30 kotów w mieszkaniu w bloku! POMÓŻCIE - POTRZEBNA KARMA !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 16, 2009 13:35

Pajakinom pisze:Mogłabym prosić jakies zdjecia kotek , które sa jeszcze do zaadoptowania? i coś o nich sie dowiedzieć? i kiedy byłyby do odebrania?

http://allegro.pl/item552019343_sonia_w ... _domu.html

http://allegro.pl/item557102037_misia_m ... domku.html

http://allegro.pl/item557101798_kot_ale ... watem.html

Tu sa aukcje allegro tych kotow.
I podany telefon do opiekunki.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lut 16, 2009 19:22

Z tego co wiem jest do zaadoptowania Sonia : biała koteczka z czarnym - zdjęcia w tym watku na poprzednich sytronach i watek na allegro. jest jeszcze Misia i Alek- równiez mozna obejrzec na poprzednich stronkach :-) Sonia i Misia maja w planach sterylke, więc były by do odebrania po, za jakies 1,5 tygodnia pewnie. Polecam :-)

monika Mojsak

Od: Śro paź 08, 2008 12:52

Post » Pon lut 16, 2009 21:24

POTRZEBNE PILNIE WSPARCIE DLA KOTÓW P.ZOJI

Jak możesz pomóc?

- dokonując wpłaty na konto p. Zoji, dzięki czemu sama będzie mogła zakupić karmę, jak i pokryć koszty leczenia kotów:
- przekazując lub wysyłając p. Zoji suchą karmę, puszki:
- przekazując lub wysyłając p.Zoji koce,ręczniki lub inne art. pomocne w utrzymaniu czystości;
- licytując (a także wystawiając) bazarki, z których zysk zostanie przeznaczony na rzecz kociaków będących po opieką p. Zoji!!!
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Pon lut 16, 2009 21:52

witam WSZYTKICH dawno mnie nie było ale trochę choroba mnie wyeliminowała no i brak kompa...ale melduję swoją obecność na wątku ponownie... :)

właśnie w sobotę byłam na chwilę u p.Zoji:

- aktualnie bardzo potrzeba pomoc!!!

Pani Zoja od kilku dni organizuje zbiórkę karmy w jednym ze sklepów z okazji Międzynarodowego Dnia Kota...
jednak efekty są opłakane !!! np. dziś nie zebrała niczego :(
wiem, ponieważ dzwoniłam...
jak to stwierdziła jeszcze takiej obojętności podczas zbiórek nie doświadczyła!

czekają pieski na szczepienia, koty sterylki i kastracja...

BARDZO proszę o odzew z Waszej strony !!!!

Generalnie miesięcznie brakuje jakieś 400-500 zł...
ObrazekObrazek

Minik

Post » Pon lut 16, 2009 22:03

mam przyznane dwa talony na kotki z dzialek na bezplatna sterylke od Kociego Pazura, wszystko zalatwione bedzie lacznie z dowozem.
Pani Zoja ma mi podac termin abym je umowila.
I tak sobie czekam...

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lut 16, 2009 22:18

Etka pisze:mam przyznane dwa talony na kotki z dzialek na bezplatna sterylke od Kociego Pazura, wszystko zalatwione bedzie lacznie z dowozem.
Pani Zoja ma mi podac termin abym je umowila.
I tak sobie czekam...

Przy tej okazji zwroce sie z goraca prosba do wszystkich poznanianek: Fundacja "Koci Pazur" (to wlasnie ona przyznala talony dla kotow Pani Zoji, juz dawno zaoferowala rowniez różnoraka pomoc), ktora tak bardzo pomaga kocim biedom w naszym miescie (tym z dzialek, tym ze schroniska etc.) obecnie przezywa kryzys finansowy :( Kazda wplata jest na wage zlota!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazda zlotowka jest znakomicie wykorzystywana (sterylki, leczenie, utrzymanie etc.) i udokumentowana!!!!!!!!!!!!! Nie pozwolmy zeby fundacja, ktora robi tak wiele dla poznanskich potrzebujacych koteczkow zostala bez srodkow na pomoc :!: Ze swojego doswiadczenia wiem, ze zawsze mozna liczyc na ich pomoc (nigdy nie odmowiono mi pomocy, choc nie prosilam o nia dla kotow pod moja opieka). Jestem przekonana, ze Wy tez o tym wiecie!!!!!!!!! Kazda, nawet najmniejsza wplata to bezcenna pomoc dla kocich bied z naszego regionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tych wolno zyjących, tych wyciaganych z poznanskiego schroniska, tych przygarnianych "z ulicy" na DT...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lut 17, 2009 10:40

ObrazekObrazek

Minik

Post » Czw lut 19, 2009 9:52

hop

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Pt lut 20, 2009 22:02

bazarek moji mili bazarek ! zapraszam ! :D
ObrazekObrazek

Minik

Post » Wto lut 24, 2009 15:47

a tu na dokładkę cudeńko :) bazarek nowy

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4103425#4103425
ObrazekObrazek

Minik

Post » Wto lut 24, 2009 18:52

kiedy byłam ostatnio u p.Zoji - i jak to zwykle sobie obiecywałam jedynie wejdę na przysłowiowych 5 min.- ale już nie raz odkryłam,że to nie wykonalne! Chociaz byłam tak perfidna i nie dałam się namówić na zdjęcie kurtki...nic mi to nie pomogło bo jak uciekać skoro...
Obrazek
Maciej kluchaczek zaraz zrobił mi baranka...futerko mu już wypiękniało...
Obrazek
a tak prezentuje się z góry...gdzie widać piękne boczki :)jest niewątpliwym amatorem kolan oraz masażystą z powołania ;)
ObrazekObrazek

Minik

Post » Wto lut 24, 2009 19:05

Alu :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lut 24, 2009 19:16

mam do kolesia słabość, ponieważ kiedy przybył do p.Zojki w tym samym dniu ją odwiedziłam no i jak Maciejasty wpakował się na moje kolana to nic absolutnie nie było w stanie go z nich zrzucić :) ja byłam rozanielona, ponieważ w moim domu żaden tak nie okupuje z tak obłędnym mruuu mruuu...męż mi pozazdrościł i po godzinie zrobił przesiadkę Maćkowi na własne kolanka :) kluchaczek miziaczek :)
ObrazekObrazek

Minik

Post » Wto lut 24, 2009 19:25

jerzykowka pisze:Alu :1luvu:

Jerzykowa ja też cin cin amore :1luvu:
ObrazekObrazek

Minik

Post » Wto lut 24, 2009 22:28

A OTO GWIAZDA!!! dodam MEGA!
Obrazek

choć wątlak SERDUCHO MOJE! Kiedy zaczyna baranki to nie ma końca!!!!!
Mój nr 1 u p.Zojki GUTEK, łagodność letniego zefirku...jest tak delikatny,że ma się wrażenie jakby był motylkiem... postura tak samo mizerna ale ...

Choruszek Gapcio potrzebuje najbardziej naszego wsparcia - ponieważ ma chorą wątrobę, Etka załatwia od czasu do czasu Ornipural. Wymaga specjalnej diety.
Chudaczek w całej okazałości...gdyby mógł zamieniłby się w balsam i wtarł w człowieka do ostatniej kropelki ;)
Obrazek
I to jest też nr 1 do wirtualnej adopcji!

najlepiej gdyby znalazło się dwóch opiekunów dla niego!
ObrazekObrazek

Minik

[poprzednia][następna]