POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 12:07 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny tymczas dla ok. 20 kociąt oraz kilku kotów dorosłych, Warszawa. Koty nie mają schronienia.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw sie 11, 2011 16:10 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

bardzo potrzebny DT dla kotka po operacji oczka, kotek teraz przebywa w lecznicy,
opusci ja za ok 2 tyg. po wyleczeniu.
kicius ma teraz ok 7 tyg, est przemily, mruczacy, kolor rudo-biały. to kocurek.
kotek obecnie jest w lecznicy w Słupsku.
bardzo prosimy o DT przynajmniej na 3 tyg od 1 wrzesnia,bo
my wyjezdzamy na 3 tyg we wrzesniu.

ps.czy ktos moglby pomoc w zrobieniu bannerka dla kotka?
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Czw sie 11, 2011 20:51 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

stanleyk pisze:
Borówka16 pisze:
stanleyk pisze:Kurczę... Codziennie sobie myślę, że moglibyśmy wziąć jednego kociaka na DT, ale chyba jeszcze trochę się boję... :?

Stanleyk, z jakiego jesteś miasta?

Z Gdańska :)

Wysłałam Ci kochana PW, może dasz radę pomóc, w Tobie ostatnia nadzieja tego kocurka :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Wto sie 16, 2011 1:37 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Przygarnę kota, bądź kotkę.

Kielce

kask0

Od: Wto sie 16, 2011 0:59

Post » Wto sie 16, 2011 13:43 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam DT dla takiej kici :

Obrazek

Pilnie :(

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt sie 19, 2011 13:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam !
Przekleje to co pisalam na innym forum

na mojej działce w altanie okociła sie kotka , sa dwa maluchy , jeden ma najwidoczniej problem z oczami , sa nadal zamkniete i zaropiałe , poruszaja sie jeszcze nieporadnie , na moj gust maja ze 3 tyg , strasznie miaucza i obawiam sie ze matka je zostawila i juz do nich nie przychodzi , sa w altanie zamkniete ale jest szpara w dachu ktora kocica weszla zeby sie okocić bo innej mozliwosci nie ma , szkoda mi tych kotków , nie moge ich zabrac do domu , mam w domu kota , dwoje dzieci i obecnie jestem w ciazy , jestem z województwa lodzkiego , mieszkam koło belchatowa , moze znacie namiary jaks domow tymczasowych z moich okolic moze znalazl by sie ktos zeby zabrac te maluszki bo obawiam sie ze one zgina poprostu

ps sprawa pilna , sprzedaje działke wiec zalezy mi na czasie

oraz moge dodać foty tylko proszę o instrukcje jak to zrobić , dziewczyny z innego forum zasugerowaly mi ze kotki moga miec koci katar , nie miałam ze swoim kotem takiego problemu nigdzie wiec nie mam pojecia jak taki koci katar wyglada , kociaczki z dzialki szczegolnie jeden ma całkiem zamkniete oczy chodzi ale bardziej na czuja to juz 3 dzien kiedy moga byc głodne , pomoc potrzebna jest natychmiast

http://imageshack.us/photo/my-images/844/001vml.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/220/002qb.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/709/003imk.jpg/

liliana77

Od: Pt sie 19, 2011 13:19

Post » Sob sie 20, 2011 9:24 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Kociaki mają chyba więcej niż 3 tyg; obstawiałabym 7-8.
Podnoszę.
Skąd jesteś?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob sie 20, 2011 9:58 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

z województwa łodzkiego ,dokładnie okolice bełchatowa , one spore wyszly na tych fotach ale jak patrze na nie i porównuje do mojej kotki jak była mała a wzielam ja do siebie jak miała 9 tyg to była jednak większa

oraz mysle ze gdyby były wczesniej to bym je zauwazyla , bo one sa zamkniete w domu /altanie na działce i byłam tam i 3 tyg temu i 4 i nie było ich widać dopiero w minionym tyg sie ujawniły

ale nie bede sie upierac z tym wiekiem bo sie nie znam , moj kot z domu to moj pirwszy kot wiec słabe mam doswiadczenie

dziś pojade zobaczyc co z maluchami , z dusza na ramieniu jade bo nie mam pojecia co zastane
ani ja ani maz nie jestesmy w stanie ich uspać , nie chodzi o koszty tylko o sumienie nasze , a niechce ich tez zostawić na pastwe losu , a do domu nie moge zabrać z przyczyn wymienionych wyżej

pomóżcie tym kotka proszę !!

liliana77

Post » Nie sie 21, 2011 12:47 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

to maluchy sa kolo msca pewnie maja i jezu jakie oczy chore :( :(

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie sie 21, 2011 19:43 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

I co u kotków?? Banerek i może wątek by się przydał.
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Pon sie 22, 2011 22:38 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

wczoraj byłam na dzialce , juz drugi kotek tez ma zlepione , jutro pojade z mężem , moze borosolem jej przemyjemy , tak robie swojej kotce mam perska i czesto oczka ma zaropiałe a borosol dziala przeciw zapalnie , wczoraj tez pojawiła sie mama , mam nowe fotki , jutro wkleje , zrobiłam fote matki i kotkow przy nodze zeby ta wielkosc zweryfikować , no one sa malutkie bardzo , moja kotka jak miała 8 tyg była duzo wieksza niz te wiec one bankowo koło miesiaca moga miec

liliana77

Post » Pon sie 22, 2011 22:57 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

matka ma zdrowe oczy , maluchy wypusciłam troche na dwór , mimo tego ze oczy sa pozaklejane dosc sprawnie sie poruszaja , strasznie ruchliwe sa , uderzaja o przeszkody bo nie wszystko widocznie sa w stanie wyczuć

w przyszłym tyg dzialka zmienia wlasciciela nie wiem co inny własciciel z nimi zrobi , wiec prosze pomóżcie tym kociaką

foty
http://imageshack.us/photo/my-images/38/002aji.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/69/004xo.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/844/006jtc.jpg/

gdzie mam ten watek założyć ?? banerów nie potrafie robić

liliana77

Post » Wto sie 23, 2011 9:56 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Maluchy musi zobaczyc wet. Przemywanie oczu niewile da, potrzebne leczenie ogólne
Takie zaklejoe oczy - może już sa zniszczone kocim katarem
Na działce na pewno nie dadzą rady

Jest "szczyt" kociakowy, bardzo trdno znaleźc wolny dt, spróbuj sama je uratowac, matkę wysterylizować...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sie 23, 2011 10:01 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

chyba zartujesz , przepraszam ale nie pisze sie na osobista pomoc jak pisałam wyzej mam dwójke dzieci i jestem w ciazy , moja jedna córka jest niepelnosprawna i mam dosc zajeć przy dzieciach zeby jeszcze bawić sie z kotami chorymi , mój kot domowy jest zdrowy , znam go odrobaczam , pielegnuje ale "dzikich " kotów do mieszkania nie wezme bo nie mam na to warunków

nie znajdzie sie dt to trudno inny własciciel moze zrobic z kotami wszystko , one nie sa moja własnościa , chciałam im pomóc ale widze ze to problem dla Was

zrobiłam osobny watek i chetnych do pomocy prosze o pisanie na tamtym watku

liliana77

Post » Wto sie 23, 2011 12:08 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dziewczyna pilnie szuka tymczasu dla kociaka z Nasielska

http://www.psiakosc.com/forum/showthrea ... post614577
Alla pisze:Kłopot jest mały biały w jakieś popielate łapki i nie szczeka ktoś nam go podrzucił i sobie poszedł stad imię kłopot. Moje psy chcą go zjeść a ja nie mam co z nim zrobić na cito potrzebne jest miejsce żeby kota umieścić. Jest mały ma od 6-9tyg. Proszę pomóżcie bo DT mi o 23 kota wywalił przed drzwi. Ta noc będzie u mnie ale co jutro? potrzebuje na cito kogoś kto da mu tymczas

Obrazek

Obrazek

Jeśli nic się nie znajdzie maluch pojedzie do schroniska :roll:
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

[poprzednia][następna]