Eh, ale mi dziewczyny narobilyscie smaka na wakacje piszac o zlocie..

)) Ja ze swojej strony tez moge zaoferowac nocleg pod Szczytnem w lesniczowce- w wakacje mieszkam tam z mezem u rodzicow, blisko jeziorko, do Szczytna 3 km:) A jesli chodzi o Wroclaw, to ja swego czasu jezdzilam co dwa tygodnie pociagem Olsztyn- Wroclaw (i tego samego dnia powrot) na konsultacje do profa, przed egzaminami na AMuz- jedzie sie 9godzin, pociag jest bezposredni, szybko mija, a do Szczytna z Olsztyna to juz rzut beretem:)
A tak z innej beczki, dzis Grubcio (jest u rodzicow, wlasnie w tej lesniczowce- moj tata go odratowal, chyba pisalam) mial jechac na kastracje. Tata go glodzil, wszystko bylo dobrze.. az tu nagle, Grubcio wszedl w taka wneke pod schodami, dziwnie sie tam przyczail i.. wyszedl z mysza w paszczy, ktora pozarl prawie natychmiast:P Na szczescie moi rodzice nie wykladaja trutek..( Przy okazji okazalo sie, ze maja myszy w domu, super..sa plusy i minusy mieszkania pod lasem na wsi..) No i tata do mnie dzwoni, przerazony, co teraz:P Ze sie jeszcze potem zadlawi po narkozie i przeklada kastracje. No i ze on chyba oglupial, ze to wszytsko przeze mnie, bo ciagle lata za tym kotem, sprzata po nim kuwete, karmi go dopyszcznie gdy nie chce jesc (nie mial apetytu kilka dni ze stresu, gdy do nas trafil), chodzi z nim na smyczy po podworku (a sasiedzi we wsi sie smieja, ze pan lesniczy zbzikowal), kupil mu 2 metrowy drapak i wszedzie w domu wisza kocie zabawki a w kancelarii poslanko kota i kuweta:) No coz, moj tata sie zakochaaał w kocie:D Dla mnie to suuuuuper wiadomosc:) Odczekam jeszcze jakis czas i zaczne rodzicow namawiac na towarzysza dla Grubcia:)
A swoja droga... podobno odnotowano dzis w nocy -32, gdzies w Bieszczadach

Podobno 9 osob, tlyko tej nocy zmarlo w Polsce z wychlodzenia. przerazajace, jak pomysle sobie o zwierzakach....

(( NIenawidze zimy! (swoja droga tez jestem na zwolnieniu lekarskim, jutro mam egzamin z gitary, ktory chce zagrac, bo przekaladac o 2 tygodnie mi sie nie usmiecha..eh)
Takze pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko i wszystkie kociaste..