Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 11:33 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Berta udaje bułę :mrgreen: :mrgreen:
No i to kłębowisko na ostatniej focie- bosssskie :1luvu: :1luvu:

Muszę lecieć po calm dla Rooneya :cry: Przekopuję net w poszukiwaniu feliwaya.
Okupacji budki ciąg dalszy. Musiałam mu wysłać podkładami, nie chce wychodzić nawet do kuwety.
Dobrze, że chociaż je.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto sie 09, 2011 11:46 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Biedny Rooney...... :(

kciuki za niego :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 09, 2011 15:25 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Bazar na Feliwaya mu zrobiłam:
viewtopic.php?f=20&t=131523
Zapraszam.

No i zastanawiam się, co jeszcze mogę....

Kalm aid zamówiony. Jutro do odbioru. Pojadę do lecznicy z Rooneyem, może krew zbadać, może jakieś rady wetka da.
Nie poradzę sobie ze stratą kolejnego tymczasa, nie dam rady....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto sie 09, 2011 18:04 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

może obróżkę antystresową byś spróbowała?
tylko chyba trudno dostać teraz. Ale w dużych sklepach, typu Kakadu powinny być.
pamiętam, że taka obroża dwukrotnie pomogła moim zestresowanym tymczasom...
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 09, 2011 18:47 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

magdaradek pisze:może obróżkę antystresową byś spróbowała?
tylko chyba trudno dostać teraz. Ale w dużych sklepach, typu Kakadu powinny być.
pamiętam, że taka obroża dwukrotnie pomogła moim zestresowanym tymczasom...

Kiedy zauważyłaś ,że ,,ona ,,działa??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto sie 09, 2011 18:49 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

zestresowana kotusia, która chowała się za wersalką, na drugi czy trzeci dzień wyszła stamtąd i zacząła bywać "na pokojach"
druga tymczasia przestała lać gdzie popadnie
nie wiem, czy to na pewno działanie obróżki, czy też zbieg okoliczności, ale wydaje się, że zadziałały.

Jednak nie w każdym przypadku działa...
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 09, 2011 19:57 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Przykro mi, taki przystojniak.
marija pisze:Pojadę do lecznicy z Rooneyem, może krew zbadać

Marija, czy podróż nie zestresuje go dodatkowo?

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto sie 09, 2011 23:22 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

hmm... powiem szczerze, że chyba przyszedł czas na nowego kociszona! Nadal ciężko po Dafie :/ ale totalnie się uzależniłam od kotów!!! Na dodatek wyobraźcie sobie, że moja sunia budolżnica francuska (mieszka u rodziców, ja już opuściłam rodzinne gniazdo i mieszkam sama, a ponieważ prowadzę mało stabilny tryb życia ze względu na prace, buldożka zwana Mambą została u rodziców) pomimo tego, że była strasznie o mojego Księcia zazdrosna, zawsze jak jest z rodzicami na działce, to "leży na Dafie"!!! Myślę sobie zatem, że chyba "kto się czubi(ł), ten się lubi(ł)! Rooney bardzo mnie mi się podoba i mam nadzieję, że w czwartek go zobaczę ;) Mineły dopiero dwa tygi od odejścia Dafiszonka, a FIP pewnie jeszcze gdzieś się trzyma w mojej kanapie i dywanie :/ więc profilaktycznie wolę jeszcze poczekać, ale chyba tym razem przygarnę 2 sztuki;) być może w duecie znajdzie się Rooney ;)

oliwiajanowska

Od: Śro lip 27, 2011 5:40

Post » Śro sie 10, 2011 14:05 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Oliwio, lejesz miód na nasze serce :1luvu:
generalnie chyba około 6 tygodni powinno się odczekać po obecności FIP-a

u mariji i annskr sporo kotków, to na pewno kogoś wybierzesz. Lecz gdyby nie, to ewentualnie u mnie znalazłaby się miła koteczka do towarzystwa dla Rooneya ;) ale oczywiście koty od mariji mają pierwszeństwo :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sie 10, 2011 15:48 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Oj tam, oj tam, zaraz pierwszeństwo :oops:
Nie ten pierwszy, co pierwszy, tylko ten, co za serducho chwyci :ok:
A ja cholernie się cieszę, że wyhodowałam :wink: taką kociarę, jak Oliwia :1luvu:

Rooney spożył już calm, czekamy na Feliwaya. Chociaż- chyba coś drgnęło. Z marazmu wyrwała Rooneya ....mucha 8O Wpadła przez okno, nie wiedząc że tym samym wydała na siebie wyrok śmierci :wink: Stado popędziło, Rooney wychylił się z budki, a ponieważ punkt obserwacyjny budka stanowi słaby, zeskoczył na podłogę i obserwował... :ok: :ok: :ok:

A muchę dopadła nasza najlepsza myśliwa, czyli malutka Viesia :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro sie 10, 2011 15:49 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

dobrze, że czymś się zainteresował :ok:
oby do przodu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sie 10, 2011 17:28 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Myslę, że tak naprawdę nowy dom bez kociej konkurecnji postawiłby Rooneya na nogia.
Wspaniale, że o nim pomyślalaś.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro sie 10, 2011 21:40 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Już się nie mogę doczekać jutra!!! U marij jest tyle myziaków do głaskania!!! :P

oliwiajanowska

Post » Czw sie 11, 2011 8:56 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

oliwiajanowska pisze:Już się nie mogę doczekać jutra!!! U marij jest tyle myziaków do głaskania!!! :P

:ok: :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw sie 11, 2011 23:23 Re: Spedytorzy&Co.Daf(*)Rozita(*)Powrót Rooneya:(Depresja...

Spędziłam fantastyczny wieczór w kocio-ludzkim towarzystwie :lol: czas podjąć jakąś decyzję :?: :kotek:

oliwiajanowska

[poprzednia][następna]