Boguś był całkiem sam.Znalazł dom.Uciekł i zaginął?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob lut 19, 2011 20:58 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Madzia, masz nowe fotki weekendowe, czy baterie rozładowane :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 19, 2011 21:05 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

gosiaa pisze:Madzia, masz nowe fotki weekendowe, czy baterie rozładowane :ryk:

:twisted: :twisted: :twisted:

baterie zostaly kupione, gdyż dziecię me młodsze dziś miało przyjęcie urodzinowe i fotki strzelaliśmy ;)

i koty na foty też się załapały, ale dziś nie wstawię, bo piszę zakończenie do mojej pracy na jutrzejsze ostatnie seminarium :)

wstawię jutro :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 19, 2011 21:14 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Eeee no to STO LAT w zdrówku, szczęściu i dziecięcej beztrosce Karolince :birthday:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob lut 19, 2011 21:16 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Asia_Siunia pisze:Eeee no to STO LAT w zdrówku, szczęściu i dziecięcej beztrosce Karolince :birthday:

Dziękuję w imieniu jubilatki :mrgreen:

Boguś koniecznie chciał spróbować torta :P
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lut 19, 2011 21:25 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Boguś ma u was wrażeń pod dostatkiem :)
może da wreszcie jutro pospać do 6 :roll: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 19, 2011 21:27 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

wszystkiego najlepszego dla jubilatki :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob lut 19, 2011 23:04 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Madziu, bierzesz kota z naszego schroniska na tymczas :?:

No i wszystkiego najlepszego dla jubilatki :dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lut 19, 2011 23:15 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Cameo pisze:Madziu, bierzesz kota z naszego schroniska na tymczas :?:

Hm, o co chodzi, Madzi pewnie już dzisiaj nie będzie, więc się nie dowiemy :roll:

gosiaa

Post » Sob lut 19, 2011 23:36 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Cameo pisze:Madziu, bierzesz kota z naszego schroniska na tymczas :?:

No i wszystkiego najlepszego dla jubilatki :dance:

Mówisz o wrocławskim schronisku? Jest to w fazie rozstrzygania, zobaczymy, okaże się w poniedziałek :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lut 19, 2011 23:42 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Madzie, nawet weszłam na wątek, ale nie widziałam tam Twoich wpisów, o jakiego kota chodzi?

gosiaa

Post » Nie lut 20, 2011 8:04 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

gosiaa pisze:Madzie, nawet weszłam na wątek, ale nie widziałam tam Twoich wpisów, o jakiego kota chodzi?

JaEwka umieściła wpis na krakowskim puchatkowie o dwóch okołorasowych kotach z wrocławskiego schroniska, którym szukają DT, bo wrocławskie DT są już na maxa "zapchane". Jednym z nich jest młodziutki, 5-miesięczny kocurek, jeszce niewykastrowany i boją się, żeby nie trafił do rozmnażacza. Wobec czego zgłosiłam się na DT, o ile wcześniej nikt z okolic się nie zdecyduje dać mu DT lu odpowiedzialny DS.
Ja w tej chwili mogę brać szybkoadopcyjne tymczasy, ze względu na majowy wyjazd, więc stwierdziłam, że mogę pomóc jakby co.
Tyle, że kotek musi być zabrany w poniedziałek z samego rana, jeszcze przed adoptującymi, a JaEwka nie może na razie znaleźć nikogo, kto mógłby tak rano to zrobić. Także zobaczymy jak to się rozstrzygnie.

Na 11 lecę na seminarium, po obiedzie może fotki wstawię, albo wieczorem po wizycie potencjalnego domku dla Bogusia, o ile się odbędzie.

kciuki poproszę :D :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 20, 2011 9:51 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Madzia, kciuki trzymamy zacisniete :ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie lut 20, 2011 17:39 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

I ja trzymam kciuki i czekam na fotki, wieści i link do tego ewentualnego tymczasa :)

gosiaa

Post » Nie lut 20, 2011 18:02 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Jesteśmy po wizycie Państwa.

W sumie dobrzy, mili ludzie, ale nie wiem, czy dobrym pomysłem jest branie jeszcze jednego zwierzęcia do kawalerki... czworo ludzi, pies i kot....hmmmmmm
ja wiem, że kot się może przystosować ale jednak chyba za mało przestrzeni z całym szacunkiem.
Tym bardziej, że wszyscy mieszkaliby w jednym pokoju.
Chyba jednak nie do takiego domu chciałabym oddać Bogusia. W życiu każdy trochę przestrzeni mieć musi. Gdyby choć dwa małe pokoiki.
Boguś taki żywiołowy, o nocnym trybie życia ;)
komuś mógłby zacząć przeszkadzać jego bardzo żywiołowy charakter.
Tak sobie myślę.

A Wy co myślicie Cioteczki?

Linku do wątku potencjalnego tymczasa nie mam, ale mam zdjęcie, o:

Obrazek

zobaczymy co z tego wyjdzie. ale jakby co, to chętnie dla niego forumowy domek :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 20, 2011 18:08 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Śliczny, fajnie by było jak by trafił do Ciebie Madzia.

gosiaa

[poprzednia][następna]