Nala pojechala do domu
 wiec w szpitalu na wlosciach zostal sam Dzoker / Zgredek  - Aneta przyjechala mu dzis podac leki
 wiec w szpitalu na wlosciach zostal sam Dzoker / Zgredek  - Aneta przyjechala mu dzis podac leki  Kupa zebrana, dolozylam do poprzedniej w lodowce.
 Kupa zebrana, dolozylam do poprzedniej w lodowce.@Kociambra1989 Lola nie zjadla Cosmy cala zostawila ususzona w misce, dalam jej dzis whiskasa zoltego i zjadla ladnie, dalam jej garsc chrupek do miski kuweta ladna
 troche sie poprzytulala dzis do mnie nawet humor dobry
 troche sie poprzytulala dzis do mnie nawet humor dobry  
 na ogolnym apetyty ogromne, pilnowalam Ptysia zeby blizniacy i Mike nie wyjedli mu Cosmy i ladnie zjadl dlugo mu to zajmuje co prawda ale zjada
 Czoko jakas smutniejsza sie wydaje caly dyzur lezala i nie przyszla sie przytulac ale apetyt miala dobry, Kuwety jak zwykle
 Czoko jakas smutniejsza sie wydaje caly dyzur lezala i nie przyszla sie przytulac ale apetyt miala dobry, Kuwety jak zwykle Odkazilam ucho Morce, goi sie ok
ktos zwymiotowal chrupkami na ogolnym
Sonia jakos dziwnie "kaszlala/ kichala" przez jakis czas potem sie uspokoilo
Zebralam i poskladalam pranie wstawilam nowe i jest juz wywieszone
W Lazience mocza sie rzeczy z klatki Nali w virkonie , klatka umyta
Staruszki, kuwety ok wyczesalam Lilke bardzo jej sie to podoba
 troche marudzila z jedzeniem ale na raty zjadla jakies pol puszki gurmeta
  troche marudzila z jedzeniem ale na raty zjadla jakies pol puszki gurmeta Lisia wystraszona dalej, poslarowalam jej dziasla jak ja sie zacznie glaskac to nawet mruczy

Milusia dzis byla spokojniejsza, jadla ladnie

- miałam z niej dzis niezły ubaw jak ganiała z jakąs zabawką
  - miałam z niej dzis niezły ubaw jak ganiała z jakąs zabawką Ucieka do kuchni kiedy tylko może, żeby tylko nie siedzieć z innymi kotami
 Ucieka do kuchni kiedy tylko może, żeby tylko nie siedzieć z innymi kotami