A ja w pierwszej chwili myślałam że to taki duży obraz na ścianę . Dopiero jak przeczytałam opis zdjęcia dotarło do mnie że to Agatka pozerka.

dilah pisze:Przepraszam, że post pod postem ale piszę z tel i jak już poprzedni post poszedł to nie kombinuję, bo zaraz mi wszystko wetnie
Fiołek wyciszony, cały czas śpitakto domagał się uwagi a teraz nic go nie interesuje. Leki ładnie zjadł w serku topionym, tylko na początku się drapał potem w ogóle.
Z racji tego, że dziś towarzystwo miało w michach pozasychane jedzenie mokre nie dostali zbyt dużo tylko odrobinę od tych co leki biorą szpitalik dostał i Tita.
Dukat miał iść dziś do domu ale z przyczyn zdrowotnych to się nie udało, ale co się odwlecze to...msm nadzieję, bo deklaracja podtrzymana, w domu dwa przyjazne koty
czekamy zatem
Na tablicy zrobiłam porządek najpierw na kartkę potem raz jeszcze na tablicę, bo już ciasno tam było.
Bez odbioru

dla Anetki za podanie zastrzyków.
dilah pisze:Pamiętajcie, że Alinka ma zastrzyki do końca tygodnia, podanie bardzo ważne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości