybka jest zdaje się dietetyczna,nie uczula...tak mi się wydaje...

nie uczula, ale mój emeryt ma problemy jelitowe i nerkowe może jeść tylko renala zmieszanego z intestinalem, inne jedzenie przelatuje przez kota z prędkością światła :wink: u niego przez 14 i poł roku żołądek się napracował teraz tylko emeryturka i dieta :mrgreen:

PearlRain

Post » Pt lip 02, 2010 19:36 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Już po kolacji? Jak przyjęto pstrąga? Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt lip 02, 2010 19:40 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Dopiero wróciłam do domu.Byłam też u weta,tam niestety znów ktoś przywiózł kota po wypadku.Powinno się tych co to tak beztrosko wypuszczają swoje koty na spacery,obdarowywać fotkami w jakim stanie kot kończy ten spacer...wrrrrr...
Załatwiłam tylko to co najpilniejsze,reszta w poniedziałek.
Czyli ponowne badanie kału,niestety znaleziono jeszcze jeden rodzaj jaj jakis robali(oczywiscie nazwy nie pamiętam)profender ponoć na te nie działa,wiec Sasza dostanie jeszcze jeden preparat odrobaczający,dzisiaj wet z tego całego zamieszania nie mógł znaleźć,ale rozumiem,w poniedziałek wezmę porcje dla Saszy(oczywiście nazwy preparatu też nie pamietam,chyba na b...).Oprócz tego JEST JUZ ENISYL :D mam,dzisiaj zapodam pierwsza dawkę :ok: mam wielką nadzieję ze za jakis czas Sasza nie bedzie juz taki zafuflany i siorbiący.
Enisyl ma dostawać 2xdziennie i 1xdziennie wzmacniacz,sporo mokrej bedzie nam potrzeba,dopóki Sasza będzie chciał jesć preparaty z mokrą,nie bedę go stresować pakowaniem na siłę do pysia.
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 19:41 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

też zapytam czy kolację Saszy już podano? :mrgreen: :ok:

PearlRain

Post » Pt lip 02, 2010 19:42 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:lol: no nie podano,bo dopiero zdjeto buty :lol:
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 19:48 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze::lol: no nie podano,bo dopiero zdjeto buty :lol:

teraz doczytałam :wink: gapa ze mnie :oops:

PearlRain

Post » Pt lip 02, 2010 20:04 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Zaleta ryby jest taka że można samemu zjeść :)

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Pt lip 02, 2010 20:20 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

komplet zakupów dla Saszy
Obrazek
iiiiiiii...podano kolację
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
skończyło się???
Obrazek Obrazek Obrazek
może gdzieś jest dokładka???
Obrazek Obrazek
jednak nigdzie nie ma
Obrazek
mniam...mniam...dobre było
Obrazek
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 20:26 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

I jeszcze jedna dobra wiadomość,Sasza otrzymał pomoc z forumowego fundusze immunologicznego im. Kotki Rozalki w wysokosci 58zł,z tych środków bedzie pokryty koszt preparatu Enisyl-F.
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 20:31 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

dał radę całego pstraga? a jak podano gotowany czy pieczony w folii? :ok:
ciesze się że Saszka dostał wsparcie :ok:
czy mlaskanie sąsiedzi słyszeli? :ryk:

PearlRain

[poprzednia][następna]