Uwaga, uwaga!
Mamy stronę internetową (prawie) ukończoną:
http://www.pkdt.pl
Dla wyjaśnienia: jest to blog wordpressa, aby każdy mógł sam dodawać swoje kotki do adopcji, ich zdjęcia, opisy itd.
Zakładki u góry:
Strona domowa: tutaj wyświetlają się aktualne wpisy, abyśmy wiedziały co nowego w PKDT - które kotki zostały wyadoptowane, które się pojawiły.
O nas - tekst o nas

autorstwa Sabiny (za co bardzo dziękuję!)
Ludzie - tutaj będą nasze fotki i kilka słów o nas (kżdy, kto chce być na stronie, niech prześle mi na
yammayca@interia.pl swoją fotkę i kilka zdań o sobie)
Czym jest DT - tekst ściągnięty z kociej doliny, bo nie mam polotu do pisania takich rzeczy (jeśli ktoś chce sam napisać o DT - zapraszam, chętnie podmienię ten tekst na nasz własny)
Jak możesz pomóc - nie ma słowa o kasie ani o zbiórkach publicznych
Kontakt - kontakt
Po lewej:
kategorie kotków z podziałem na wiek i płeć, plus kotki za TM i wyadoptowane.
Po prawej:
Bazarki aktualne, O nas na forum.miau.pl, Weterynarze do współpracy (do uzupełnienia wspólnie, dałam stryjską przykładowo), współpraca z innymi organizacjami (schroniska itp. - do uzupełnienia).
U góry wyszukiwarka, dzięki której będzie można szukać danego kotka za pomocą słów kluczowych: szary, 3 miesiące itp.
Każdy będzie mógł sam dodawać swoje kotki do adopcji. Jeśli jednak komuś by się nie chciało, to ja mogę to prowadzić, ale muszę wówczas dostawać zdjęcia kotków z gotowym tekstem, abym nie musiała wymyślać tylko wrzucać na stronę oda razu. W tekście należy używać takich słów, aby były łatwe do znalezienia przez osobę szukająca danego kotka.
Dajcie znać co o tym myślicie