wysokość - 6 cm
średnica górna - 12,5 cm
średnica dolna - 9,5 cm
pojemność - 45o ml
odbiór tylko osobisty!
---

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:To znaczy, że Heli trzeba zostawiać pokój otwartymoże z nudów przełamie się i będzie zapoznawać się z ogólnym, w domu z tego co pamiętam miała styczność z psem i nie miała z nim konfliktów.
pyma pisze:dilah pisze:To znaczy, że Heli trzeba zostawiać pokój otwartymoże z nudów przełamie się i będzie zapoznawać się z ogólnym, w domu z tego co pamiętam miała styczność z psem i nie miała z nim konfliktów.
Na razie otwierałabym jej tylko drzwi podczas dyżuru i spacery pod nadzorem, bo o ile na ogólnym tragedii nie było, to powrót do siebie gdzie zastała dzikiego sublokatora Fiołka bardzo ją zdenerwował, także bardzo powoli z Helą, żeby nie zepsuć tego co nam się udało.
dilah pisze:[...]
edit: ewa_mrau zdaje się, że misek a misek to mamy całe zapasy w kociarni więc chyba nie skorzystamy, za to ja chętnie skorzystałabym prywatniebo[...]
ewa_mrau pisze:dilah pisze:[...]
edit: ewa_mrau zdaje się, że misek a misek to mamy całe zapasy w kociarni więc chyba nie skorzystamy, za to ja chętnie skorzystałabym prywatniebo[...]
masz pewu z nr telefonu
---
dilah pisze:ewa_mrau pisze:dilah pisze:[...]
masz pewu z nr telefonu
---
nie mam
ewa_mrau pisze:dilah pisze:ewa_mrau pisze:dilah pisze:[...]
masz pewu z nr telefonu
---
nie mam
a teraz?
---
Duszek686 pisze:Tych misek od Ewy - to Kasia wex dodatkowo z 20 - 30- jak Ewa da oczywiście
One nawet dla wolno zyjących byłyby dobre
W niedziele rano - tak przed 9:00 - zabieram Iskierke
Pojedzie na wczasy SPA do Dagmary do Kalisza - dzięki wielkie Dag
Będzie tam miała zabiegi rehabilitacyjne, ćwiczenia, masaże i co tylko jej będzie potrzeba.
Pojedzie na ok 3 tygodnie - potem wróci do nas.
Mam nadzieje, że pobyt u Dagmary i intensywna rehabilitacja troszkę ją usprawni. Trzymajcie kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości