Poddasze pisze:A czarne maleństwo - Gremlisia pojechała przed chwilką do swojego własnego domku stałegoDomek zakochany po uszy!
Ale super !!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Poddasze pisze:A czarne maleństwo - Gremlisia pojechała przed chwilką do swojego własnego domku stałegoDomek zakochany po uszy!
eski pisze:Poddasze pisze:A czarne maleństwo - Gremlisia pojechała przed chwilką do swojego własnego domku stałegoDomek zakochany po uszy!
Ale super !!!
Kasia_S pisze::oops: nie wypatrzyłam jej. to tzw kot w worku. siedzi właśnie na moich kolanach i mruczy. sama tam nie weszłaale podoba jej się. naprawdę fajna kicia. nie ma jeszcze imienia...
no i nie wiem, ale dla mnie jak nowy kot chowa się po kątach i nie chce wychodzić to coś normalnego. przecież my się jeszcze nie znamy. a ona na dokładkę długo siedziała w klatce (od grudnia). pomimo iż jest zamknięta w małym pokoju, to jest to dla niej nowa ogromna przestrzeń. że o psach za drzwiami nie wspomnę![]()
genowefa pisze:Czy ktoś będąc w Koterii mógłby zrobić zdjęcia kotki z klatki nr 50?
qlenka pisze:ja mam taki plan, tylko na razie nie dałam rady. Do kiedy ona jest w Koterii?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości