OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 08, 2015 19:49 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Znalazłam taki artykuł. http://www.sfora.pl/swiat/Tak-maluje-ty ... tom-s76349
Pozostałe to nic nadzwyczajnego, ale to pierwsze zdjęcie wygląda jak fotomontaż.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon mar 09, 2015 1:36 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Migrena dziś wyskoczyła z ukrycia i zadomowiła w pustostanie . Spustoszenia nie dokonała w mózgownicy ale obijając się o czachę bólu narobiła .Pospałam się po nafaszerowaniu tabletkami a teraz ślęczę . Tylko gały mi wywala jeszcze i deczko tupie .
Martwi mnie Milka . Co szykuje się do kastracji to znów coś wyskakuje . Pewnie kolejne krwiodastwo ją czeka .Śpi przy mnie teraz . Gruba buba z niej . Zajada stres pusto-miskowy .Zrobiła się okrągła jak ... skarbonka .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 09, 2015 6:46 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

zdrowiej lepiej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon mar 09, 2015 9:02 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Trzymaj się Asiu :ok:
Podczytuję cały czas :)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon mar 09, 2015 17:02 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Siem trzymam.
Po głowie przyszło czas na drugie "g" .Nie pytajcie o szczegóły. :mrgreen:
Dzisiejszy czas przez palce mi przeciekł. W głowie łupie nadal i pewnie tak będzie jeszcze ze dwa dni.

Migdałek dziś zaczął bawić się. Skakał jak kozica.Cudaczek z niego .Jak się z niego/do niego zaśmiałam to zawstydzony przestał. Capuś z niego wielki. Całą chałupa MigdałMen woniajet.
Tomiłek dziczy się. Pisałam to już . Powtórka też będzie bo trudno będzie :cry: Odwiedza go nasz Leosiek. On ma cudny charakter. Obejmuje koty ogonkiem jak ramieniem. Gada do nich i do nas. Może Tomisia zaczaruje.Bo Pan L jest mega fajnym kotem!
Pineska zaprzestała jojków. Uff.
Semirek zajęty jest spaniem i polowaniem na kolana. To taki cudnie grzeczny kot. Ma tyle miłości do ludzi. Byle być blisko. Tuli się, mruczy... Kocha. Nas i michę. W posagu zaniesie wystający brzuch i chude nożynki.
Kefiruś ulaga metamorfozie .Z dnia na dzień jest coraz większym pieszczochem. Na ręce to jednak nie... Ale i dobrze. Bo taką parówkę uniść to proszenie się o kłopoty.Ale wystarczy zewłok ułożyć na wyrku by zaraz podjął próby uwalenia się.
Mila je i pracuje nad sobą. Do efektu bilardowej kuli jej jeszcze troszkę brakuje. Ale patrząc na jej zapał uda się .
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 10, 2015 14:04 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

A u nas ciiiiisza :mrgreen: W uchach dzwoni. We łbie wali.
Migrenka ginie i wraca. Teraz jest znów obecna i melduje się waląc w czachę systematycznie. Aż mi pod gardło podchodzi.
Nocka ciężka była. Śniły mi się takie bzdury, że strach nawet myśleć. Więc nie przeleję ich na ekran. Po cholerę straszyć. :twisted:
Mając ten komfort, odespałam w dzionek. Ciekawe jak w nocy męczyć się będę :roll:

