znalazł się dla kotka dom w Warszawie, niestety ja nie mam mozliwości przewiezienia kotka tak daleko, moge go dowieźć jedynie do Lublina. Czy znajdzie się ktoś kto mogłby pomóc? sprawa jest bardzo pilna bo kotek cały czas przebywa na zewnątrz
Anda i koty 
- jutro jeszcze kupię weaning na zaś i kilka saszetek dla kociaków. Kociaki urosły, przytyły - mruczą, bawią się zabawką Jasia (od Vincentowej). Melonik jest śliczny a Gremlin rudy
Anda i koty 
Anda pisze: Melonik jest śliczny a Gremlin rudy :)
Uszy już ładne, oczka też.
Anda pisze:No a teraz poprosimy kciuki za wizytę w sobotę.
Bloo napisz jak Misio i turkusowa też daj znać co wynikło z rozmowy.
Jakby się wszystko poukładało to z ogłoszenia mauej dom znalazłyby 3 buraski i 1 rudasek i to byłoby idealne wykorzystanie ogłoszenia
Wspierać będę duchowo w sobotę i może jak Cię ten mój duch nawiedzi to podpowie i pomoże podjąć decyzję
A jak słodko się bawią ze sobą - aż nie można oczu oderwać od nich. Fajnie było mi ich gościć u siebie Anda pisze:No a teraz poprosimy kciuki za wizytę w sobotę.
Bloo napisz jak Misio i turkusowa też daj znać co wynikło z rozmowy.
Jakby się wszystko poukładało to z ogłoszenia mauej dom znalazłyby 3 buraski i 1 rudasek i to byłoby idealne wykorzystanie ogłoszenia
Anda i koty 
Anda i koty 

Anda i koty 
Anda pisze:no i powiem Wam, jestem dobrej myśli. Pani Ania bardzo mi się spodobała i kotki pojechały.
Już mam wieści i fotki. Na razie nie mają legowiska, ale jutro jadę po zakupy. Kotki mieszkają w Nowogrodzie k/Łęcznej.
"Zapoznanie się z nowym miejscem trwało kilka minut a potem była wspólna zabawa Maksia i Toffi, potem zjedliśmy chrupki i popiliśmy wodą, zrobiliśmy kupkę i siusiu właśnie tam gdzie powinniśmy (tak nas ładnie nauczono - do kuwetki), a potem postanowiliśmy się trochę przespać w cieplutkim domku z kartonu na miekkich kocykach tuż przy kominku. Jest nam dobrze."
Pozwoliłam sobie zacytować fragment maila.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości