♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka proszą o głosy♥

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 28, 2013 6:37 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

Niestety nikt nie dzwoni a i nie pisze teraz to ludzie myślą o wakacjach no i kryzys jest to też wpływa a nasze miasto to raczej siedlisko bezrobocia.
Jakieś telefony były w styczniu lutym i marcu a potem ciiiiiiiiiszzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Był z 10 wiekszośc niepoważna agresywne i nierzadko wulgarne zachowanie itp.
Jak już jakieś domy były sensowne to wychodzące ale to nie dla Piotrusia. Bo on by już nie wrócił. Ponadto zamknięty w domu jest kotem szczęśliwym. Ma własny pokój i największe łóżko - czasami pozwala mi na nim spać.
Ostatnio edytowano Pt cze 28, 2013 12:21 przez piano, łącznie edytowano 1 raz

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Pt cze 28, 2013 12:13 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

Piotruś waży prawie 5 kilo a ma dopiero 8 miesięcy - tyle ważą mainecoony ciekawe co to będzie za jakiś czas bo mainecoony osiągają 12 kg (!) Bardzo jest podobny do swojej mamusi a bo lenny to do tatusia raczej był. Kochany kotek - on liże mnie po twarzy i mruczy jak pisklaczek - każdy kotek mruczy inaczej to zadziwiające. Pomimo iż wykastrowany w ogóle nie jest otyły wygląda jak chudzielec strasznie ma długie łapki i ogon. Wysoki jest jak na kota. Mamusia też w sumie kawał baby.
Ciekawe jak te wszystkie kotki teraz wyglądają (jego rodzeństwo). Czy też takie olbrzymki.

piano

Post » Pt cze 28, 2013 13:36 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

A ten mały kotek na twoim terenie jeszcze jest?
Szkoda, że tak mało ludzi pyta o koty. Dziś widziałam chudą kotkę z wyciągniętymi sutkami - czyli karmi. Eeee, ja niedługo dam sobie kulkę w łeb. Nic lepiej, ciągle coś nowego i wszędzie gdzieś rodzą się maluchy, których nikt już nie chce.
Trzymam kciuki za Piotrusia, może po wakacjach znajdzie się dla niego dom. Będzie lepiej, bo teraz ciężki okres tzn. adopcyjny, bo tak poza tym to przyjemnie, ciepło.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pt cze 28, 2013 17:03 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

Nie widzę bo boję się wychodzić że znowu kotek nowy ale może sobie poszedł, kotek mały był taki że na dłoni zmieścił by się podobny do toffika czy muffinka od 7ksiezyc cały biały maleńki pyszczek. Kto go podrzucił to niedobrze zrobił bo tu koty są schorowane i maluch od razu podłapie :(... Może sobie poszedł tam skąd przyszedł.
Przerasta mnie wszystko jestem jakby sparaliżowana. Gardło wciąż ściśnięte, nogi z waty. Najprostsze czynności mnie przerastają. Z łóżka zwlekam się z trudnością.

Kotki kotki kotki a nawet jak się je chce złapać to zawsze znajdzie się taka sztuka że się nie da. Albo jakieś inne komplikacje całkowicie nie do przewidzenia ... Tragedie, choroby,epidemie, głód, konflikty interesów i międzyludzkie itp. Wykończyć się można to jakaś puszka pandory.

To kocia depresja!

piano

Post » Nie cze 30, 2013 15:06 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

Obrazek
Piotruś - kobieta Guma
Obrazek
Piotruś - kartonowy królewicz
Obrazek

piano

Post » Nie cze 30, 2013 15:12 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

śliczny Piotrulek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie cze 30, 2013 15:53 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

A to ulubiona koleżanka Piotrusia do zabaw - to jest też starsza przyrodnia siostra jego
Obrazek
Bawią się w podgryzanie gardła i karku oraz ganianie i wzajemne polowania na siebie.

piano

Post » Nie cze 30, 2013 20:07 Re: ♥ Niezwykle kochany kociak ♥ poszukuje dobrego domu! ♥

Ta ślicznotka Emilka też szuka domu:
Obrazek

piano

Post » Nie lip 07, 2013 21:20 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

Kotka nie przychodzi jak tam idę małych nie widać... Gdzieś jej babka ukrywa mała wredzia trikolorka.
Ale ten kocurek co tak ci go było żal golla że tak strasznie wyglądał wypiękniał po kastracji tak że go nie poznałam taki bialutki jak wyprany w wybielaczu... chociaż jedna dobra wiadomość.

piano

Post » Nie lip 14, 2013 11:47 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

Rośnie mały informatyk... kabelki, kawka, kompek i płytki.
Obrazek

piano

Post » Nie lip 14, 2013 20:15 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

A co to za Emilka? Skąd sie wzieła?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie lip 14, 2013 20:15 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

Drugi raz to samo mi się wysłało..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie lip 14, 2013 21:14 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

Z ulicy się wzięła - myślałam że ma jakiegoś właściciela bo jest oswojona ale siedziała przez tydzień tam gdzie została wypuszczona po kastracji u was albo na środku ulicy... zaczepiała obcych dzieci ją ciągnęły za szwy od rany pooperacyjnej. Co z takim kotem zrobić?
Do schroniska nie mam sumienia oddać. Może w zimę znajdzie domek adopcyjny bo teraz to graniczy wręcz z cudem znalezienie.

piano

Post » Czw lip 18, 2013 21:53 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

piano

Post » Sob lip 20, 2013 20:40 Re: ♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka poszukują dobrego D

Dzieci tricolorki to dwa kociaki wyglądające jak Piotruś czyli krówki felixowate (a urodziła 4). Nie jedzą z dużymi kotami ale sobie już biegają i są widoczne czy to znaczy że można już próbować łapać mamusię? Kotki są bardzo bojące. Mieszkają w basenie.
Niestety jest także i smutna wiadomość bo pierwsza złapana kocica zaginęła i nie widać już jej od wielu tygodni :(
Chyba mi serce pęknie z żałości no :(.
Mój nowy zawód to zamarwiaczsięokoci.

piano

[poprzednia][następna]