Maluchy w KAN do GRUDNIA mogą czekać na dt/ds! Pilne adopcje

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 25, 2011 1:07 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

katipe pisze:ja mogę trochę pomóc w ogarnianiu fejsbuka, zarządzam tam już kilkoma podstronami :)

tu sa koty z Radomska:

http://www.facebook.com/pages/Koty-z-Ra ... 2150457265

wstyd mi normalnie za takie zaniedbania :oops: nie bijcie prosze

nie pamietam juz jak sie dodaje administratora, chyba maila? podpowiedzcie :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob cze 25, 2011 9:31 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$!Piękne RUDE DO WZIĘCIA:)

andzelika1952 pisze:KOCIA ARKA NOEGO MA LOKAL :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WCZORAJ BYŁAM Z KOLEŻANKĄ OGLĄDAĆ DWA POKOIKI / BLISKO POPRZEDNIEGO MIEJSCA, W KTÓRYM BYŁ KAN/ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WCZORAJ TAKŻE DOSTAŁAM NIEOFICJALNĄ WIADOMOŚĆ ,ŻE STAROSTWO PRZYCHYLIŁO SIĘ DO MOJEJ PROŚBY I SPRZEDA NAM KONTENERY PO 200, 00 ZŁ. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Chyba z tego dobrobytu głowa mnie rozboli. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Anna Kubica

Post » Sob cze 25, 2011 18:25 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

Wczoraj pojechałyśmy z wice do schroniska wykupić 4 dzikawe maleństwa , które trafiły tam z matką. Niestety , matka ponoć uciekła po kilku dniach bez sterylizacji , jedno maleństwo nie żyje , zostały już tylko trzy obesrane bidy połączone z dorosłymi kotami. Skulone , samotne , wystraszone. :cry: Dobrałyśmy także na czwartego wychudzonego buraska , który wygląda na 6 miesięcy a ponoć ma rok. Sierści prawie nie ma , tylko podszerstek. Jest cudowny , mruczący , ugniatający z rozmarzonym wzrokiem. Ogon jego to długość całego ciałka, a może nawet dłuższy. :)
To co tam zobaczyłam to horror- tylu smutnych pyszczków za kratami nie widziałam nawet w blokowych piwnicach. :oops: :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob cze 25, 2011 18:32 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

To jest schronisko, czy ma tylko taką nazwę :strach:
Dobrze, że choć te cztery biedactwa udało Ci się wyciągnąć :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob cze 25, 2011 18:35 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

Zostały tam jeszcze mniejsze, nawet nie chcieli pokazać, bo są na kwarantannie :cry: Czy ją przeżyją wszystkie :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob cze 25, 2011 18:40 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

O matko :cry: :cry:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Sob cze 25, 2011 22:49 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

andzelika1952 pisze:Wczoraj pojechałyśmy z wice do schroniska wykupić 4 dzikawe maleństwa , które trafiły tam z matką. Niestety , matka ponoć uciekła po kilku dniach bez sterylizacji , jedno maleństwo nie żyje , zostały już tylko trzy obesrane bidy połączone z dorosłymi kotami. Skulone , samotne , wystraszone. :cry: Dobrałyśmy także na czwartego wychudzonego buraska , który wygląda na 6 miesięcy a ponoć ma rok. Sierści prawie nie ma , tylko podszerstek. Jest cudowny , mruczący , ugniatający z rozmarzonym wzrokiem. Ogon jego to długość całego ciałka, a może nawet dłuższy. :)
To co tam zobaczyłam to horror- tylu smutnych pyszczków za kratami nie widziałam nawet w blokowych piwnicach. :oops: :cry:

Człowiek nie widział tego na oczy a płakać się chce na samą myśl.... :cry:
Dlaczego ludzie gotują takie piekło bezbronnym istotom :!: :!: I to ludzie ,którzy są powołani aby je chronić i opiekować się tymi istotkami :cry:
Anna Kubica

Post » Pon cze 27, 2011 15:16 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

ametyst55 pisze:To jest schronisko, czy ma tylko taką nazwę :strach:
Dobrze, że choć te cztery biedactwa udało Ci się wyciągnąć :!:

Schronisko, w ktorym zwierzeta maja niemala raj, wg oczywiscie zarzadzajacych, pani prezydent i niektorych dziennikarzyn.

kociamysza

Post » Pon cze 27, 2011 21:25 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

Maluchy czekają nadal na domki :!:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon cze 27, 2011 22:07 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

Kociamyszo, dostałaś na fb moją wiadomość o fanpagu? czekam na admina ;)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto cze 28, 2011 16:58 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

katipe pisze:Kociamyszo, dostałaś na fb moją wiadomość o fanpagu? czekam na admina ;)

uj, z trudem ale chyba sie udalo, sprawdz :)

kociamysza

Post » Wto cze 28, 2011 18:05 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

tak, udało się :)
jak obrobię się ze swoimi tematami to trochę tam podziałam :)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto cze 28, 2011 22:23 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

Dzialaj, Kati, dzialaj :)

Tak jak lubie sie szwendac po necie, tak nie moge porozumiec sie z fejsem, coz widac pokolenie web2.0 mnie przeroslo :mrgreen:

kociamysza

Post » Śro cze 29, 2011 17:15 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

za domki :ok:

kociamysza

Post » Czw cze 30, 2011 13:42 Re: Maluchy RTOZ KAN! Prosimy o ds/dt/$! RUDASKI:) będzie lokal!

Kopiuję z wątku KAN :
andzelika1952 pisze:Jutro ostatni rudasek jedzie do nowego domku :ok: :ok: :ok: :1luvu: Dziękuję za ogłoszenia - pomogły bardzo :1luvu:
Obrazek

ametyst55

[poprzednia][następna]