PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 23:48 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

Korciaczki, jeszcze raz dziękuję za zaproszenie Finki do pastelowego wątku :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 12, 2009 10:41 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

z czwartku o pastelach sie domkom przypominamy!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 13, 2009 13:30 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

ASK@ pisze:z czwartku o pastelach sie domkom przypominamy!!!

I z piatku tez sie przypominamy!
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 13, 2009 14:31 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

Anna_33 pisze:Powstal nowy watek na Miau o kociakach ze schronu w Piotrkowie.
viewtopic.php?f=1&t=103202&p=5167524#p5167524

Obrazek

Obrazek
[/quote]

A to jeszcze jedna fotka panienki:
Obrazek

Oraz moja kotka X:
Obrazek
Jeszcze w schronie. Mała ale śmiała!

Obrazek
Choć świat bywa jednak dość przerażający, a ludzie mają takie WIELKIE RECE 8O

Obrazek
A tu już w domu - od razu inna mina

Obrazek
Jak się pobawię, to jestem taaaka śpiąca...

Obrazek
...taaaka śpiąca, że nie wiem co!

Obrazek
A taki koci grzbiecik zrobiłam, gdy pierwszy raz ujrzałam Ogromnego Kota Z Dziwnym Futrem 8O

Obrazek
Szkoda, że Państwo tego nie słyszą! Banshee, nic tylko banshee :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt lis 13, 2009 19:29 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

cuda panie tam u was,cuda :1luvu:

Wiki i Fibi po drugim szczepieniu! Zniosly to o niebo lepiej niz pierwsze!Fibi robi sie coraz fajniejsza i lakomczuszek z niej wielki.Juz nie przeszkadza jej siedzenie na blacie i podzeranie spod noza.Ajak sie nadstawia do glaskow i pcha do jedzenia. Wiki znow zrobila sie mocno przytulasna. Lubi polozyc sie na nas,mocno wtulic i pomrukiwac. O cyckaniu nie zapomina.Koci dzieciaczek. Wogle lubia teraz przesiadywac u corki,Ona piecuch i kaloryfery ciagle odkrecone wiec cieplutko.No i jest okropnym balaganiarzem.I to tez lubia.Nigdy nie wiadomo jakie skarby wyciagna :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 13, 2009 21:43 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

dziewczyny, uważajcie, wczoraj był u mnie facet zainteresowany szylkretką; dopiero przyciśnięty wizją wizyty w domu wyśpiewał wszystko: dom wychodzący w Marysinie Wawerskim, jedna kotka potrącona przez samochód, małe dziecko 6- mcy, kotka (pewnie ze stresu) sikała po kątach- uśpił ją...już kilka osób mu odmówiło cyt" jakieś wariatki chciały żebym ogródek ogrodził"
bedzie szukał dalej
ma na imię Piotr, nazwiska nie dosłyszałam, mieszka w Marysinie, mam telefon:794..
Ostatnio edytowano Sob lis 14, 2009 20:28 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

Post » Pt lis 13, 2009 23:25 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

:twisted: :twisted: takiego to ja bym pod samochod!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob lis 14, 2009 20:16 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

cypisek pisze::twisted: :twisted: takiego to ja bym pod samochod!!

nio i niech on sika po katach i zona uspi z przyjemnoscia!
Dzieki za ostrzezenie. A jakies dane to masz?

U nas spokoj.Cisza w telefonie. Wiki szleje z Bomblem a Fibi robi sie na prawde fajowa. pisalam pewnie juz ze z wiekim jest coraz ladniejsza.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 15, 2009 7:06 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

do góry!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie lis 15, 2009 9:01 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

Podrzucam kolorki niedzielnie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lis 16, 2009 16:29 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

jesteśmy cały czas w komplecie!
Telefonów zero i zero zmartwienia ze strony kociczek :twisted: One najwyraźniej nigdzie nie spiesza sie!
Prosze domku zgłoś sie!Nie będziesz żałował!
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 16, 2009 22:36 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

Fineczka już pojechała do własnego domku wiec może zwolnić miejsce w pierwszym poście innym, które wciąż czekają, jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie do pastelowa :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 17, 2009 10:11 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

gratulacje dla Fineczki i mocno kciuki trzymamy!

Wiki i Fibi mają sie bardzo dobrze. Fibi coraz bardziej mi sie podoba. Łakomczuszek odkrył,że wskakujac na blat szybciej dorwie sie do żarełka i tak robi!!!
Wiki zas odkryła,jaka to przyjemność drzec kazdy papierek.I to robi z wielkim zapamiętaniem. Wyjmuje nawet chusteczki ze stojacego w kuchni pudełeczka. Ale Wiki nie jest samolub. całe towarzystwo bawi sie.
Obie ciocie na swój sposób zajmuja sie Bombelkiem maluszkiem!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 18, 2009 21:36 Re: PASTELOWO- wątek adopcyjny dla kolorek. Fibi, Wiki i inne...

jestesmy
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]