Migdałek wlazł mi na kolana właśnie. Rozdał kilka całuśnych baranków i opowiedział jak smutno było samemu polegiwać. To gaduła wielki. Futro ma już jaśniejsze, capi mocniej :strach: ale jest cudny i tak. Rwie się do ludzi każdą łapką.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 10, 2015 14:41 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Och, Asiu - niech się te choroby od Ciebie wreszcie odczepią :(
Wtedy będziesz się jeszcze bardziej kotkami cieszyła :)
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 10, 2015 15:06 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Trzymaj się Asiulek :ok: :1luvu: Też ledwom ciepła,a do tego służącej dałam wolne :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 10, 2015 19:39 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Dzięki za kciuki za mnie:) Trzymam się . Muszę . Męczy mnie to wszystko i z biegiem czasu gorzej jest znosić bezsilność .Nie powinnam narzekać jak tyle gorsiejszych nieszczęść jest . Ale czasem muszę politować się nad sobą .
Głowa boli . Aż dziw, że tak trzyma boć pustka w środku .Czego się to cholerstwo trzyma?
Mila zaliczyła weta i pobranko krewki . Po wniesieniu przez TZ-ta do domu,wyraziła swoją obrazę znikając w mrokach .Nie przyszła na michę to musi być mocno zła .
Osluchowo nie ma do czego uczepić się. Ale futerko brzydkie, tłustawe, z łupieżem . Kot skarbonka:(
Zobaczymy co wyjdzie . Oby nic . Przywiązałam się do niej . Doceniam jej delikatne mizianki . Znaczy się próby żebracze . Lubi jak ją glaszczę, wywala brzuś do smyrania, mruczy, robi tulipanki z pazurków . Daje nawet capnąć się na ręce i pocałować w głowinkę .To nie kłopotliwy kot . Miseczka pełna smakołyków, kolderka pod tyłeczkiem, ciepłe żeberka ... od kaloryfera i jest szczęśliwa . Bardzo docenia dom . Bardzo . Z kotami dogaduje się . Nie jest uległa i skarcić potrafi .Leonka nadal niańczy jak facio sobie o mamci przypomni . Zmieniła się do mnie po swej ostatniej chorobie . Martwię się o nią . Wiem,że to kolejny wieczny tymczas . Trudno ma u nas dożywocie .
Bardzo proszę o kciuki dla Milady .
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 11, 2015 19:46 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Dziś miałam ciężki dzień . Musiałam udowodnić żem chora i godna zwolnienia . Złe, paskudne doświadczenie .
Mili morfologia nie wyszła bo ...krew się ścieła . Ale biochemii nie wstydził by się każdy kot .To pierwsze do powtórki .

Poszukuję Kociarki do wizyty pa w ... Szczecinie . Znacie kogoś na miau? Jutro,dopiero jak wejdę na lapka to tytuł zmienię . Będę wdzięczna za podpowiedzi .
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 11, 2015 21:32 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Skarbonka prowadzi wątek pomocowy ze Szczecina mimo ze w lokalizacji ma wpisany Gdańsk. Napisz do niej a nóż widelec ..,
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro mar 11, 2015 22:36 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

Wyrazy współczucia. Swoją drogą od rana schodzę na migrenę - więc możesz być pewna że moje współczucie jest najprawdziwsze i najszczersze.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 11, 2015 22:54 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

animalon jest ze Szczecina
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 12, 2015 8:28 Re: OTW13-nowe f.33/34! Dzień, za dniem...

MalgWroclaw pisze:animalon jest ze Szczecina

Dzięki dziewczyny . Jak ogarnę swój zewłok to kompa otworze .
Na razie dałam sobie czas na oddech po wczorajszym spotkaniu z zus . Potem coś podłubię w netku .
Obrazek

ASK@

Post » Czw mar 12, 2015 17:36 Re: OTW13-f.33/34!Szczecin,wizyta PA potrzebna!

Dzięki, wyskrobałam pw do obu.

Jako mało gramotna kobietka znów nie napisałam ważnego "komunikatu" .Wiem, wiem tyle razy się usprawiedliwiałam faktem swej niezborności umysłowej :oops: Ale to jest prawda. :cry:
Ale...
Rozwijam dywan czerwony, wkraczam ze statuetką Mikołaja ,którą wręczam Ja-Ba i Goyka , dziękując za dary i pomoc. :1luvu:
Serdeczne podziękowania . :201494
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]