STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2008 16:31

Pogadam rowniez z moimi wetami odnosnie leczenia kociakow tymczasowych. Dobrze by bylo aby miec swoich zaufanych wetow, ktorzy rzetelnie przebadaja kocie i nie wystawia wygorowanego rachunku bez specyfikacji.

Moja prosba: jesli w kasie PKDT cos jest to prosze o wsparcie Anki. Wziela ode mnie malenstwo na tymczas. Co prawda na pierwsze dni jest zaopatrzona w mleczko i leki ( odchodzi wizyta u weta bo Ania swietnie sobie radzi z zastrzykami) ale zawsze moze cos wyskoczyc nieoczekiwanego.
Wystawie jakis bazarek zeby wspomoc nasze fundusze ale to nie dzisiaj bo Mlody mi sie rozlozyl :(

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon gru 01, 2008 16:38

Iza, w kasie jest 200 pln, więc jasne, że Ance możemy przelać - poproszę o numer konta i kwotę i przeleję :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon gru 01, 2008 17:13

108 sztuk to my nie zbierzemy.....
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon gru 01, 2008 17:24

tu są tańsze i w mniejszej ilości: http://www.wielkopolanin.com.pl/szklane,m,10.html

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Pon gru 01, 2008 17:48

Uwaga, uwaga! :)

Mamy stronę internetową (prawie) ukończoną:

http://www.pkdt.pl

Dla wyjaśnienia: jest to blog wordpressa, aby każdy mógł sam dodawać swoje kotki do adopcji, ich zdjęcia, opisy itd.

Zakładki u góry:

Strona domowa: tutaj wyświetlają się aktualne wpisy, abyśmy wiedziały co nowego w PKDT - które kotki zostały wyadoptowane, które się pojawiły.

O nas - tekst o nas :) autorstwa Sabiny (za co bardzo dziękuję!)

Ludzie - tutaj będą nasze fotki i kilka słów o nas (kżdy, kto chce być na stronie, niech prześle mi na yammayca@interia.pl swoją fotkę i kilka zdań o sobie)

Czym jest DT - tekst ściągnięty z kociej doliny, bo nie mam polotu do pisania takich rzeczy (jeśli ktoś chce sam napisać o DT - zapraszam, chętnie podmienię ten tekst na nasz własny)

Jak możesz pomóc
- nie ma słowa o kasie ani o zbiórkach publicznych :twisted:

Kontakt - kontakt :)

Po lewej:

kategorie kotków z podziałem na wiek i płeć, plus kotki za TM i wyadoptowane.

Po prawej:

Bazarki aktualne, O nas na forum.miau.pl, Weterynarze do współpracy (do uzupełnienia wspólnie, dałam stryjską przykładowo), współpraca z innymi organizacjami (schroniska itp. - do uzupełnienia).

U góry wyszukiwarka, dzięki której będzie można szukać danego kotka za pomocą słów kluczowych: szary, 3 miesiące itp.

Każdy będzie mógł sam dodawać swoje kotki do adopcji. Jeśli jednak komuś by się nie chciało, to ja mogę to prowadzić, ale muszę wówczas dostawać zdjęcia kotków z gotowym tekstem, abym nie musiała wymyślać tylko wrzucać na stronę oda razu. W tekście należy używać takich słów, aby były łatwe do znalezienia przez osobę szukająca danego kotka.

Dajcie znać co o tym myślicie :)

yammayca

Post » Pon gru 01, 2008 17:59

SUPER STRONKA!!!!

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Pon gru 01, 2008 18:49

iza5 pisze:SUPER STRONKA!!!!

bajadera :)
Maja, wyslalam maila :)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon gru 01, 2008 18:55

Wow!Jestem pod wrazeniem :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon gru 01, 2008 18:58

Iza, już jesteś :)

Powiedzcie mi tylko, czy się wszystko wyświetla OK. Nie ma przesunięć tekstu względem zdjęć itp. Bo ja mam komp Appla i na nim niestety czasami wszystko inaczej wygląda niż na PC.

No i niech mi ktoś podeśle kocię - kocurka do adopcji, zdjęcia plus opis, bo ten Franio ze strony gównej jest atrapą hehe, nie miałam żadnego kocurka w bazie danych.

No i dorosłą kotkę, to podmienie też od razu Figę.

yammayca

Post » Pon gru 01, 2008 19:22

Super stronka :)

Co do drobnej pomocy w kwestii maleństwa to będę wdzięczna :love: . Wysłałam pw Sabinie, w odpowiedzi na jej pw.
Narazie znikam z netu.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon gru 01, 2008 19:22

Stronka jest super!! ale ta Malwinka.... mój mąż ją sobie upatrzył na allegro zanim mieliśmy Calineczkę, na GG miał już nawet opis Fado + Malwinka = miłość. Przeczytałam jednak na forum, że Malwinka, z tego co pamiętam, pojechała do Torunia, w każdym razie trafiła do adopcji. Mąż się "obraził" i powiedział, że pojedziemy do tych ludzi i powiemy, że zaszła pomyłka bo Malwinka jest nasza.... Czas minął, jest Calineczka ale...

wysłałam do niego link do naszej stronki żeby sobie obejrzał, ja nawet sama jej jeszcze nie obejrzałam, i dostaje smsa o treści "oddajcie mi Malwinkę" ja sobie myślę o co mu chodzi wariat jakiś czy co, więc go pytam o co chodzi a on do mnie, że specjalnie wysłałam mu ten link żeby zobaczył, że ktoś mu Malwinke "ukradł". Normalnie wariat z tego mojego męża :)

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pon gru 01, 2008 19:28

faktycznie, super fajna stronka.
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pon gru 01, 2008 20:03

Dziękujemy bardzo serdecznie p. Elżbiecie Z. (niestety nie wiem czy to osoba z forum) z Nowego Targu za hojne wsparcie funduszu PKDT oraz funduszu Rozalki :D

Stan konta PKDT: 272,92 pln
Stan funduszu Rozalki: 74,00 pln (dojdą jeszcze wpłaty z bazarku)

Jest super :)

yammayca

Post » Pon gru 01, 2008 20:23

Stronka jest wspaniała :!: :!: KAWAŁ DOBREJ ROBOTY :!: :!:

Zaraz wyślę Ci zdjecia 2 kocurków do adopcji i opis - daj adres mailowy na pw. Mają Allegro ale jakos nikt nie dzwoni.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon gru 01, 2008 20:30

przesyłajcie dane o kociakach na nasz firmowy adres ;)

pkdt.biuro@gmail.com

yammayca

[poprzednia][następna]