OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2013 8:20 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Deczko odetchnęłam. Zaraz będzie tydzień jak mały u siebie.
Ale tylko deczko odetchnęłam. Cały czas jakoś mi lęk w środku siedzi.

Może to sytuacja w pracy dokłada. Ciągle psujące się rzeczy też swoje robią. I głupiaste, nieodpowiedzialne telefony, maile o koty. Wczoraj Piotruś miał mieć wiztę. Coś mi nie dawało spokoju i nawet w domu mówiłam,że chyba nici. Oczywiście opitol dostałam.
Zapytuję jednak już późnawym popołudniem o której wieczorkiem pani przyjedzie. Pani nie przyjedzie, wreszcie to z niej wydusiłam. Bo mama (kolejna) zjeżdża, bo mama z pieskiem , bo dziecięcia brata mama będzie pilnować ... Jestem pewna, że dybym nie przycisnęła jej , to nic by nie napisała. Pani reklamująca się jako menager firmy Henkel (tak krązy w necie) powinna mieć deczko przyzwoitości i kultury w sobie.Powinna poinformować o zmianie palnów bo decyzja o zjeździe rodzinnym nie zapada z godziny na godzinę. Fajnie nie? To blokowanie kota i naszego czasu.Ale co ja tam wiem o kulturze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 08, 2013 8:43 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Pani menedżerka jest na pewno najważniejsza na świecie, a Ty się nie liczysz, taki Twój los.
Asiu, proszę Cię, nie zaczynaj od "siedzę i ryczę, bo przyszły zdjęcia" - w pierwszej chwili zmartwiałam, że stało się coś złego.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 08, 2013 9:41 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:.Ale co ja tam wiem o kulturze.[/size]

Oj Asiu, Asiu, toż to Ty jeno kociarą jesteś a pani menager w życiu do głowy nie przyjdzie że do pięt Ci nie dorosła :twisted:
w mojej firmie wyłudziła usługi i nie zapłaciła pani która kandydowała do Sejmu z hasłami pomocy.....małym firmom....na szczęście wyborcy poznali się na złodziejce

Asiu, wszyscy trzymają kciuki za Misia w nowym domku a ja potrzymam za Ciebie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt lut 08, 2013 9:49 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ja-Ba pisze:Oj Asiu, Asiu, toż to Ty jeno kociarą jesteś a pani menager
O to, to! Z klawiatury mi to wyjęłaś.
Niestety... :(

Za Misia-Franka kciuki są :ok:
I za Ciebie - nieustające :1luvu: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lut 08, 2013 13:10 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

I ja po cichutku czytam ,czytam i się uśmiecham . :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lut 08, 2013 15:29 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Domek pisze
...Franeczek całe dnie śpi, budzi się tylko na jedzenie bardzo głośno domagając się go.Dostaje jedzonko różnego rodzaju, bo sprawdzamy co mu najbardziej smakuje a jednocześnie żeby wyrobił sobie kubki smakowe... Wybrał sobie syna plecy albo brzuszek mojego męża do spania. Syn ułożył na półce koc nad parapetem i to jest jego obecne miejsce do spania. Straszny z niego ciepluch. Rano kiedy ja wstaję wstaje również maluch, zjada swoje śniadanie i 30 minut jest dla nas, bawimy się patyczkiem z nitką, nosze go na rękach i pokazuję jak jest za oknem i tak "wymęczony" przezemnie idzie spać do ciepłego pokoju ...W chwili kiedy piszę ten list Franek śpi na boku mojego męża i nic go nie interesuje. Juz nie reaguje na bicie zegara, ale jest jeszcze płochliwy na głośny głos z tv czy dzwonek u drzwi. Ale mam nadzieję że się przyzwyczai. ..
ObrazekObrazekObrazek

A tutaj obraz nendzy i rozpaczy. Do tego to ujęcie.
Franek jest chudzielcem. Rodzeństwo też kosćmi dzwoniło. Wstyd mi było je do DS oddawać :oops:
Takim chudzielcem koszmarnym był Rafik i Kasztanek. Wiadomo, oszczędza się na Misia misi. :mrgreen: Obrazek
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 08, 2013 15:32 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ale się synusiowi trawi trafiło :) Tyle rączek do głaskania, serc do kochania :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lut 08, 2013 22:18 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

hanelka pisze:Ale się synusiowi trawi trafiło :) Tyle rączek do głaskania, serc do kochania :1luvu:

No! :ok: Świetne wieści :)
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Sob lut 09, 2013 6:47 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Tak strasznie mi się nie chciało dziś wstać i iść do dzikunów. Strasznie straszne takie ciemne poranki i świadomość,że na dworze śnieg prawie do pasa. Pokarało mnie tym karmieniem. Nie dość,że zakupić wsio trzeba, pokroić, podzielić i ubrać się to jeszcze zero wdzięczności z tego powodu. Nawet kwiata mi na "dzień gastronoma" nie zafundują. Na pewno taki dzień jest tylko każdy olewa.

