Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 18:55 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Bungo pisze:Dziewczyny, czy ktoś ogłasza Pelagię?

Ja ogłaszam na moich trzech portalach wszystko co jest na pierwszej, w tym również Pelagię :mrgreen: Za chwilę będę podnosić co pospadało na dalsze strony.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon maja 17, 2010 20:08 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Biedna wpatrzona w niego a on stary ramol nie docenia wdzięków młodej kotki.
Fuka i kicha dziad jeden.

Bo dama buro - biała Miętka z którą był na szpitalu tak go zdominowała i Leona, że żaden z nich nic tam nie miał do powiedzenia.
Biedny Leon został teraz sam .

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Wto maja 18, 2010 3:25 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Bungo pisze:Dziewczyny, czy ktoś ogłasza Pelagię?
Czytelnicy DP tym razem zawiedli - tylko jeden i niezbyt poważny telefon, a Pela siedzi u dr Olgi i zajmuje miejsce jakiejś biedzie, którą można by podleczyć.
No i strasznie tęskni za domem... :(

z czyim kontaktem ogłaszamy Pelagię?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto maja 18, 2010 3:28 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

don_kiciuch pisze:J3nny, chciałaś zdjęcia Pusia?;)
Ostatnie jest z Luśką.
Biedna wpatrzona w niego a on stary ramol nie docenia wdzięków młodej kotki.
Fuka i kicha dziad jeden.

Pusio w nowym domu? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto maja 18, 2010 7:10 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

j3nny pisze:z czyim kontaktem ogłaszamy Pelagię?

To ja tak gwoli wyjaśnienia, jeśli coś jest nie tak, to mnie wyprostujcie :mrgreen:
Nawet jak mam jakieś drobne obsuwy, to wszystko co pojawia się na pierwszej stronie ogłaszam na moich trzech portalach, usuwam jak kotek wyadoptowany, co jakiś czas podnoszę ogłoszenia, zwłaszcza na gumtree, bo to aktywny portal :)
We wszystkich ogłoszeniach podaję kontakty z pierwszej strony, czyli do Tunisi i ToraNeko i podaję numer schroniska. Zatem Pelagia ma u mnie ma podane te wszystkie kontakty :lol:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto maja 18, 2010 7:24 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

panikota pisze:

To ja tak gwoli wyjaśnienia, jeśli coś jest nie tak, to mnie wyprostujcie :mrgreen:
Nawet jak mam jakieś drobne obsuwy, to wszystko co pojawia się na pierwszej stronie ogłaszam na moich trzech portalach, usuwam jak kotek wyadoptowany, co jakiś czas podnoszę ogłoszenia, zwłaszcza na gumtree, bo to aktywny portal :)
We wszystkich ogłoszeniach podaję kontakty z pierwszej strony, czyli do Tunisi i ToraNeko i podaję numer schroniska. Zatem Pelagia ma u mnie ma podane te wszystkie kontakty :lol:

bardzo dobrze, z tym ze w tym przypadku zastanawiam sie, czy nie powinnismy podawac jakiegos namiaru na dr Olge?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto maja 18, 2010 7:29 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

j3nny pisze:
panikota pisze:

bardzo dobrze, z tym ze w tym przypadku zastanawiam sie, czy nie powinnismy podawac jakiegos namiaru na dr Olge?

No własnie, nie ma sensu podawać numeru schroniska chyba. A dziewczyny nie wiedzą gdzie odesłać gdyby ktoś zadzwonił w sprawie kotki.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto maja 18, 2010 7:44 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Jak są jakieś inne kontakty w konkretnych przypadkach, to piszcie. Jeśli będzie napisane przy konkretnym kocie żeby podawać jakieś inne numery, to to zrobię, pewnie inne "ogłaszarki" ;) też. Ja śledzę wątek na bieżąco, więc jeśli taka informacja pojawi się później (tak jak w przypadku Pelagii), to zmienię namiary. Jeśli ktoś sobie nie życzy, to wrzućcie na PW jakie namiary podawać w przypadku dr Olgi, czy kogokolwiek innego.
Tyle z mojej strony, wszystkie informacje jakie pojawiają się w wątku, staram się na bieżąco aktualizować.

mahob pisze:No własnie, nie ma sensu podawać numeru schroniska chyba. A dziewczyny nie wiedzą gdzie odesłać gdyby ktoś zadzwonił w sprawie kotki.

To napiszcie o tym, bo inaczej nie mam szans się domyślić :) chyba, że w takiej sytuacji mam jej nie ogłaszać - pytam bo właśnie podnoszę ogłoszenia 8)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto maja 18, 2010 7:47 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

panikota pisze:............
mahob pisze:No własnie, nie ma sensu podawać numeru schroniska chyba. A dziewczyny nie wiedzą gdzie odesłać gdyby ktoś zadzwonił w sprawie kotki.

To napiszcie o tym, bo inaczej nie mam szans się domyślić :) chyba, że w takiej sytuacji mam jej nie ogłaszać - pytam bo właśnie podnoszę ogłoszenia 8)

Ja wiem, wiem - sama się właśnie zastanawiam co z tym zrobić, bo ja wogóle wyrzuciłam Pelagię z moich ogłoszeń, kiedy została zabrana ze schronu.
Teraz bym ją wstawiła z powrotem - ale właśnie te namiary mnie powstrzymują...
Bungo się musi wypowiedzieć :wink:

mahob

Post » Wto maja 18, 2010 7:49 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

skoro czeka na dom, to mysle, ze jak najbardziej oglaszac - tylko dobrze by bylo, gdybysmy dostali jakis numer albo mail bezposrednio do opiekunki:)
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto maja 18, 2010 7:51 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

No to czekamy na namiary :roll:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto maja 18, 2010 11:05 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Sorry, że dopiero teraz :oops:
Namiar na dr Olgę - 501259254, dzwonić po 12.
Dzięki - jak/jeśli pójdzie do domu, dam znać.

Czy ktoś wie, jaka sytuacja powodziowa w schronie :?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto maja 18, 2010 11:46 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Bungo pisze:...

Właśnie nie, też się zastanawiam co tam się dzieje... :|

Edit: ok, wystawiłam Pelagię :ok:

mahob

Post » Wto maja 18, 2010 12:01 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

mahob pisze:
Bungo pisze:...

Właśnie nie, też się zastanawiam co tam się dzieje... :|

Edit: ok, wystawiłam Pelagię :ok:

tez nic nie wiem, szukam jakichs informacji i wszedzie cisza
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto maja 18, 2010 12:55 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Schronisku na razie nie grozi zalanie

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

[poprzednia][następna]