Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 9:04 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilne ds/dt - 2mce pingwiniątko

XAgaX pisze: ale jak już Tobie zawracają głowę, nie rozumiem, dlaczego z tym do Straży nie pójdą. Wysiłek ten sam.
Bo mój telefon dziala całą dobę :wink:

I dla poprawy nastroju i powrotu do tematu wątku – najszybsza podwójna adopcja świata - dwa czarne kociaki-niedźwiadki w sobotę trafiły z Radogoszcza do CC jak zwykle ratującej nam sytuację. W niedzielę odebrałam telefon od pani - tak myśli, może by kotka, bo kilkunastoletni odszedł, ale czarnego-czarniutkiego i maleńkiego. Zaproponowałam te puchatki, poszlochałyśmy nad ich losem na ulicy, ale za duże, z krawatkami… nieeee…..
Czasem dobrze przespać się z tematem – w poniedziałek pani przyjechała obejrzeć te nieczarne i za duże, i pokochała oba – nie wątpię, że dzięki skutecznej i profesjonalnej pomocy CC :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Dobrze, że są takie CC i Ania Zmienniczka :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lis 16, 2010 9:09 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilne ds/dt - 2mce pingwiniątko

annskr pisze:
XAgaX pisze: ale jak już Tobie zawracają głowę, nie rozumiem, dlaczego z tym do Straży nie pójdą. Wysiłek ten sam.

I dla poprawy nastroju i powrotu do tematu wątku – najszybsza podwójna adopcja świata - dwa czarne kociaki-niedźwiadki w sobotę trafiły z Radogoszcza do CC jak zwykle ratującej nam sytuację. W niedzielę odebrałam telefon od pani - tak myśli, może by kotka, bo kilkunastoletni odszedł, ale czarnego-czarniutkiego i maleńkiego. Zaproponowałam te puchatki, poszlochałyśmy nad ich losem na ulicy, ale za duże, z krawatkami… nieeee…..
Czasem dobrze przespać się z tematem – w poniedziałek pani przyjechała obejrzeć te nieczarne i za duże, i pokochała oba – nie wątpię, że dzięki skutecznej i profesjonalnej pomocy CC :mrgreen:

Obrazek Obrazek

fantastycznie! bo jak tu takich misiuf nie pokochać????!!!! :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 16, 2010 9:17 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilne ds/dt - 2mce pingwiniątko

magdaradek pisze:
annskr pisze:

Obrazek Obrazek

fantastycznie! bo jak tu takich misiuf nie pokochać????!!!! :piwa:

zgadzam siem :D

i proszę o kciuki dla koty, którą z mamą zdecydowałyśmy się adoptować, a o której była mowa w Waszym ludojadowym wątku :)

viewtopic.php?f=13&t=120040&start=75
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lis 16, 2010 9:43 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

Kciuki ogromniaste :ok: :ok: :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto lis 16, 2010 9:45 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

annskr pisze:Kciuki ogromniaste :ok: :ok: :ok:

dziękujemy- i odkciukowujemy za Waszych podopiecznych, oby wszystkim się poszczęściło tak jak tym czarnuszkom :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 9:52 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

Widzialam tę bidę, ale nie mogę w tej chwili nigdzie ulokować kota na dłużej, więc się nie odzywałam...

Jeśli potrzebny tdt - piszcie, skąd ją zabrać. Na kilka dni gdzieś ją upchnę.

kalewala

Post » Wto lis 16, 2010 10:03 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

annskr pisze:Widzialam tę bidę, ale nie mogę w tej chwili nigdzie ulokować kota na dłużej, więc się nie odzywałam...

Jeśli potrzebny tdt - piszcie, skąd ją zabrać. Na kilka dni gdzieś ją upchnę.

Na razie trzeba ją złapać (ostatnio dziewczyny jej nie zastały) i zabrać w bezpieczne miejsce- przebywa w Zgierzu. Jeśli wcześniej nie znajdzie się transport do Wawy (pokryję koszty)- podjechałabym po nią pociągiem w środę 24 XI i zabrała do domu. Dziękujemy :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 10:10 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

Doczytałam - niestety rano mogę tylko w weekend...

kalewala

Post » Wto lis 16, 2010 10:11 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

annskr pisze:Doczytałam - niestety rano mogę tylko w weekend...

na razie najważniejsze są kciuki :) dziękuję i za chęci, wiadomo, że nie będziesz przemeblowywać całego tygodnia, żeby pojechać do Zgierza :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 16, 2010 19:11 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

do swojego domku pojechał ZEUS,
i kciuki potrzebne bo chłopak udawał dzikiego jak przyjechała po niego baaardzo fajna pani
a Zeus bedzie miał kociego kolege i bedzie mieszkał przy lecznicy SOWA
Ostatnio edytowano Wto lis 16, 2010 23:38 przez bordo, łącznie edytowano 1 raz
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Wto lis 16, 2010 19:29 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - młode działkowce

bordo pisze:do swojego domku pojechał ZEUZ,
i kciuki potrzebne bo chłopak udawał dzikiego jak przyjechała po niego baaardzo fajna pani
a Zeus bedzie miał kociego kolege i bedzie mieszkał przy lecznicy SOWA

Super :)
3mam :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Śro lis 17, 2010 11:14 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Przeklejam z wątku łódzkiego

Nie mam zdjęcia – ale koteczka, piękna, czarnulka z białym krawacikiem.

Dawno dawno temu było sobie Misiek bez łapki. Zaadoptowała go młoda para. Potem zaadoptowałi Bolka z problemami urologicznymi. A potem znaleźli trzy maluszki – dwa wyadoptowałi, trzeciego pokochali.

Teraz para się rozstala, dziewczyna zabrała do tymczasowego lokum u babci dwa koty problemowe, czyli Miśka i Bolka, z trudem uzyskując zgodę głównego mieszkańca, chłopak początkowo zatrzymał kotkę – ale mu się odwidziało i wczoraj kotka wylądowała na bruku…
Dziewczyna nie może jej zabrać. Misiek kuleje, Bolek leje, babcia ogólnie kotów nie lubi..

Na razie zawiozłam koteczką do lecznicy na sterylkę, dziś ją powinnam odebrać…

Jeśli nie znajdę dla nie innego miejsca, będzie 19tm kotem na moich 40m2.

Koteczka ma niewiele ponad rok, zadbana, miła, zaszczepiona. Dzś sterylka.
Kita.

Proszę o pomoc dla niej – dt lub ds

kalewala

Post » Śro lis 17, 2010 12:12 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

:(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 19, 2010 8:35 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Oprócz
Dt/ds dla ok. rocznej ślicznej pingwinki Kity[/quote]

potrzebujemy pilnie transportu dla kotka na trasie Łódź - Ostrowiec Świętokrzyski.

kalewala

Post » Sob lis 20, 2010 13:15 Re: Kociaki FFA Łódź - pilne ds/dt - działkowce + czarnulka

Nadal szukamy dt :(
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

[poprzednia][następna]