KaleidoStar pisze:Kurczę, to spory kawał ode mniePrzy mojej pracy nie dam rady... Przykro mi...
KarolinaS pisze:KarolinaS pisze:dziewczyny, kto z forum dokarmia koty na Dolnym?
ja cały czas w sprawie kotów stamtąd; mama mojego kolegi musi się wyprowadzić, bo jej blok już niedługo wyburzają, a ma tam niewielką gromadkę kotów do karmienia; chciałaby prosić kogoś kto bywa w pobliżu i dokarmia "swoje" stada, o podrzucanie jedzenia;
udało nam się z Marlon złapać i ciachnąć tamtejsze 2 koteczki, jedną na sterylkę + młodzika do mnie na tymczas złapała dzisiaj Aga; pozostałe 2 już są u mnie od dwóch tygodni; sytuacja w miarę opanowana, ale do karmienia pozostaje w sumie 5 kotów: 3 kotki i 2 wielkie kocury;
proszę o info
plisss, chodzi tylko o karmienie; znacie tam kogoś??????

sabina skaza pisze:no i się pochwale, dziś z menial od 14.00-18.00 stawiałyśmy kocie budy z ciapkowa na skwerze i obłużu blok chyba sabiny- stolarska 18, zaraz za dużym śmietnikiem, sabina kontroluj budke oki? zajrzyj tez czasem do tych moich 3 kocich domków pod blokiem świętej pamięci pani halinki.
Notabene jest to rodzeństwo moich dwóch kocic Józi i Piki. Szkoda że nie mogłabym jeszcze złapać i zamknąć gdzieś w piwnicy baby z tamtej okolicy, która jest przeciwna sterylizacji kotów i wzywa na widok Marlon policję sabina skaza pisze:a kto nie był w kontraście niech żałuje, była na 6 z plusem, tyle ze ja gościłam zespół i poszłam spać dopiero przed 7.00 a o 10.00 trzeba było wstać do dzieci i kotów..oj życie wczoraj bolało![]()
marlenkę, mpacz78 i marię chyba nadal życie boli sądząc po braku postów na forum
Jak mało kiedy udało mi się nawet dotrzeć do domu w jako takiej formie, postów nie piszę, bo czasu braknie, 14 kotów w domu, roboty mam po pachy, czas przedświąteczny, spotkania ze znajomymi i rodziną ...seja pisze:Sabina, kicia już pojechała do DS...oby dobrego...
mpacz78 pisze:seja pisze:Sabina, kicia już pojechała do DS...oby dobrego...
Oby.
Seja, jeśli chodzi o koteczkę ze Skweru, to p. Sławek jest na miejscu już (pracuje w Kotwicy i on opiekuje się częścią z tych kotów), jak wolisz: czy ma Ci przywieźć kotkę jeszcze przed świętami - nie wiem czy dasz radę z tyloma wybrać się do Władysławowa i czy Mam nie będzie zła, czy po świetach np. 27.12. Kiedy wracasz od Mamy? Po świetach czy dopiero po sylwestrze.
mpacz78 pisze:Ok, to wstępnie ustawiamy się na 28.12.
Koteczka jest naprawdę milutka, ładna pingwinka, ma koło 6-7 mies., po sterylizacji, na uszku ma taki mini, mini trójkącik - nie kazałam wetowi za bardzo uszka naznaczać - liczyłam, że będzie do adopcji. Ona będzie na pewno, czy jakaś druga to nie wiem jeszcze.
sabina skaza pisze:a kto nie był w kontraście niech żałuje, była na 6 z plusem, tyle ze ja gościłam zespół i poszłam spać dopiero przed 7.00 a o 10.00 trzeba było wstać do dzieci i kotów..oj życie wczoraj bolało![]()
marlenkę, mpacz78 i marię chyba nadal życie boli sądząc po braku postów na forum

sabina skaza pisze:Monika ja dziś zrobię takie podziękowanietylko ja będę miała problem z dowiezieniem go do nich. może wyślę ci gotowy projekt mailem, ty byś wydrukowała a łapiąc koty dla seji zawieziesz im
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości