chyba raczej wizytufka

to zresztą jest lajtowe, dostaję lepsze kawałki.
Przechodząc do meritum -- jeśli masz jak to
mogła byś się do mnie zgłosić po backupy oraz pliki które utworzyłem w ciągu ostatnich miesięcy. Ogłoszenia, akcje, sprawozdania w większości są posegregowane (np. koty są w katalogach: koty.agam, koty.alendas, koty.awojcik, koty.doro27, koty.echtom, koty.grzecz, koty.k89, koty.lisiarnia, koty.magradz, koty.marea, koty.marlon, koty.menial, koty.mpacz, koty.mzieml, koty.poker, koty.reszta, koty.sabina, koty.seja, koty.soso, koty.wera, koty.zguby ; akcje w akcja.eplater, akcja.lisiarnia, akcja.meksyk, akcja.nauta, akcja.rumia, akcja.sabina_i_monika, akcja.stocznia, akcja.ul.grunwaldzka ; i tak dalej...) przy okazji
dostała byś hasła

ps, pisałem już wczoraj:
viewtopic.php?p=7827900#p7827900[/quote]
co ma piernik do wiatraka? wystarczy zrobić korektę tekstu. poprawię osobiście, po otrzymaniu 'kluczy' do skarbu (czytaj. strony).

Przypominam ci Szymonie, że to Ty ogłosiłeś rezygnację. Wylewanie jakiejś nieuzasadnionej złości poprzez odgrywanie purysty językowego - o co Ci chodzi?!? Nie bardzo rozumiem skąd ten uraz i traktowanie mnie jak osobistego wroga. Nikt Ci niczego nie odbiera, sam z tego zrezygnowałeś. Chyba, że rezygnacja nie była rezygnacją? Ale kto się wyzna na głębokiej męskiej wrażliwości? Tak czy owak, nie życzę sobie osobistych wycieczek. Nie zależy mi na obsłudze strony, bo nie mam w tym zakresie zadnych ambicji. Zalezy mi zeby strona działała. Kropka.
Spotkanie jest w poniedziałek, zatem wszelkie kwestie możemy omówić.
Jeśli nie bedziesz - możemy ustalić inny termin. Jestem po operacji, nie zawsze pozwala mi kondycja na długie wyjazdy. Gdańsk z perspektywy Kosakowa to daleko.
......
Tyle słowem uzupełnienia. POZDRAWIAM SERDECZNIE!
.....
Dalej proponuję s...pokój.