dilah pisze:W czwAlince trzeba zostawić odrobinę jedzenia podobnie jak u Bońka bo w pt o 8 rano zabieram ich na zęby.
A Alinka będzie miała też sterylkę ?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:W czwAlince trzeba zostawić odrobinę jedzenia podobnie jak u Bońka bo w pt o 8 rano zabieram ich na zęby.
pyma pisze:dilah pisze:W czwAlince trzeba zostawić odrobinę jedzenia podobnie jak u Bońka bo w pt o 8 rano zabieram ich na zęby.
dilah pisze:pyma pisze:dilah pisze:W czwAlince trzeba zostawić odrobinę jedzenia podobnie jak u Bońka bo w pt o 8 rano zabieram ich na zęby.
Nie będzie miała, w 4 Łapach nie łączą zabiegów tzw. "brudnych" ze sterylką, tak więc nadal będzie musiała co środę otrzymywać proverę, a dopiero jak podleczymy dziąsła po zabiegu umówimy zabieg sterylki.
Agata dzięki wielkie
Pinezkowa pisze:i tak w małym miałam chować jedzenie, no bo jak wytłumaczyć Bońkowi, że on ma nie jeść, a Brunia może
Aiden pisze:Lekki offtopic- kto zajmuje się sprzedażą toreb "keep calm"?Chciałabym sobie taką sprawić, ale wolałabym uniknąć pośrednictwa allegro a co za tym idzie- mojego taty...
olala1 pisze:Agatka, ja rano zakropliłam oczy Dukatowi, więc po południu możesz to zrobić tylko raz
Tita miała dziś zjedzone całe Miamor filet z kurczaka to chyba był (takie białe mięsko) i pół drugiego mokrego finefooda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości