Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 23:08 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Horacy7 musimy sobie czasem odreagować. Ja też się wczoraj pobeczałam (dlatego znowu "rozrabiałam" prosząc o pomoc na innych wątkach) - bezradność i rozpacz - nie pomagają -a tu trzeba coś zaradzić.

Brynio to przydałby się do takiego domku jaki znalazłam dla kotki przytulanki - niestety z groźbą eksmisji na wieś po 1,5 roku!!!!
Teraz jest u mamy mojej koleżanki, która jest cały czas w domu. Koteńka z nią śpi albo siedzi u niej na kolanach, albo chodzi po stole, po blatach w kuchni (oczywiście kotki zganiać nie wolno). To chyba taki domek dla Bryńcia by się przydał - wtedy obydwie strony są zachwycone. :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 02, 2011 23:09 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Dziewczyny pierwszy raz od wczoraj się śmieję bo do niedawna tylko płakałam. :D
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob kwi 02, 2011 23:11 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

No i tak trzymaj. :ok:
Dziewczyno, bo ty jesteś potrzebna. Masz misję :mrgreen: i nie wolno ci się załamywać.
Cieszę się, że nam się na wątku poprawiło - to życie w nas wstępuje powoli ("o Jezu jak powoli" - to cytat)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob kwi 02, 2011 23:15 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 pisze:Dziewczyny pierwszy raz od wczoraj się śmieję bo do niedawna tylko płakałam. :D

:ok: :ok: :ok:
i uśmiechniętych snów dla wszystkich!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Sob kwi 02, 2011 23:16 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Znam kilka cudownych domów do których trafiły moje koty ,ale zawszę marzy mi się dla tych dorosłych kotów taki dom jak dla Maćka ,który był pierwszy dorosłym kotem wyciągniętym przeze mnie z naszego schronu.Możesz znaleźć jego wątek w moim profilu i poczytać to były moje ,Asi i Kasi początki współpracy i tak jest nadal.Teraz jeszcze do nas zaglądają i pomagają inne wspaniałe osoby zaczynam wierzyć w ludzi. :ryk:Dobrej nocy.

horacy 7

Post » Sob kwi 02, 2011 23:18 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

No, niby tak, bo żeby tak od razu w same koty wierzyć :?: to też trudno :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob kwi 02, 2011 23:21 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 pisze:Znam kilka cudownych domów do których trafiły moje koty ,ale zawszę marzy mi się dla tych dorosłych kotów taki dom jak dla Maćka ,który był pierwszy dorosłym kotem wyciągniętym przeze mnie z naszego schronu.Możesz znaleźć jego wątek w moim profilu i poczytać to były moje ,Asi i Kasi początki współpracy i tak jest nadal.Teraz jeszcze do nas zaglądają i pomagają inne wspaniałe osoby zaczynam wierzyć w ludzi. :ryk:Dobrej nocy.

Basiu, bo Ty masz w sobie bardzo dobrą energię, czuć to nawet przez internet, a w bezpośrednim spotkaniu... zrobiłaś na mnie wielkie wrażenie. A z kotami będzie coraz lepiej:)
A Mrówka obawiam się, że w przyszłości to raczej nie będzie szukać domu, ale na razie cicho sza :D

sebow

Post » Sob kwi 02, 2011 23:23 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

sebow pisze:A Mrówka obawiam się, że w przyszłości to raczej nie będzie szukać domu, ale na razie cicho sza :D

Ja mysle, ze tu nie ma sie czego obawiac :mrgreen:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob kwi 02, 2011 23:27 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 pisze:Dziewczyny pierwszy raz od wczoraj się śmieję bo do niedawna tylko płakałam. :D

PW masz ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 02, 2011 23:39 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

to ja się tu zamleduję - jestem przerazona ilością stron do przeczytania :strach: :strach: :strach: Gibutku czy możesz mi strescic wątek na pw? Poważnie pytam.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 03, 2011 6:25 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Ja jadę dziś po pieska Nero do Sokółki, ale jak tylko dorwę się do komputera będę sprawdzać co z Brysiem. Dajcie znać, proszę. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie kwi 03, 2011 8:01 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

meksykanka pisze:Ja jadę dziś po pieska Nero do Sokółki, ale jak tylko dorwę się do komputera będę sprawdzać co z Brysiem. Dajcie znać, proszę. :ok:

Już piszę co u chłopaka ,kuwetka zaliczona z pełną zawartością . :lol: Spał nie w łóżku lecz noc minęła spokojnie,ociera się o nogi ,meble,psa. :lol: Może jeszcze kilka dni zostać w tym bardzo tymczasowym DT.To bardzo ważne by znaleźć mu chociaż DT.Długowłosy bardzo spokojny, wygląda strasznie ,potrzebuje czasu by dojść do formy teraz śpi na parapecie a moje koty przyglądają się co to za jeden znów przybył do ich gromadki. :P

horacy 7

Post » Nie kwi 03, 2011 8:08 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Dziękuję Horacy 7. Choć na chwilę mogę zrzucić kamenisko z serca. Ja jeszcze w domu, bo TŻ godzinę je śniadanie :evil: , ale już wychodzimy, bo tu też akcja ratunkowa. Będę o Was myśleć i na pewno coś się uda zorganizować.

Zobacz ile osób ruszyło z pomocą i radami :ok:
W górę serca.... i :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie kwi 03, 2011 8:20 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 pisze:
meksykanka pisze:Ja jadę dziś po pieska Nero do Sokółki, ale jak tylko dorwę się do komputera będę sprawdzać co z Brysiem. Dajcie znać, proszę. :ok:

Już piszę co u chłopaka ,kuwetka zaliczona z pełną zawartością . :lol: Spał nie w łóżku lecz noc minęła spokojnie,ociera się o nogi ,meble,psa. :lol: Może jeszcze kilka dni zostać w tym bardzo tymczasowym DT.To bardzo ważne by znaleźć mu chociaż DT.Długowłosy bardzo spokojny, wygląda strasznie ,potrzebuje czasu by dojść do formy teraz śpi na parapecie a moje koty przyglądają się co to za jeden znów przybył do ich gromadki. :P

dzielny chlopak :ok:
Basiu, a z whiskaska jaki wyglada sytuacja?

sebow

Post » Nie kwi 03, 2011 9:13 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 w olsztnie w poliklinice weterynaryjnej w Kortowie sterylki u kotek w ciazy wygladaja tak- generalnie robione sa li tylko kotkom w ciazy, nawet wysokiej. Glownie kotkom schroniskowym. Jesli oddzial w Szczytnie dogada sie z oddzialem w Olsztynie, wowczas na koszt TOZ idzie sterylka. Tam jest taka pani, ktora zajmuje sie tym, jest lacznikiem miedzy schronami a poliklinika. Znam nazwisko tej pani, Ona pracuje w poliklinice. Po wiecej info zapraszam na pw. Jutro bede w poliklinice, wiec jak masz pytania, to prosze na pw, a ja jutro sie dowiem wszystkiego.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia][następna]