olala1 pisze:Ja zabiorę Tole i Julke na krew w poniedziałek. Chyba ze ktoś by chciał wcześniej.
Ola, julke to na spokojnie. Mysle ze Lili pilniejsza. Martwie sie o te nerki.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Ja zabiorę Tole i Julke na krew w poniedziałek. Chyba ze ktoś by chciał wcześniej.
mgska pisze:podsumuje moze jaki leki rano, a jakie po południu.
Rano (jak najwcześniej):
Julka - 1 tabl thiafeline
Lili - 1/4 unidox
Lubo - 1 tabl hemodol
Psotka - 1/4 aniclindan
Po południu (jak najpóźniej):
Julka - 1 tabl. thiafeline, 1/2 benakor
Lili - 1/4 unidox, 1/4 hemovet
Lubo - 1 tabl hemodol
Prostka - 1/4 aniclindan
Bunia - 1/4 summamed
Nie piszę już o suplementach
mgska pisze:olala1 pisze:Ja zabiorę Tole i Julke na krew w poniedziałek. Chyba ze ktoś by chciał wcześniej.
Ola, julke to na spokojnie. Mysle ze Lili pilniejsza. Martwie sie o te nerki.
superMagda lena pisze:Tak się szczęśliwie złożyło, że mieszkam na Teofilowie - ok 10 minut jazdy samochodem od Kociarni i może mogłabym zaproponować swoją pomoc w kwestii podawania leków słodziakom np. wieczorami. Co prawda dotąd tego nie robiłam ale może podjechałabym jutro i w poniedziałek (zobaczę jak i co) i później w razie potrzeby mogłabym jeździć z odsieczą?
Magda lena pisze:Tak się szczęśliwie złożyło, że mieszkam na Teofilowie - ok 10 minut jazdy samochodem od Kociarni i może mogłabym zaproponować swoją pomoc w kwestii podawania leków słodziakom np. wieczorami. Co prawda dotąd tego nie robiłam ale może podjechałabym jutro i w poniedziałek (zobaczę jak i co) i później w razie potrzeby mogłabym jeździć z odsieczą?
olala1 pisze:Magda lena pisze:Tak się szczęśliwie złożyło, że mieszkam na Teofilowie - ok 10 minut jazdy samochodem od Kociarni i może mogłabym zaproponować swoją pomoc w kwestii podawania leków słodziakom np. wieczorami. Co prawda dotąd tego nie robiłam ale może podjechałabym jutro i w poniedziałek (zobaczę jak i co) i później w razie potrzeby mogłabym jeździć z odsieczą?
Magda byloby super, moze byscie sie dogadaly z Kasik30 ona tez mieszka na teofilowie to by Ci pozyczyla klucz na niedzielę.
Pietraszka pisze:Iza, a co z przyszłą niedzielą? Gdzieś się zapodziałaczyli stała się poniedziałkiem
a ja bym ją chciała
Kochani i bardzo potrzebuję dużą klatkę. Kto ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura i 25 gości