Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2012 16:23 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Dzisiaj, około godzinę temu wyszła do OKI wpłata, 80 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego.
Postaram się również stworzyć dzisiaj bazar z fantów które zalegają mi i nikt ich nie chce nigdy. Życzcie mi szczęścia :ryk:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro lip 11, 2012 8:14 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

:1luvu: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 16, 2012 18:17 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Gotowy już bazar :)
viewtopic.php?f=20&t=144163
Niestety więcej fantów nie wynalazłam :cry: Popatrzę, ale cóż...

_ogonek_

Post » Pon lip 16, 2012 18:24 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Dzię-ku-je-my :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Post » Pon lip 16, 2012 18:34 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

OKI pisze:Dzię-ku-je-my :1luvu: :1luvu: :1luvu:

luzik, zobaczę co da się zrobić w materii zdobycia większej ilości, bo u mnie słabo z fantami...
Niestety większość mam zarezerwowanych na jeszcze 3 inne cele...

_ogonek_

Post » Pt lip 20, 2012 8:41 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

_ogonek_ pisze:Dzisiaj, około godzinę temu wyszła do OKI wpłata, 80 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego.
Postaram się również stworzyć dzisiaj bazar z fantów które zalegają mi i nikt ich nie chce nigdy. Życzcie mi szczęścia :ryk:

Wpłata od _ogonek_ wylądowała "na koncie" dzieciaków z Muranowa viewtopic.php?f=1&t=143114 bo w tej chwili to one generują największe koszty :(
_ogonku_ kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Foster ostatnio 'narozrabiał' za 15 zeta za Fenbendazol, reszta jest dzielnie odrobaczana Cestalem, za który pięknie dziękujemy Fundacji Jokot :1luvu:

Generalnie od 3 dni prowadzę wielką akcję "porządki w stadzie" i nawet mam sukcesy :mrgreen:
Wszystkie, prócz Baśki, są odpchlone, odrobaczone i zaszczepione. Tzn. Faxe jest jeszcze nieodrobaczony ostatecznie, ale to dziś załatwię - wczoraj się zdematerializował :twisted:
Ale Brzdąca udało mi się wczoraj załatwić :piwa: :piwa: :piwa:
Baśkę spróbuję ogarnąć jutro - kto chętny do pomocy? :roll:

U Fostera niestety znowu jakiś kryzys się zaczął :(
Było tak fajnie, dogadywał się z dzieciakami, bardzo ładnie z nimi jadł. I koniec - od kilku dni znowu źle. Je tyle co nic, futro nastroszone, momentalnie kości zaczęły sterczeć i w ogóle do dupy jest. W niedzielę znów zaczęłam serię Ornipuralu, ale on strasznie cierpi ostatnio przy tych zastrzykach. Zostały mu jeszcze 2 i zobaczymy, co dalej. Dziś rano wyglądał bardzo marnie, wieczorem chyba mu podam no-spę, jak się nie poprawi :(

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 8:44 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

O rany, Fosterek :( .. OKI, jutro jestem calusieńki dzień poza domem, ewentualnie mogę dać się pogryźć w niedzielę :twisted: .

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt lip 20, 2012 8:46 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

W razie co będę dzwonić, ale mam nadzieję, że dam radę jutro, a w niedzielę będę już dobrze znieczulona :mrgreen:

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 8:47 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Fosterku ,mocne :ok: :ok: :ok:
Pogoda się zmienia ,może się podziębił :|

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lip 20, 2012 8:54 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

To też możliwe :?
W sobotę go chyba zabiorę do weta :roll: Tylko z nim to tak, że każde leczenie pozawątrobowe może mu bardziej zaszkodzić niż pomóc :(
Echhh... powinnam zrobić kontrolnie przynajmniej ALT, ale jak się da, to poczekam, aż mój wet się zaopatrzy w wirówkę i zacznie współpracować z IDEXXem. Zrobiłabym mu pełne badania, pewnie z profilem tarczycowym - bo z tych główniejszych tego jeszcze nie sprawdzaliśmy.

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 10:13 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:Dzisiaj, około godzinę temu wyszła do OKI wpłata, 80 zł z mojego bazarku ogłoszeniowego.

Wpłata od _ogonek_ wylądowała "na koncie" dzieciaków z Muranowa viewtopic.php?f=1&t=143114 bo w tej chwili to one generują największe koszty :(
_ogonku_ kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Foster ostatnio 'narozrabiał' za 15 zeta za Fenbendazol, reszta jest dzielnie odrobaczana Cestalem, za który pięknie dziękujemy Fundacji Jokot :1luvu:

Generalnie od 3 dni prowadzę wielką akcję "porządki w stadzie" i nawet mam sukcesy :mrgreen:
Wszystkie, prócz Baśki, są odpchlone, odrobaczone i zaszczepione. Tzn. Faxe jest jeszcze nieodrobaczony ostatecznie, ale to dziś załatwię - wczoraj się zdematerializował :twisted:
Ale Brzdąca udało mi się wczoraj załatwić :piwa: :piwa: :piwa:
Baśkę spróbuję ogarnąć jutro - kto chętny do pomocy? :roll:

U Fostera niestety znowu jakiś kryzys się zaczął :(
Było tak fajnie, dogadywał się z dzieciakami, bardzo ładnie z nimi jadł. I koniec - od kilku dni znowu źle. Je tyle co nic, futro nastroszone, momentalnie kości zaczęły sterczeć i w ogóle do dupy jest. W niedzielę znów zaczęłam serię Ornipuralu, ale on strasznie cierpi ostatnio przy tych zastrzykach. Zostały mu jeszcze 2 i zobaczymy, co dalej. Dziś rano wyglądał bardzo marnie, wieczorem chyba mu podam no-spę, jak się nie poprawi :(

Oj tam oj tam ;) przypominam o tym bazarku: viewtopic.php?f=20&t=144163

Fosterku :( Trzymam za niego kciuki, oby kryzys poszedł sobie...

Ja do pomocy chętnie, ale troszkę mi do Ciebie daleko :mrgreen:

_ogonek_

Post » Pt lip 20, 2012 10:15 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Masz Pani fart, że daleko :twisted:
Ja się od tygodnia zastanawiam, w którym momencie powinnam zacząć się znieczulać :mrgreen: :ryk:
Nie wiem, czy się uda na trzeźwo "Operacja Baśka" :roll: :twisted: :roll:

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 18:34 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Foster jest ewidentnie przeziębiony :? Jutro wet :?
Znowu zabawa od nowa - przeziębiony to nie je, bo nie czuje, nie je to mu leci wątroba, dostanie antybiotyk na przeziębienie, to też mu poleci wątroba :|
Chyba mam obecnie ostatnie tymczasy - przy Fosterze nie powinnam nic do domu sprowadzać :(

OKI

Post » Pt lip 20, 2012 22:28 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

No to już TYLKO Baśka została, Faxe właśnie ładnie łyknął pigułę.
Nooo... może sztuka nie przewiduje wrzucania piguł do prychającej paszczy, ale skoro już ją tak ładnie rozdziawił... :mrgreen:

OKI

Post » Sob lip 21, 2012 8:09 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS dla Faxe'a :D Foty s. 35

Oj, szykuje nam się duuuża wetwycieczka :twisted:
Wit, Witalis i Miron - czipowanie, plus kontrola Wita i Mirona
Awantura - kontrola
Foster - kicha
Szelma - kaszle, chyba znów zapalenie krtani :?
I gościnnie małe ziółko od Alix :mrgreen:
Razem 6 kotów :roll:

OKI

[poprzednia][następna]