POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 21:45 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Bardzo potrzebny jest dom dla bezdomnej koteczki z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=134559

Kicia nie ma prawie wszystkich zębów, je nakładając jedzenie na łapkę i wkładając do pyszczka.
Ma zmiany na skórze, prawdopodobnie od świerzbu, które były leczone, ale w warunkach podwórkowych szans na wyleczenie raczej nie ma.

Jest również czarny kocurek, ze zmianami na skórze, ale on jest bardzo dziki, więc tutaj to chyba tylko tymczas i potem wypuszczenie. Kicia może się oswoi.

Obrazek

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 24, 2011 9:31 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Ponowię moją prośbę - schronienie dla kici pilnie potrzebne :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 24, 2011 12:15 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukamy domku dla tej schorowanej kici :kotek:

fasolus

Od: Czw maja 06, 2010 16:33

Post » Śro paź 26, 2011 8:51 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

:ok: :kotek:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Śro paź 26, 2011 12:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny pilnie tymczas lub ds dla malutkich kociąt

viewtopic.php?f=1&t=134883
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro paź 26, 2011 14:11 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebuję DT w Krakowie dla 3-letniej kotki. Kotka została złapana na sterylizację, gdyż cały czas rodziła, bardzo ją to wykończyło. Obecnie przetrzymywana jest po zabiegu, ale mam czas do końca tygodnia, żeby nie musieć wypuszczać jej z powrotem do rur ciepłowniczych, w których mieszka. Okazało się, że kotka bardzo dobrze czuje się w domku, cały czas domaga się kontaktu z człowiekiem. To dla niej jedyna szansa, w piątek będzie już za późno, wróci do brudu, smieci i będzie tam do końca swoich dni:( Błagam o jakąkolwiek pomoc, ja obiecuję próbę jak najszybszego znalezienia jej domku, będę ją ogłaszać i dbać o to, żeby znalazła swoje miejsce na ziemi.

paula_t

Od: Pt sie 12, 2011 17:26

Post » Śro paź 26, 2011 21:23 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Umierają kociaki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=133478 :( Okolice Szczecina. Bez ratunku zginą !

edit - poprawiłam link :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 28, 2011 18:43 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam jestem nowa na forum, już od dłuższego czasu zastanawiam się nad DT dla kotów, jestem już domem tymczasowym dla królików w SPK więc gdyby była potrzeba to mogę dać również tymczas dla kota, jestem z Olsztyna, i proszę o ewentualny kontakt na e-mail : mala165@op.pl

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Pt paź 28, 2011 18:44 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Może ktoś dysponuje rocznym, czarnym kociakiem --> viewtopic.php?f=13&t=134973 :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie paź 30, 2011 19:23 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebuję opieki dla mojego kota na troszkę ponad 1 dobę, 1.11-2.11.2011, od 15.00 do 18.00 ponieważ nie mam go z kim zostawić. Kot ma 1,5 roku, jest zdrowy, odpchlony, wykastrowany, regularnie szczepiony, nie chcę go zostawiać na tyle samego w domu, bo źle to znosi. Jest bardzo towarzyski, lubi ludzi i inne zwierzęta. Najchętniej gdzieś blisko centrum..

hagatth

Od: Nie paź 30, 2011 18:44

Post » Nie paź 30, 2011 22:05 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Hej! BŁAGAM O POMOC W IMIENIU STARSZEJ PANI KARMICIELKI Z GDYNI OBŁUŻA! MAMY 5 KOCIĄT W WIEKU OK 5 TYGODNI Z SILNYM KK (ZAROPIAŁE OCZKA I NOS). KOCIAKI OSWOJONE, MATKA POZWALA JE ZABRAĆ. MIESZKAJĄ W OBSKURNYCH WARUNKACH! PANI NIE WYTRZYMUJE JUŻ NERWOWO BO BRAKUJE JEJ PIENIĘDZY A KOTÓW DO KARMIENIA, MIMO PRZEPROWADZONYCH OSTATNIO SERII ZABIEGÓW STERYLIZACJI I KASTRACJI, STALE PRZYBYWA! W KOCIARNI, O KTÓREJ MÓWIĘ, JEST KOTÓW 18, W INNYM MIEJSCU JEST 6!!! NIESTETY W TEJ CZĘŚCI OBŁUŻA PANUJE POLITYKA NIE USYPIANIA ŚLEPYCH MIOTÓW, MIMO ŻE PANI WERONIKA JUŻ NIE RAZ O TO PROSIŁA CZŁOWIEKA W KTÓREGO OGRODZIE MIESZKAJĄ KOTY, A KTÓRY JEST POJEBANYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE WIEM CO ROBIĆ, TE KOTY SPĘDZAJĄ MI SEN Z POWIEK A W DOMU MAM KOLEJNY ATAK GRZYBICY!!!!!!!!!!! BŁAGAM POMÓŻMY PANI WERONICE I WEŹMY CHOCIAŻ 1 KOTKA! ONA NIGDY NIKOGO O POMOC NIE MA ODWAGI POPROSIĆ A JEST OSOBĄ NIEPEŁNOSPRAWNĄ (MA PROBLEMY Z CHODZENIEM)!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Czw lis 03, 2011 21:19 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Kraków:w przyszły poniedziałek (14.11) jeden z kociaków znajdujących się u mnie znajdzie się szczęśliwie w DT. Zdecydowałam się go złapać dzisiaj, gdyż jest to totalny dzikusek i muszę go troszeczkę przyzwyczaić do człowieka i doprowadzić do stanu używalności (odrobaczenie, odpchlenie, zaszczepienie) i mam to zamiar zrobić w sobotę, jednak nie za bardzo mam też możliwość trzymania go przez te 8 dni, dlatego bardzo proszę, jeśli ktoś jest w stanie i jest w odrobinę łatwiejszej sytuacji niż ja (pies nienawidzący kotów, 9 kot w domu w ciągu ostatnich 3 miesięcy i wkurzeni rodzice, bo to wszystko nieplanowane), aby go tylko przez tych parę dni przetrzymał. Obiecuję dać kotkowi wyprawkę w postaci jedzenia i żwirku, chodzi tylko o to, żeby miał gdzie przesiedzieć przez tych 8 dni i nie musiał wracać do rur. Patrząc po wątkach widzę, że już wiele kotków znalazło DT, ja nawet o tyle nie proszę, a tymi maluchami zainteresowała się tylko jedna osóbka...:/

http://tablica.pl/oferta/malenkie-kocia ... DpFeh.html
To ten czarno-biały

paula_t

Post » Pt lis 04, 2011 0:14 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

paula_t jestem z Katowic , i moze będę mogła Ci pomóc , jutro zapytam mojego małżonka czy nie miałby nic przeciwko aby kotek pobył u nas te parę dni . Mam w domu dwuletnią kotke i małego - ok 3 miesięcznego kocurka-znajdę więc towarzystwo kocio-ludzkie miałby zapewnione :D pytanie tylko co na to moja druga połówka i czy kotek będzie umiał problem z "trafianiem" do kuwety :wink: no i pozostaje kwestia transportu ...

AnusiaKatowice

Od: Pt lis 04, 2011 0:05

Post » Pt lis 04, 2011 22:26 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Wysłałam pw:)

paula_t

Post » Sob lis 05, 2011 23:02 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Mogę zaoferować domek,ale wychodzący tzn...koty z działek,półdzikie?mam duże pomomieszczenie gospodarcze,2-3 koty tam mogą znależć kąt :) ciepły pełna miska

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

[poprzednia][następna]