kasowo nie dam rady, zreszta wiecie.... ale moge sie krechowac w lecznicy, jakby co....

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Never pisze:jakbyscie potrzebowaly kogos do fizycznej pracy - zbieranie kotkow, lapanie, zbieranie zwlokto ja moge pomoc.... i tak snia mi sie koszmary, wiec juz gorzej byc nie moze....
![]()
kasowo nie dam rady, zreszta wiecie.... ale moge sie krechowac w lecznicy, jakby co....
paulina777 pisze:Never pisze:jakbyscie potrzebowaly kogos do fizycznej pracy - zbieranie kotkow, lapanie, zbieranie zwlokto ja moge pomoc.... i tak snia mi sie koszmary, wiec juz gorzej byc nie moze....
![]()
Ale Ty wiesz, że tam jest PP?
My zwłok nie dotykamy, karmiciel jest już wprawiony po kilku latach...Jak zobaczysz co tam się dzieje to padniesz :/
Już dzisiaj nie wstawię więcej zdjęć bo zaryczałam się właśnie i mam dosyćJutro część dalsza.
paulina777 pisze:Nowy nabytek to dziewczyna. Piaskowa z białym krawatem i łapkami... Pomieszanie Lenki i Daniela [']Buuuuuu
tillibulek pisze:ale widze, ze duzo domow juz znalazlyscie kociakom... jakby trzeba bylo oglaszac to dajcie znac
Sinea pisze:tillibulek pisze:ale widze, ze duzo domow juz znalazlyscie kociakom... jakby trzeba bylo oglaszac to dajcie znac
Umknął mi gdzieś ten post...Pomoc w ogłaszaniu jak najbardziej mile widziana
paulina777 pisze:Już przesłałam na pw, postaram się wstawić jeszcze jakieś kociaki ale jestem w pracy i nie mam za wiele zdjęć. W razie dodatkowych pytań lub gdyby ktoś chciał dodatkowe zdjęcia niech piszą na mejl sinea1@wp.pl
Dzieki wielkie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości