issey32 pisze:_ogonek_ pisze:Pytalam kiedys o kotka DYZIA, ma ogloszenia?
Dyzio miał ogłoszenia razem z czwórką pozostałych Biedronek, tzn. jedno wspólne, ale myślę, że dobrze by mu było zrobić indywidualnie ogłoszenia.
Tutaj zdjęcia Dyzia, jeśli nie dysponujesz: http://imageshack.us/g/641/dyzio5.jpg/
Znam kochanego psiaka o tym imieniu i mam sła bość do Dyźków. Ogarnę się do kupy i ogłoszę chłopaczka 
issey32 pisze:No rękoopad normalnie![]()
Może na ogrodzeniu powiesić atrapy kamer, żeby ktoś się 100 razy zastanowił zanim podrzuci kolejną niespodziankę? Nie mam pojęcia, jak to ze szczeniakami jest, ale może szybko znajdą domy...
I pewnie nikt nic nie widział i nie słyszał z sąsiadów....
Mamrot pisze:issey32 pisze:No rękoopad normalnie![]()
Może na ogrodzeniu powiesić atrapy kamer, żeby ktoś się 100 razy zastanowił zanim podrzuci kolejną niespodziankę? Nie mam pojęcia, jak to ze szczeniakami jest, ale może szybko znajdą domy...
I pewnie nikt nic nie widział i nie słyszał z sąsiadów....
a po co miał słyszeć... wiedza kto to zrobil i tak nic nie da. nie umial zabić to i podrzucił. pod moimi drzwiami też podrzutki były. współczuje. psineczki. ech do dupy to wszystko
_ogonek_ pisze:A myślałam że tylko mnie nie działa. I to jak na złość, zawsze psuje mi się wtedy, kiedy mam iść na pocztę wysłać paczki z bazarku... A dzisiaj właśnie to miało nastapić, siet!
Do pinokio_ chyba lepiej się dobić telefonicznie
Zofia&Sasza pisze:_ogonek_ pisze:A myślałam że tylko mnie nie działa. I to jak na złość, zawsze psuje mi się wtedy, kiedy mam iść na pocztę wysłać paczki z bazarku... A dzisiaj właśnie to miało nastapić, siet!
Do pinokio_ chyba lepiej się dobić telefonicznie
I znowu znikną posty z 10 dni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości