Zreszta wszystkie cudne. A zdjęcie nowego tez bedzie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ultra75 pisze:Mikus ma piękne spojrzenie. Urodzony model. A z tą plamką koło pysiola to wygląda z daleka jakby się oblizywał
.
Zreszta wszystkie cudne. A zdjęcie nowego tez bedzie? Mam słabość do rudych
(ale tylko kotów
).
ASK@ pisze:.....
A Tamcia dziś dostała słowną reprymendę. Tak konkretną, że koty insze w dziurach się pochowały. Zrobiłam sobie herbatkę by rankiem ząbki ogrzać po wizycie u dzików. A ta wskoczyła na blat i swym słonim zarzucaniem pupala wywaliła butlę z wodą. Butla walnęła w przykrywkę od gara z zupą. Przykrywka się zsunęła. Trąciła stojacą pustą szklanke co TZ z wieczora zostawił (potem go ubiję) . To to turlając się walnęło w kubek z moją herbatką i... cały ukrop się wylał na blat. A ta gadzina krokiem zafiksowanej modelki sunie ku parze i wdzięczy się. Na nogi mi chlapie goraco, po szafkach ścieka goraco, blat cały w paśmie wody... a ta zadowolona wdeptuje już pierwszą łapą w plamę. Trzepie rzęsami i podlizuje się. Otrząsnełam się wreszcie , zamkłam usta co słowa mało cenzuralne wypluwały z szybkością karabinu maszynowego , zrzuciłam Tami (pewnie poskarży TZ-owi) i dawaj łowić herbatkę.
Poszły dwie ściery i ręcznik. Poszła zmiana spodni bo te odziane już przyozdobione zostały malowniczymi plamami. I skarpetki też poszły sobie do pralki. Na stpkach mych delikatuśnych mam czerwone ,odparzone plamki. Nie wiedziałam czy pogotowie wzywaćczy przeżyć jednak bez pomocy lekarskiej. Odpuściłam jednak ciągnięcie lekarzy na piętro z ranka samego i wstawiłam stopki pod zimny prysznic.
Herbatki się mi kurka wodna zachciało.
Agneska pisze:a daj na priwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości