Etka pisze:mam przyznane dwa talony na kotki z dzialek na bezplatna sterylke od Kociego Pazura, wszystko zalatwione bedzie lacznie z dowozem.
Pani Zoja ma mi podac termin abym je umowila.
I tak sobie czekam...
Przy tej okazji zwroce sie z goraca prosba do wszystkich poznanianek: Fundacja "Koci Pazur" (to wlasnie ona przyznala talony dla kotow Pani Zoji, juz dawno zaoferowala rowniez różnoraka pomoc), ktora tak bardzo pomaga kocim biedom w naszym miescie (tym z dzialek, tym ze schroniska etc.) obecnie przezywa kryzys finansowy

Kazda wplata jest na wage zlota!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazda zlotowka jest znakomicie wykorzystywana (sterylki, leczenie, utrzymanie etc.) i udokumentowana!!!!!!!!!!!!! Nie pozwolmy zeby fundacja, ktora robi tak wiele dla poznanskich potrzebujacych koteczkow zostala bez srodkow na pomoc

Ze swojego doswiadczenia wiem, ze zawsze mozna liczyc na ich pomoc (nigdy nie odmowiono mi pomocy, choc nie prosilam o nia dla kotow pod moja opieka). Jestem przekonana, ze Wy tez o tym wiecie!!!!!!!!! Kazda, nawet najmniejsza wplata to bezcenna pomoc dla kocich bied z naszego regionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tych wolno zyjących, tych wyciaganych z poznanskiego schroniska, tych przygarnianych "z ulicy" na DT...