Wymaga zrobienia jej od nowa, najlepiej nie na joomli. Niestety nie miałem czasu się tym zająć.menial pisze: [...]Strona wymaga zmian!
Co do czcionek to Arial jest wszędzie (nie chodzi o Waszą stronę tylko ogólnie) i to wcale nie dlatego że komukolwiek się podoba

Więcej niż jedno konto to norma :>
Zajmować się stroną nie mam ochoty (od wiosny mniej-więcej) bo coraz więcej czasu spędzam przed komputerem, muszę zacząć oszczędzać oczy i kręgosłup (wymiękam z nadmiaru gnicia przed kompem).
Wiosną założyłem sobie że będę Waszym Murzynem od Internetów przynajmniej póki akcja na lisiarni będzie się solidnie kręcić, tzn. do przyszłego roku jak nie dłużej. Niedawno doszedłem jednak do wniosku że (z powodu mojego trudnego charakteru

Oczywiście pomogę ustawić budki (jak mi się palce zrosną), będę dalej dokarmiał koty pod nieobecność Karmiciela, dawał prowerę, łapał do sterylki (własnym sumptem (jak mi się palce zrosną)) w takim tempie w jakim w danym momencie będzie mi wygodnie. Ale w miarę możliwości bez Asi, zalazła mi ostatnio za skórę, a nie zajmuję się kotami za karę. Fakt faktem że to ja ją powiadomiłem o sprawie i poprosiłem o pomoc, Asia zrobiła dużo/najwięcej dobrej roboty (i najważniejsze że chyba udało jej się załatwić budki) ale zmuszać się dłużej do współpracy z nią nie zamierzam.
Hasła najprawdopodobniej wyślę jutro a nie dziś bo chyba teraz nie zdążę wstawić wszystkich zaległych rzeczy. Jak je wstawię to zrobię backup i dam hasła. Może dziś, jak nie dziś to jutro.
Sabina, o hotel się nie martw.