Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 19:40 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

bordo pisze:26 listopada , na retkini w Łodzi , na klatce schodowej w wierzowcu błąkał się młody ( ma jeszcze mleczaki) KOCUREK

Obrazek

jeszcze nie wydałam ATENY i NIKE, a juz kolejny tymczasik

czy ktoś poznaje tego kotka, ma jakies 4 miesiące, jest dośc duzy i niesamowicie przyjazny, no i ma chyba koci katar ( załzwione oczka) albo sie przeziebił

o kurcze :(

może rozwieś na klatkach schodowych takie ogłoszenia Madziu?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 26, 2010 21:30 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

a ta koteczka -czarnulka 4 miesieczna błakała się w wierzowcu na Retkini tydzień temu, siedzi u pewnej starszej pani

Obrazek

ja nie wiem skad miziaste koty biora sie na klatkach schodowych i nikt ich nie szuka???????
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Sob lis 27, 2010 10:21 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Czy ktoś zna procedury wyjazdowe zwierząt za granicę ? Dokładnie do USA ?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Sob lis 27, 2010 12:28 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

znaleziony wczoraj kocurek ma koci katar, dostaje antybiotyk, siedzi zamkniety w oddzielnym pokoju

i jest jeszcze coś dziwnego: on jest ewidentnie chłopcem ale nie ma jajek[/b]

[b] albo jeszcze ich nie ma, albo jest obu jajecznym wnętrem albo jest juz kastratem
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Sob lis 27, 2010 17:55 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Sunia Kajka ma domek w Warszawie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Sob lis 27, 2010 18:19 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Borówka16 pisze:Sunia Kajka ma domek w Warszawie :1luvu:

Gratulacje - a jak znajdziesz młodego owczarka niemieckiego to mam zainteresowaną - dzwoniła do mnie o małego psa ale od słowa do słowa jakoś przeszło na onka :)
Obrazek

montes

Post » Nie lis 28, 2010 11:33 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

montes pisze:
Borówka16 pisze:Sunia Kajka ma domek w Warszawie :1luvu:

Gratulacje - a jak znajdziesz młodego owczarka niemieckiego to mam zainteresowaną - dzwoniła do mnie o małego psa ale od słowa do słowa jakoś przeszło na onka :)

Nika28 znalazła wczoraj ON'ka , wyślij jej jak możesz namiary na Panią na PW ,bo psiak śpi na ulicy :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Nie lis 28, 2010 12:41 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

wysłałam :)
Obrazek

montes

Post » Pon lis 29, 2010 10:45 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Kilka dni nie zaglądałam, a tu takie zmiany 8O :ok:

Musze się spiąć i pouzupełniać, a kompletnie nie mam czasu..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon gru 06, 2010 16:10 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Czarna kotka spod cmentarza – karmiona ukradkiem przez jedną z pracownic kwiaciarni, reszta udaje, że nie widzi.
Nie ma żadnego schronienia, nie można jaj postawić budki, rzucić jakiegoś posłanka - śpi wśród narzędzi grabarzy - bo nie może się o niej dowiedzieć zarząd cmentarza – zostaje „zlikwidowana”, bo na cmentarzu nie może być kotów…
Kotka musi iść do cierpliwego domu - po jej zachowaniu sądząc, miała ciężkie przejścia - chcę się przytulić, ociera się o nogi, wywala brzuszek, pomrukuje, pomiałkuje - a w wyciągniętą ludzkę rękę uderza pazurkami. Miałam już taką kotkę - wyciszyła się po tygodniu, została słodką przytulaną ze zdecydowanym charakterkiem. Teraz jej wziąć nie mogę - mam w mieszkaniu 14 kotów, 10 przeziębionych, nie daję rady. Wszystkie znajome domy tymczasowe zapchałam - w ostatnim tygodniu ściągnęliśmy z mrozu i śniegu 4 kocięta i 4 dorosłe koty, jeden nie przeżył. Dziś mam telefon o złapanym chorym malcu…,
Kotka w tej chwili jest w lecznicy, może tam zostać jeszcze ze dwa dni, potem albo dom tymczasowy lub stały, albo cmentarz….…...
To ona - ma nie więcej niż 1,5 roku, jest wysterylizowana i naprawdę piękna:
kontakt - 600 985 675, Łodź

Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pon gru 06, 2010 17:56 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

śliczna taka ofutrzona jak miś
cholera, przecież nie może wrócić na cmentarz :(
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 07, 2010 11:11 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

DT / DS lub cmentarz i "likwidacja" ...

Czarna kotka spod cmentarza – karmiona ukradkiem przez jedną z pracownic kwiaciarni, reszta udaje, że nie widzi.
Nie ma żadnego schronienia, nie można jaj postawić budki, rzucić jakiegoś posłanka - śpi wśród narzędzi grabarzy - bo nie może się o niej dowiedzieć zarząd cmentarza – zostaje „zlikwidowana”, bo na cmentarzu nie może być kotów…
Kotka musi iść do cierpliwego domu - po jej zachowaniu sądząc, miała ciężkie przejścia - chcę się przytulić, ociera się o nogi, wywala brzuszek, pomrukuje, pomiałkuje - a w wyciągniętą ludzkę rękę uderza pazurkami. Miałam już taką kotkę - wyciszyła się po tygodniu, została słodką przytulaną ze zdecydowanym charakterkiem. Teraz jej wziąć nie mogę - mam w mieszkaniu 14 kotów, 10 przeziębionych, nie daję rady. Wszystkie znajome domy tymczasowe zapchałam - w ostatnim tygodniu ściągnęliśmy z mrozu i śniegu 4 kocięta i 4 dorosłe koty, jeden nie przeżył. Dziś mam telefon o złapanym chorym malcu…,
Kotka w tej chwili jest w lecznicy, może tam zostać jeszcze ze dwa dni, potem albo dom tymczasowy lub stały, albo cmentarz….…...
To ona - ma nie więcej niż 1,5 roku, jest wysterylizowana i naprawdę piękna:
kontakt - 600 985 675, Łodź

Obrazek

kalewala

Post » Śro gru 08, 2010 15:10 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilne ds/dt - czarnulka do 'Likwidacji"

Dziś musi zniknąć z lecznicy....

kalewala

Post » Śro gru 08, 2010 15:18 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilne ds/dt - czarnulka do 'Likwidacji"

:crying: :crying: :crying:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 08, 2010 17:52 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilne ds/dt - czarnulka do 'Likwidacji"

zwykła czarna kotka prosi o pomoc...

kalewala

[poprzednia][następna]