Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maria_z pisze:Jeżeli potwierdzi się, że to kocurek i koteczka - to proponuję imiona: Amisia i Tofik - jeżeli takich nie było dotychczas, bo już się pogubiłam.
kinga-kinia pisze:A mnie jeszcze nigdy w życiu mały kociak nie wymęczył tak jak tenprawie całą noc nie spałam bo on ciągle miauczał dawałam mu jeść zlał się nam na kołdrę TŻ wkurzony i nie wyspany poszedł do pracy powiedział żebym więcej takich piszczących kociaków nie brała a przecież nie wiadomo jaki kociak jest czy cichy czy głośny ...więc w nocy było ogromne siku na kołdrze a teraz w końcu było siku i kupa do kuwety.....może jak będę miała rodzeństwo Abi to nie bedzie już tak piszczał bo on na 100% okropnie tęskni za matką i rodzeństwem ....czy Brysio piszczy czy nie ja i tak jego miauczenie cały czas słyszę ma taki głos że w jakimś kocim chórze mógłby być
Jestem ciekawa jak reszta jego rodzeństwa czy też tak tęsknią i ciągle miauczą ?
kinga-kinia pisze:Marylko jak chcesz to ja ci mogę kociaki załatwić gdzie się nie obejrzę to małe kociaki .....teraz biorę jednego od dzidzi potem rodzeństwo Abi która u mnei była a są jeszcze dwa kociaki rodzeństwo Suzi która jest u mnei jakby ktoś chciał pomóc to kociaków jest duuużo .
kinga-kinia pisze:Brysio miał być z Suzi i nawet ona próbowała się z nim zaprzyjaźnić ale poszła wczoraj do nowego domku .....Brysio śpi w transporterze tam się chyba najlepiej czuje przytulony do misia .... Wiecie co od miauczenia Brysia gorsze są chyba bliźniaki z mojej klatki z czwartego piętra matka nie potrafi sobie z nimi poradzić schodzą na dwór po schodach pół godziny tłukąc przy tym w barierki od schodów chałas jest niesamowity ...ja to mam chyba najkochańsze dziecko świata .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości