Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasia79 pisze:Z Ostroga nie dobrze po powrocie do domu dowiedziałam sie że ostroga robiła kupe gdzie popadnie ,w wannie w pokoju i w kuchni ,pozatym strasznie syczy na ludzi okropnie sie ich boji ,mnie tez dziś przywitała ostrym sykiem aż mi ciarki przeszły ,martwie sie o tego kociaka
kasia79 pisze:Z Ostroga nie dobrze po powrocie do domu dowiedziałam sie że ostroga robiła kupe gdzie popadnie ,w wannie w pokoju i w kuchni ,pozatym strasznie syczy na ludzi okropnie sie ich boji ,mnie tez dziś przywitała ostrym sykiem aż mi ciarki przeszły ,martwie sie o tego kociaka
kasia79 pisze:może i tak ale ,znów przyłapałam ją na robieniu kupki tymrazem na posłanko od psa
joshua_ada pisze:Boo77,
z poprzedniego bazarku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74863
wyszło 34,30 zł NADWYŻKI dla Jagusi. Ale Jagusia ma już dom, więc te pieniążki pójdą chyba raczej na inne bidulki opolskie. Zrób jak będzie najlepiej. Przelew poszedł dziś.
Boo77 pisze:To już mogę zdradzić tajemnicę
Maliniak od piątkowego popołudnia jest w nowym domu. W sobotę miał pojechać do Prudnika k/Opola do rodziców Pani Joanny która wzięła go ze schroniska. Ale jak dzieci Pani Joanny go zobaczyły, powiedziały, że nigdzie nie jedzie! I tak Maliniak, nazwany już Maciusiem, został w Opolu. W tej chwili siedzi pod nieużywaną wanną. Ale to dopiero kilka dni. Maciuś ma na razie do dyspozycji jeden duży pokój z piecem do grzania. Jak nie ma nikogo to chodzi po pokoju swobodnie, ale jak tylko coś się ruszy od razu wraca pod wannę. Pani Joanna z mężem w ramach oswajania Przybysza, przenieśli się do tego pokoju z łóżkiem i z nim śpiąPostępują z nim bardzo rozważnie i delikatnie, więc myślę, że to tylko kwestia czasu.
Z kotką rezydentką po kilku sykach jest ok. Jak Maciuś trochę podrośnie, to się ich nie odróżni, ponoć są jak kropka w kropkę
Znowu się nam udało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości