Gerard za tęczowym mostem.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 16:59 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

proszę nie narzekajcie bo jeszcze jakieś licho tu przylezie i dopiero zaczną sie problemy...
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Nie sty 09, 2011 17:50 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

andrzej780 pisze:proszę nie narzekajcie bo jeszcze jakieś licho tu przylezie i dopiero zaczną sie problemy...

Oj co się martwisz w razie czego zrobi się małe odczynianko uroków - bo czego jak czego, ale czarnych kotów i wiedźm to nam tu nie brakuje......

A tego drącego japę gada to któregoś dnia ubije.........Chodzi po całym domu i narzeka........i weź go zrozum o co mu chodzi.......Niauuuuu i niaaaauuuuuuuu. Coś mu się ewidentnie nie podoba
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sty 09, 2011 17:56 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

nie poodoba mu się Twój wyjazd :ryk:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Nie sty 09, 2011 17:58 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

andrzej780 pisze:nie poodoba mu się Twój wyjazd :ryk:

Albo to, ze od 2! dni nie dali surowego mięcha.......Urinal ma jeść kurde no.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie sty 09, 2011 22:56 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

No jak można takie rzeczy kotu robić - wyjeżdżać i mięsa nie dawać :!: Jakby sobie kot podjadł, to i stres z powodu wyjazdu byłby mniejszy i mocz zakwaszony. Dwa w jednym :P A Urinal też by się przekąsiło przy okazji... jak nie ma wyjścia oczywiście :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie sty 09, 2011 23:02 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

on się czuje przez Ciebie głodzony i opuszczany 8O i dlatego się skarży :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Pon sty 10, 2011 9:31 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

andrzej780 pisze:on się czuje przez Ciebie głodzony i opuszczany 8O i dlatego się skarży :ryk: :ryk: :ryk:

No tak cała Neigh cała ona - głodzi i opuszcza koty.......Zacznę je jeszcze bić i straszyć......i będzie komplet hihihi

Uprzejmie donoszę, ze chodzi o żarcie. Modli się nad miską, łypiac z wyrzutem. Urinay s/o suche jest beeee. Ale tańsze od mokrego.......

Wiecie co? Ja bym bardzo chciała, zeby on już znalazł właściwy dom i niech ktoś go zacznie wychowywać......jak miau kocham by mu się taki kwadransik dziennie na jeżyku bardzo przydał.

Obrazek

Neigh

Post » Pon sty 10, 2011 9:37 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Neigh pisze:
andrzej780 pisze:on się czuje przez Ciebie głodzony i opuszczany 8O i dlatego się skarży :ryk: :ryk: :ryk:

No tak cała Neigh cała ona - głodzi i opuszcza koty.......Zacznę je jeszcze bić i straszyć......i będzie komplet hihihi

Uprzejmie donoszę, ze chodzi o żarcie. Modli się nad miską, łypiac z wyrzutem. Urinay s/o suche jest beeee. Ale tańsze od mokrego.......

Wiecie co? Ja bym bardzo chciała, zeby on już znalazł właściwy dom i niech ktoś go zacznie wychowywać......jak miau kocham by mu się taki kwadransik dziennie na jeżyku bardzo przydał.

Neigh a Ty jeszcze wierzysz że Gerarda da się wychować :?: :twisted: hihihi bym powiedziała że to raczej niemożliwe, prędzej Gerard wychowa sobie ludzia :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sty 10, 2011 9:41 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

mawin pisze:
Neigh pisze:

Neigh a Ty jeszcze wierzysz że Gerarda da się wychować :?: :twisted: hihihi bym powiedziała że to raczej niemożliwe, prędzej Gerard wychowa sobie ludzia :-)

Oczywiście że nie wierzę:-) Ale co mnie to........niech się ludz martwi. Nic mnie tak nie bawi, jak ludzie, którzy chcą małego kotka, zeby do sobie wychować........

Uparcie to powtarzam.....POWODZENIA.

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 11, 2011 12:53 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Chciałam poinformować, ze powinno mi się odebrać kota.......znęcam się nad nim.

Otóż dziś w nocy zarwał po łbie pluszowym kotem.......udającym kapeć.......
Mam dość .......postanowiłam go jednak wychować. A że ja jestem starej daty to zaczęłam od informacji że istnieje taka instytucja jak" pan bijdupa"

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 11, 2011 14:13 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

wow! brzmi groźnie!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto sty 11, 2011 15:07 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

A jak:-). Zrobię mu regulamin i za łamanie zasad szlaban na komputer!

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 11, 2011 17:51 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Neigh pisze:A jak:-). Zrobię mu regulamin i za łamanie zasad szlaban na komputer!

Podobno skutkuje :wink: Już słyszałam, że u pomponmamy taki wisi :mrgreen: Mała Zuzia go zrobiła i kotom plusiki za dobre zachowanie stawia :mrgreen: Mój Rudi podobno dzięki temuy na stół nie wchodził :mrgreen: Niestety u mnie nie ma.... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 11, 2011 17:53 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Tyyyyyy no ile można kotu w środku nocy tłumaczyć że żeby nie wiem co TO NIE DOSTANIE MIĘCHA I JUŻ!

Około 3 nad ranem zarwał kapciem rzuconym przez całą długość sypialni........zebym go tak nie lubiła, to bym go otruła!!!!!!

Niech sie znajdzie wreszcie taki dom jaki sobie dla niego wymarzyłam..........plisssssssss........

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]