WAWA-Wielkanocny Kacper zyczy Wesołych Świat! :)) str.53

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 15:26 Re: WAWA-Kacper-lepsze wyniki ! zagłosuj na Kacperka! s.40

No własnie, ja teżproszę o głos na KAN z Radomska i andzelikę. Pierwszy banerek w moim podpisie.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob gru 11, 2010 15:58 Re: WAWA-Kacper-lepsze wyniki ! zagłosuj na Kacperka! s.40

majka2222 pisze:No własnie, ja teżproszę o głos na KAN z Radomska i andzelikę. Pierwszy banerek w moim podpisie.

Ponieważ banerki nie działają, to podpowiadam: jedyny link w moim podpisie działa jak milczacy banerek majka2222 :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob gru 11, 2010 16:49 Re: WAWA-Kacper-lepsze wyniki ! zagłosuj na Kacperka! s.40

Głos na Kacperka już oddany.
W sumie jest 95 głosów.

Powodzenia

Przypomnę link: http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=178&k=2

ann7

Od: Czw gru 09, 2010 21:36

Post » Sob gru 11, 2010 22:17 Re: WAWA-Kacper-lepsze wyniki ! zagłosuj na Kacperka! s.40

Ja w nocy dostałam na pw link do głosowania Krakvetu i głos na Radomsko i andzelikę oddałam dziś z samego rana = jak wstałam = koło 11ej :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 12, 2010 1:28 Re: WAWA-Kacper-lepsze wyniki ! zagłosuj na Kacperka! s.40

W czwartek tuż przed 22, na górze śniegu, w miejscu, gdzie już nikt op tej porze nie chodzi a tym bardziej nie zagląda, siedziało i wrzeszczało wniebogłosy, strasznie głośno i przeraźliwie MAŁE RUDE COŚ.. Zostało wzięte do weta, odrobaczone i odpchlone, obmacane i jako zdrowe, bez temperatury mi z wielkim wyglodnieniem zamieszkało w rezydencji swej, czyli malenkiej łazience.Niemalże po sąsiedzku z rezydencją, czyli małą sienią Kacperka. W srodku, między nimi kuchnia - centrum wycieczek i głaskania.
Małe rude to Kajtek - kocurek ok. 2 miesięczny, niezwykle żarłoczny i aktywny, wszędobylskie małe cudo, spragnione człowieka jak niejeden dziki kot, zabrany z ulicy :mrgreen:
Pierwszej nocy małe rude ściągnęlo z zawieszonego na ścianie grzejnika torbę chrupek i nie omieszkało zostawic choc jednej :evil: Do dzis nie wiemy, gdzie się taka ilośc zmieściła w takim małym kocie.
Dzisiaj małe rude spotkało się z Kacprem w kuchni. Pod nadzorem oczywiście. małe rude nie zwracało uwagi na obecność Kacpra, raz chciał podejść, ale po oprychaniu i obsyczeniu zrezygnował. Natomiast kompletnie nie zrezygnował z wyczyszczenia zawartości Kacperkowej miski - wyjadała z ogromnym zaangażowaniem warcząc na osłupiałego Kacpra ile sił w płucach i kocich mozliwości.

Mamy nadzieję, ze Kajtek się komuś zgubił i że ktoś go szuka - niestety śniezyca dzisiaj udaremniła wywieszenie jakichkolwiek ogłoszeń w miejscu znalezienia malucha. Powiadomiona jest pobliska lecznica weterynaryjna.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie gru 12, 2010 1:31 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

To się Wam inwentarz rozrasta :mrgreen: :ok:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Nie gru 12, 2010 1:35 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Irlandzka Myszka pisze:To się Wam inwentarz rozrasta :mrgreen: :ok:

Tiaaa.... a nie może - małe rude musi znaleźc dom, choc na pokochanie go wystarczą 3 minuty, a tyleż już minęło dawno... Kacper też powinien, ale jakoś sobie radzi...

Marzenia11

Post » Nie gru 12, 2010 9:06 Re: WAWA-Kacper-lepsze wyniki ! zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:....
Pierwszej nocy małe rude ściągnęlo z zawieszonego na ścianie grzejnika torbę chrupek i nie omieszkało zostawic choc jednej :evil: Do dzis nie wiemy, gdzie się taka ilośc zmieściła w takim małym kocie.
Dzisiaj małe rude spotkało się z Kacprem w kuchni. Pod nadzorem oczywiście. małe rude nie zwracało uwagi na obecność Kacpra, raz chciał podejść, ale po oprychaniu i obsyczeniu zrezygnował. Natomiast kompletnie nie zrezygnował z wyczyszczenia zawartości Kacperkowej miski - wyjadała z ogromnym zaangażowaniem warcząc na osłupiałego Kacpra ile sił w płucach i kocich mozliwości.
...

Tubowszędobyl - też mieszkał u mnie niedawno taki osobnik. :D

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie gru 12, 2010 13:33 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Z ostatniej chwili: Kacper łaskawie pozwolił Kajtkowi przytulić sie do swojego ogona i własnie tak razem sobie śpią.. :D

Marzenia11

Post » Pon gru 13, 2010 19:31 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

kacper zafundował sobie całodobowe wyjście - wrocił brudny jak nieboskie stworzenie i uwalił się na sofie liżąc łeb rudego kajtka.

Marzenia11

Post » Pon gru 13, 2010 21:22 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Wiesz co - nie wiem czy dobrze żeby on tak łaził. Olkowi wet zabronił wychodzenia na balkon i jeszcze kazał naświetlać go ogrzewającą żarówą.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon gru 13, 2010 21:55 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Allegro i inne Kacperka ogłoszenia trzymam: http://allegro.pl/100-kota-w-kocie-kot- ... 08322.html
Pozdrawiam moje go ulubionego kota.
Obrazek

majka2222

Post » Pon gru 13, 2010 22:10 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

male rude i do tego takie młode to migiem znajdzie domek :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 13, 2010 22:13 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia, jak chcesz, zrobię małemu rudemu allegro. Tylko napisz co nieco i zdjęcia.
Obrazek

majka2222

Post » Pon gru 13, 2010 22:28 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

o małe rude to mnie ciągle ktoś pyta... czyli trzeba dobrze prześwietlić ew. domek ;)
(ja też mam do rudych słabość...)

chcemy zobaczyć rudego kojota prosto z lasu :D
miał chłopak szczęście w nieszczęściu, dobrze że tak donośny głos ma...
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

[poprzednia][następna]