Bungo pisze:Dziewczyny, czy ktoś ogłasza Pelagię?
Ja ogłaszam na moich trzech portalach wszystko co jest na pierwszej, w tym również Pelagię

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Czytelnicy DP tym razem zawiedli - tylko jeden i niezbyt poważny telefon, a Pela siedzi u dr Olgi i zajmuje miejsce jakiejś biedzie, którą można by podleczyć.
No i strasznie tęskni za domem...
don_kiciuch pisze:J3nny, chciałaś zdjęcia Pusia?;)
Ostatnie jest z Luśką.
Biedna wpatrzona w niego a on stary ramol nie docenia wdzięków młodej kotki.
Fuka i kicha dziad jeden.
j3nny pisze:z czyim kontaktem ogłaszamy Pelagię?
panikota pisze:j3nny pisze:z czyim kontaktem ogłaszamy Pelagię?
To ja tak gwoli wyjaśnienia, jeśli coś jest nie tak, to mnie wyprostujcie![]()
Nawet jak mam jakieś drobne obsuwy, to wszystko co pojawia się na pierwszej stronie ogłaszam na moich trzech portalach, usuwam jak kotek wyadoptowany, co jakiś czas podnoszę ogłoszenia, zwłaszcza na gumtree, bo to aktywny portal
We wszystkich ogłoszeniach podaję kontakty z pierwszej strony, czyli do Tunisi i ToraNeko i podaję numer schroniska. Zatem Pelagia ma u mnie ma podane te wszystkie kontakty
j3nny pisze:panikota pisze:j3nny pisze:z czyim kontaktem ogłaszamy Pelagię?
To ja tak gwoli wyjaśnienia, jeśli coś jest nie tak, to mnie wyprostujcie![]()
Nawet jak mam jakieś drobne obsuwy, to wszystko co pojawia się na pierwszej stronie ogłaszam na moich trzech portalach, usuwam jak kotek wyadoptowany, co jakiś czas podnoszę ogłoszenia, zwłaszcza na gumtree, bo to aktywny portal
We wszystkich ogłoszeniach podaję kontakty z pierwszej strony, czyli do Tunisi i ToraNeko i podaję numer schroniska. Zatem Pelagia ma u mnie ma podane te wszystkie kontakty
bardzo dobrze, z tym ze w tym przypadku zastanawiam sie, czy nie powinnismy podawac jakiegos namiaru na dr Olge?
mahob pisze:No własnie, nie ma sensu podawać numeru schroniska chyba. A dziewczyny nie wiedzą gdzie odesłać gdyby ktoś zadzwonił w sprawie kotki.
panikota pisze:............mahob pisze:No własnie, nie ma sensu podawać numeru schroniska chyba. A dziewczyny nie wiedzą gdzie odesłać gdyby ktoś zadzwonił w sprawie kotki.
To napiszcie o tym, bo inaczej nie mam szans się domyślićchyba, że w takiej sytuacji mam jej nie ogłaszać - pytam bo właśnie podnoszę ogłoszenia
Bungo pisze:...
Czy ktoś wie, jaka sytuacja powodziowa w schronie
mahob pisze:Bungo pisze:...
Czy ktoś wie, jaka sytuacja powodziowa w schronie
Właśnie nie, też się zastanawiam co tam się dzieje...
Edit: ok, wystawiłam Pelagię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości