Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze:ASK@, jak zauważyłyśmy z Alą to ogłoszenie w Metrze, to gdyby nie brak dostępu do neta zawiadomiłybyśmy Cię, że Piotruś się tam lansi. Miejmy nadzieję, że jakiś sensowny telefon też się trafi![]()
Gapa, nie zauważyłam Piotrusia w "Metro" - zajęłam się czytaniem innej gazety a potem stałam w tłoku. Dowiedziałam się o tym dopiero w nocy z Twojego wątka. Faktycznie jest to ogłoszenie - mogę to sprawdzić dopiero późno wieczorem - gazeta leży koło stacjonarnego komputera w domu...ASK@ pisze:To było całe ogłoszenie?czy jakiś wyrywek?
Agneska pisze:Aśka, tylko nie wypadnij przez okno.![]()
ASK@ pisze:Agneska pisze:Aśka, tylko nie wypadnij przez okno.![]()
każdy gupi ma swój rozum.![]()
Poza tym ja mam straszny lęk wysokości. Wiem,że będziecie się śmiać ale jak w filmie pokazują np, że ktoś siedzi na krawędzi urwiska to mi już łydki drętwieją. Jak gapi się gdzieś hen w dół to w łepetynie już się karuzela załącza...I ak mogę mnożyć przykłądy.
ASK@ pisze:Podobno mam błędnik uszkodzony.![]()
ASK@ pisze: zagroziła złozeniem pisemnej skargi na mnie we władzach schroniska, które reperezentuję. Jak sie dowiedziała,ze m nie posiadająca nadrzęnych panow nad sobą to wkurzyła sie jeszcze bardziej,.
Patmol pisze:ASK@ pisze: zagroziła złozeniem pisemnej skargi na mnie we władzach schroniska, które reperezentuję. Jak sie dowiedziała,ze m nie posiadająca nadrzęnych panow nad sobą to wkurzyła sie jeszcze bardziej,.
jak to nie masz? a TŻ????
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot] i 71 gości