Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Marylko jak chcesz to ja ci mogę kociaki załatwić gdzie się nie obejrzę to małe kociaki .....teraz biorę jednego od dzidzi potem rodzeństwo Abi która u mnei była a są jeszcze dwa kociaki rodzeństwo Suzi która jest u mnei jakby ktoś chciał pomóc to kociaków jest duuużo .
Agnieszka Marczak pisze:Jeny Kinga jakie cuuuuuuudne![]()
A bedziesz je doglądać bo do 15 czerwca jeszcze miesiąc
\dzidzia pisze:A jak moj kotuszek?
kinga-kinia pisze:tak za kilka dni pewnie były by o wiele w gorszym stanie ...ja też się cieszę ze tak sprawnie udało się dla kociaków DT załatwić ,,,,,Suzi dziś poszła do nowego domku i jutro będzie u mnie kolejny kociak siostra/brat Anabel (abi) która taka chora była u mnie....
Gdyby ktoś był chętny pomóc to kociaków jest strasznie dużo nie wiem ile uda się uratować .
maria_z pisze:Tymczasiki od dzidzi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na 99% kocurek i koteczka. Oczka dzisiaj rano już chyba ładniejsze. Jedzą aż im się uszy trzęsą (pierwszego kęsa musiałam włożyć do pyszczków), ale w kuwecie i obok było tylko małe siusiuoprócz kotów oczywiście
Wczoraj były tak przestraszone i zmęczone, że nawet nie wydawały z siebie głosu. Dziś już są odważniejsze i donośnie miauczą. Tylko niestety cały dzień będą samePewnie mniej więcej za tydzień mogą iść do adopcji, ale chyba tylko w dwupaku
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 7 gości