Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:piotr568 pisze:OKI pisze:Noooo... ja jeszcze kredyt mam
No proszę, pensję ma .... przez dwa dni, kredyt ma .... no ale kto bogatemu zabroni![]()
![]()
I futra... jeszcze futra ma
Wyga pisze:Marmura ma już poencjany domek, czy nadal trwają poszukiwania?
Właśnie - była rozmowa z ostatnim właścicielem? Bom ciekawa co za bajkę ma do przedstawiania..
piotr568 pisze:OKI pisze:piotr568 pisze:OKI pisze:Noooo... ja jeszcze kredyt mam
No proszę, pensję ma .... przez dwa dni, kredyt ma .... no ale kto bogatemu zabroni![]()
![]()
I futra... jeszcze futra ma
No właśnie, i to prawdziwe, nie żadne tam sztuczne
OKI pisze:Wyga pisze:Marmura ma już poencjany domek, czy nadal trwają poszukiwania?
Właśnie - była rozmowa z ostatnim właścicielem? Bom ciekawa co za bajkę ma do przedstawiania..
Na razie się nie dodzwoniłam![]()
Poszukiwania domu trwają, ale przeprowadzić się będzie mogła za jakieś 3 tygodnie - trzeba wyjaśnić sprawę sterylizacji i ew. ciachnąć, jeśli nie ciachnięta.
Takiego kota nie oddam bez 100% pewności, że się nie rozmnoży.
Wyga pisze:OKI pisze:Wyga pisze:Marmura ma już poencjany domek, czy nadal trwają poszukiwania?
Na razie się nie dodzwoniłam![]()
Poszukiwania domu trwają, ale przeprowadzić się będzie mogła za jakieś 3 tygodnie - trzeba wyjaśnić sprawę sterylizacji i ew. ciachnąć, jeśli nie ciachnięta.
Takiego kota nie oddam bez 100% pewności, że się nie rozmnoży.
Się nie dziwę z tą sterylką...
3 tygodnie hymmm... A gdyby była taka potrzeba to mogłaby pannica zostać troszkę dłużej u Ciebie?
W ogóle jakie masz oczekiwania? Ja mało wiem o adopcjach kotów...
alix76 pisze:Na dobry dom zawsze warto poczekać
OKI pisze:To już wiem, że mogę zdradzić - Marmura jedzie dziś po południu do alix76 na DT, więc to pewnie ona będzie Cię dalej maltretować i donosić o relacjach z kotami
A ja będę robić za Radę Nadzorczą, o!
JolaJ pisze:Malutka jest ślicznościowa wprostkocham takie buranie, ale mam dwa i wystarczy na mój metraż
![]()
Marmura też piękna![]()
Czego ciekawego dowiedziałaś się u pani Wiesi?
Wyga pisze:OKI pisze:To już wiem, że mogę zdradzić - Marmura jedzie dziś po południu do alix76 na DT, więc to pewnie ona będzie Cię dalej maltretować i donosić o relacjach z kotami
A ja będę robić za Radę Nadzorczą, o!
Gdyby każdy kot miał za sobą taka ekipe ludzi troszczących się o jego dobro...
Alix! Szykuj się na maglowanie tysiącem pytań!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 323 gości