No, ale ogarnęłam się i bez śpiewu na ustach wypełzłam z domu. Sekutnik już dulczył.Dwa dni go nie było i dostał większą porcję. Kotłownia czekała na przedbiegach i z podniesionymi ogonkami prowadziła mnie do garów. Doopska mają całkiem,całkiem od tych nerek. Najgorsza CholernaKrowa znów pociąga nosem.Najgorsza, że ona swego nie zje tylko w locie opitala inne talerze. Skąś nabyła takich krowiastych gabarytów.Szła sobie zarzucając grubym tyłkiem i oglądając się na mnie. Szła sobie obok mnie ocierając się prawie o nogi. Całkiem bezmyślnie pochyliłam się i pogłaskałam krowę. Zamarłam. Cholera jasna gdzie moje postanowienia?Nigdy dzików się nie maca. Najgorsze,że dzik nadstawił drugi policzek...znaczy się boczek. Mam se tą łapę odtasakować by już więcej takich numerów nie robiła :roll: ? Tylko kto nerki pokroi? Kto kota do kontenerka zapakuje i drzwi zamknie by nie wrócił? Chyba jeszcze sobie ją zostawię tylko twarde nakazy wprowadzę.

W domu jak zwykle.Kipisz i darcie pierza.Koty moim zapóźnieniem porannym były mocno niezadowolone. Żwirek co i raz wpadał na mnie z wizytą wizytując jasność spojrzenia. Toż samo robił i Lucuś co na sfinksa polegiwał na torsie moim. Rudolf zawodził syreniastym tonem bo mu już luzy w kałdunku powstały.Reszta też nie lepsza. Co ja sobie na swej krwawicy wyhodowałam :? Harpie krwiożercze a nie przytulaśne koty. :cry:

Żwirusiek właśnie czaruje Pikusia.Gówniarz urósł bardzo.Bardziej nawet :wink: bo czasem gapiąc się krótkowzrocznie trudno od razu określić ,która to gadzina się plącze. Łepinkę ma jak saganek.W niepamięć poszły dziecinne policzki i buziulka niewinna. Jest piękny i ma nawet adoratorów adopcyjnych. ma i to sporo. Tylko w tym sporo nic fajowego, godnego Żwira nie ma. Ale o może moje uprzedzenia :roll:

O Marysię tylko nie mam telefonu.Ani jednego. Ludzie jednak nie znają się. Totalnie nie znają.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 09, 2013 7:10 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

A teraz mały kwizisk . Nagroda mało oryginalna. 50% trafienia to 50% dowolnego kota bez podatku będzie przekazana.100% cały kot.Też podatku nie potrącę. Wygrany może sobie sam nagrodę wybrać. Katalog na str pierwszej.

Kto to jest?
Obrazek
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 09, 2013 7:19 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Asiu jestem tutaj! Regularnie i codziennie wszystko czytam niestety czasem ukradkiem :oops:
Na zdjęciu nigdy nie umiem nikogo rozpoznać - nie wiem :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lut 09, 2013 9:36 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

A co jest w nagrodę, że się nie wie? Bo nie wiem :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 09, 2013 10:49 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

W nagrodę dla niewiedzących powiem by wiedzieli co za koty na fotce są. :mrgreen:
Fakt, to stare dzieje.
Poczekam jeszcze.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 09, 2013 14:05 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

A ja, jak Jaś, chyba nie doczekam :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 09, 2013 15:00 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:A teraz mały kwizisk . Nagroda mało oryginalna. 50% trafienia to 50% dowolnego kota bez podatku będzie przekazana.100% cały kot.Też podatku nie potrącę. Wygrany może sobie sam nagrodę wybrać. Katalog na str pierwszej.

Kto to jest?
Obrazek

Noreczki? :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

[poprzednia][następna]