Postaram się również stworzyć dzisiaj bazar z fantów które zalegają mi i nikt ich nie chce nigdy. Życzcie mi szczęścia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Dzię-ku-je-my![]()
![]()
_ogonek_ pisze:Dzisiaj, około godzinę temu wyszła do OKI wpłata, 80 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego.
Postaram się również stworzyć dzisiaj bazar z fantów które zalegają mi i nikt ich nie chce nigdy. Życzcie mi szczęścia
OKI pisze:_ogonek_ pisze:Dzisiaj, około godzinę temu wyszła do OKI wpłata, 80 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego.
Wpłata od _ogonek_ wylądowała "na koncie" dzieciaków z Muranowa viewtopic.php?f=1&t=143114 bo w tej chwili to one generują największe koszty![]()
_ogonku_ kochany![]()
![]()
![]()
Foster ostatnio 'narozrabiał' za 15 zeta za Fenbendazol, reszta jest dzielnie odrobaczana Cestalem, za który pięknie dziękujemy Fundacji Jokot
Generalnie od 3 dni prowadzę wielką akcję "porządki w stadzie" i nawet mam sukcesy![]()
Wszystkie, prócz Baśki, są odpchlone, odrobaczone i zaszczepione. Tzn. Faxe jest jeszcze nieodrobaczony ostatecznie, ale to dziś załatwię - wczoraj się zdematerializował![]()
Ale Brzdąca udało mi się wczoraj załatwić![]()
![]()
![]()
Baśkę spróbuję ogarnąć jutro - kto chętny do pomocy?![]()
U Fostera niestety znowu jakiś kryzys się zaczął![]()
Było tak fajnie, dogadywał się z dzieciakami, bardzo ładnie z nimi jadł. I koniec - od kilku dni znowu źle. Je tyle co nic, futro nastroszone, momentalnie kości zaczęły sterczeć i w ogóle do dupy jest. W niedzielę znów zaczęłam serię Ornipuralu, ale on strasznie cierpi ostatnio przy tych zastrzykach. Zostały mu jeszcze 2 i zobaczymy, co dalej. Dziś rano wyglądał bardzo marnie, wieczorem chyba mu podam no-spę, jak się nie poprawi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości