A ja w pierwszej chwili myślałam że to taki duży obraz na ścianę . Dopiero jak przeczytałam opis zdjęcia dotarło do mnie że to Agatka pozerka.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:Przepraszam, że post pod postem ale piszę z tel i jak już poprzedni post poszedł to nie kombinuję, bo zaraz mi wszystko wetnie
Fiołek wyciszony, cały czas śpitakto domagał się uwagi a teraz nic go nie interesuje. Leki ładnie zjadł w serku topionym, tylko na początku się drapał potem w ogóle.
Z racji tego, że dziś towarzystwo miało w michach pozasychane jedzenie mokre nie dostali zbyt dużo tylko odrobinę od tych co leki biorą szpitalik dostał i Tita.
Dukat miał iść dziś do domu ale z przyczyn zdrowotnych to się nie udało, ale co się odwlecze to...msm nadzieję, bo deklaracja podtrzymana, w domu dwa przyjazne koty
czekamy zatem
Na tablicy zrobiłam porządek najpierw na kartkę potem raz jeszcze na tablicę, bo już ciasno tam było.
Bez odbioru
dilah pisze:Pamiętajcie, że Alinka ma zastrzyki do końca tygodnia, podanie bardzo ważne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości