Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
J.D. pisze:a ja chciałabym choć jedną osobę,która mogłaby chociaż na trochę wziąć Nero....
J.D. pisze:a ja chciałabym choć jedną osobę,która mogłaby chociaż na trochę wziąć Nero....
meksykanka pisze:Nie wygłupiajcie się - to poważna sprawa.
Piesek
viewtopic.php?t=114897
DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!
Może któraś z Was ma pomysł - J.D. ma ogromne zadanie przed sobą.
Hotel, D.T. w Wa-wie, gdzie jest dostęp do okulisty - i osoba o ogromnej cierpliwosc i potrzebna.
Ja w weekend odwiedzalam potencjalne domki.
I DOOOOOPA!!!
Szukajmy
proszę
meksykanka pisze:No, kocie anioły to wiedzą wszystko - inni się muszą tego uczyć![]()
Nie mam FB, ale znajomym podam info, niech choć tyle zrobią
Berek pisze:Oby nie czekała nas kolejna tyrada o niesprawiedliwości i oziębłych sercach miau-owiczów.
![]()
Tak szczerze, to nudne się zrobiło już jakiś czas temu - tym razem chyba już nikomu nie starczy cierpliwości żeby panu tłumaczyć łagodnie i w prostych zdaniach o co kaman.
olafen pisze:Dodam,że jestem przekonana że Kropka XL na pewno była już we wskazanym miejscu aby zrobić rekonesans, i gdyby kocio tam był, na pewno udzieliłaby mu pomocy
kotx2 pisze:Berek pisze:Oby nie czekała nas kolejna tyrada o niesprawiedliwości i oziębłych sercach miau-owiczów.
![]()
Tak szczerze, to nudne się zrobiło już jakiś czas temu - tym razem chyba już nikomu nie starczy cierpliwości żeby panu tłumaczyć łagodnie i w prostych zdaniach o co kaman.
nudne i śmieszne ,jesli chodzi o autora,tylko cierpi przez to kot...jesli istnieje naprawde
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości